LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 18 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Nikt nie mówił, ze zrobię 82-0 , wiadomo ze mam zespół którego zdrowie było wystawiane już na próbę wielokrotnie, liczy się to żeby na PO byli zdrowi wszyscy Sota ma chyba największą liczbę assetów z obecnych faworytów, napchałeś roster jakimiś niegrającymi wynalazkami i przy kontuzji Williamsa nie masz żadnego pola manewru, a w rosterze bardzo dużo łamliwych graczy, albo przestaniesz siedzieć na tych pickach jak jakiś śniadoskóry Presti albo zmarnujesz jeden z potencjalnie najlepszych core w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Sota ma chyba największą liczbę assetów z obecnych faworytów, napchałeś roster jakimiś niegrającymi wynalazkami i przy kontuzji Williamsa nie masz żadnego pola manewru, a w rosterze bardzo dużo łamliwych graczy, albo przestaniesz siedzieć na tych pickach jak jakiś śniadoskóry Presti albo zmarnujesz jeden z potencjalnie najlepszych core w historii. transfery lubią cisze, a ja lubię picki, wiec lubię się wzmacniać pozyskując picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 10 minut temu, Qcin_69 napisał(a): transfery lubią cisze, a ja lubię picki, wiec lubię się wzmacniać pozyskując picki to bardzo fajnie, pozyskaj jeszcze kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to bardzo fajnie, pozyskaj jeszcze kilka pozyskam, wraz z wzmocnieniami, to chyba oczywiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał(a): pozyskam, wraz z wzmocnieniami, to chyba oczywiste? dla Ciebie może i tak, ja tam nie widzę nic co można zamienić na picki bez osłabiania się no chyba, że mówisz o dealu z Hornets, nie mówisz, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Dobry plan. Siebie wzmocnić kogoś osłabić i kazać za to dopłacić. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dla Ciebie może i tak, ja tam nie widzę nic co można zamienić na picki bez osłabiania się no chyba, że mówisz o dealu z Hornets, nie mówisz, prawda? a mało razy już tak robiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a mało razy już tak robiłem? mało kto już to pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mało kto już to pamięta bo miałem mało czasu na begm ostatnimi laty ale dzisiaj mam wolny wieczór, wiec kto wie kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał(a): bo miałem mało czasu na begm ostatnimi laty ale dzisiaj mam wolny wieczór, wiec kto wie kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 no i po Brogdonie najpewniej, ta sama kontuzja co Murray, pewnie kilka tygodni minimum, nie żebym specjalnie liczył na dobry trymestr, bo start większości graczy był mocno średni żeby nie powiedzieć słaby, ale Malcolm akurat wyglądał bardzo dobrze, a i Grant się w końcu przebudził wychodzi na to, że po raz pierwszy od dawna to Mavs będą mieli najzdrowszy 1T (o le z AD to nic poważnego) no i dobrze, suma szczęścia zawsze równa się zeru, choć w tym przypadku jeszcze sporo brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 +/- leaders off the bench: Patrick Beverley: +63 Gary Payton II: +57 Chris Paul: +56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): +/- leaders off the bench: Patrick Beverley: +63 Gary Payton II: +57 Chris Paul: +56 Wow. A gdzie Tate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Wow. A gdzie Tate? https://www.instagram.com/reel/Czbis1eMQkq/?igshid=MXEzbnQwMGZqNWM4ZQ== tu masz Hardena, polecam gorąco te sekwencje / jest tu wiele smaczków dla fanów BeGM: Harden top20 ligi c***owy Paul George George vs DFS - ostateczny pojedynek- kogo mieć lepiej Edytowane 9 Listopada 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Wow. A gdzie Tate? Za Easonem z jednym meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 3 minuty temu, ozzy110 napisał(a): Za Easonem z jednym meczem Tate kozacki sezon gra. Nie wiem czy Eason zabierze mu minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tate kozacki sezon gra. Nie wiem czy Eason zabierze mu minuty Cyk ucinamy minutki Jabariemu i obaj Panowie zadowoleni W ogóle fajnie, że teraz nie musisz nawet lecieć na ziemię, żeby dostać technika za "flopowanie" Edytowane 9 Listopada 2023 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 DPE dla Wolves? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Suns czarny koń póki co u nas. brawo dla gm'a kapitalna jest ta piatka murray-bane-thompson-jjj-vucevic pod katem fitu po obu stronach murray swietny poczatek sezonu. snyder picobello korzysta z jego atutow thompson kocik Edytowane 11 Listopada 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi