LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 "optymalne granie" to całokształt jakby 14 minut temu, january napisał: Na szczęście ławka sztos w Lakers (i to mimo braku GP2 serio uważasz, że ławka przy problemach goat Curry da Ci tu przewagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Optymalne granie to chyba zależy od tego co się oczekuje. Butler to na pewno nie jest TOP10 grajek w tym momencie. O LeBronie to już w ogóle nie wspominam, bo w TOP50 by można go umieścić tylko za nazwisko. Lakers są za górką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Optymalne granie to chyba zależy od tego co się oczekuje no zabrzmiało to dwuznacznie, ale chodziło mi o generalkę, czyli zarówno Butler jak i LeBron opuścili zbyt wiele spotkań, a nawet alltamerski Curry flirtuje z playin no i z tym "za górko" to bym nie szalał - tam musi być tylko lepiej albo katastrofa Edytowane 11 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) fajny steal z tym Lonnie Walkerem 16 oka srednio na 50-40-90 Dzięki @RonnieArtestics Edytowane 12 Grudnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 A czemu dzięki mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: A czemu dzięki mnie ? bo wziales tego wafla shameta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Tyus Jones has averaged 20.6 points, 8.4 assists and 2.6 rebounds in 5 games as a starter this season. 2.6 3PM na 54.2%, 54.8% z pola, 1.6 straty i Grizzlies w tym czasie sa +11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Ławka Grizz wygląda fajnie na przestrzeni ostatnich 4 męczy Kuminga średnio 16pkt/3.7zb/3asysty NAW średnio 17pkt/4.2zb/4asysty Kessler średnio 9.2pkt/10.7zb/2.7bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Dziwi brak rozwoju Barnesa, straszny zawod poki co. Za to Wagner piekny szef. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Byłby w lepszej ekipie to i biłby się o miejsce w all defense teams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Możliwe. Przyglądam mu się od lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 I jeszcze raz muszę podziękować @fluber za Jevona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 15 minut temu, ignazz napisał: Możliwe. Przyglądam mu się od lat ja w pamięci mam zaś 2 pkt i 0/20 z gry przeciw reprezentacji Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja w pamięci mam zaś 2 pkt i 0/20 z gry przeciw reprezentacji Polski. 3 pkt i 1/6 z gry. Jak masz już pisać to pisz prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 13 minut temu, ozzy110 napisał: I jeszcze raz muszę podziękować @fluber za Jevona Proszę. Niestety nie mogłem sobie pozwolić na tak dobry bilans w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 14 minut temu, fluber napisał: Proszę. Niestety nie mogłem sobie pozwolić na tak dobry bilans w tym sezonie. Gdybyś chciał być jeszcze gorszy, to chętnie porozmawiam o Jose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 6 minut temu, karpik napisał: Gdybyś chciał być jeszcze gorszy, to chętnie porozmawiam o Jose. Nie oddaje się swoich dzieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Nie oddaje się swoich dzieci! Jedynie co to się je zwalnia i płaci przez następne 5 lat ( Dunn ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 @Reikai bardzo ładny opis jednak mała uwaga - trzymaj się konkretnie 28 meczy na zawodnika - mamy dość ścisły podział na poszczególne T1/2/3 (28/27/27=82) żeby łatwo było rozdzielić mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Teraz, Szulim napisał: @Reikai bardzo ładny opis jednak mała uwaga - trzymaj się konkretnie 28 meczy na zawodnika - mamy dość ścisły podział na poszczególne T1/2/3 (28/27/27=82) żeby łatwo było rozdzielić mecze Ok, takze tak jak mówiłem można usunąć po jednym meczu 3 grajkow z tego opisu, ale za wiele to ogólnie nie zmieni. Natomiast od T2 będę pamiętał i policzę staty od 14, żeby nie było że ktoś 2x gral ten sam mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi