rw30 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 KAT? Randle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 28 minut temu, rw30 napisał: KAT? Randle? to są w miarę mobilni centrzy z pewnymi problemami w dbaniu o interior D a January nie został tu oznaczony przez przypadek , ale nie tych miałem tu na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: No, już lecę zgadywać Jak chodzi Ci o Dedmona np i Lena to powtórzę to co ostatnio - jeden grał znacznie więcej w słabym defensywnie lineupem z Youngiem i Collinsem, a Dedmona pamiętam jeszcze z dobrych defensyw (choćby Spurs) jak miał wtedy pod kosze świetne statystyki DFG%. otóż Lena tam nie ma Dedmon faktycznie się tam znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: No ja Hawks trochę ze względu na Huertera oglądałem i o ile ich ofensywa z możliwością 5out i gravity jakie tworzyli potem już Young i Huerter przy passingu Trae to było bardzo fajne do oglądania, o tyle Trae w defensywie burzy schematy i zaburza statystyki, że tak to delikatnie ujmę, a John Collins nie był orłem, Prince benzadziejny, a Huerter tylko rookie, więc bardziej potencjał na above av defenensora, ale jak to rookie miewał duże problemy. Więc ilość sytuacji tam pod koszem z 2v1 i łatwyi punktami rywali była dość przerażająca przy Youngu i Collinsie na boisku ja Dedmona bardzo chwalę za mobilność i możliwość switchy na obwód, ale pod koszem on nie jest takim orłem pod koszem jak go malujesz i dalej nie uwzględniasz, że Len ~57% czasu na boisku spędza z Youngiem a z tych ~76% u Dedmona robisz nie wiadomo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 nie wiem kogo pominąłem w takim gatunku centrów na pewno Adebayo i Favors, ale oni mieli specyficznych rywali i lepiej tematu nie tykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Jak ktoś nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Wiem że to 4 mecze ale jeszcze w życiu nie widziałem zeby ktoś kto kręci tak kozackiego boxa miał tak fatalne plus/minusy nawet na takiej małej próbce w sumie ci Pels to grubsza zagadka, S5 miała ciągnąć i ławka oddawać a tutaj jest zupełnie odwrotnie Edytowane 29 Października 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 może doczekaliśmy się współczesnego Dantley'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie no, ja go nie posądzam o bycie cancerem bo ogółem u niego przez całą karierę w sumie to szło tak że jak robił słaby box to i miał słabe pluso/minusy, więc tutaj nie było jakiejś dziwnej dysproporcji a to 4 mecze, więc równie dobrze za 3 kolejne może mieć +17.6 zamiast -17.6 po prostu tak wrzuciłem bo jednak nawet na takiej próbce jednej szybkiej serii jeszcze takiego czegoś nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Do przemyśleń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 33 minuty temu, dannygd napisał: Do przemyśleń: hehe Bol Bol taki długi i taki łamliwy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 małe zestawienie 500 najwięcej grających line-upów dotychczas, dyskutowaliśmy o Bulls i złapało się kilka z nich i można tam dostać niezłego mindfucka przeglądając co tam się dzieje https://public.tableau.com/profile/wojciech6497#!/vizhome/line-upsnba/Sheet1?publish=yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 54 minuty temu, polishllama69 napisał: małe zestawienie 500 najwięcej grających line-upów dotychczas, dyskutowaliśmy o Bulls i złapało się kilka z nich i można tam dostać niezłego mindfucka przeglądając co tam się dzieje https://public.tableau.com/profile/wojciech6497#!/vizhome/line-upsnba/Sheet1?publish=yes Dobra robota, tylko chyba trochę za wcześnie na ocenę lineupów w skali ligi, skoro w kilku ekipach brakuje kontuzjowanych/zawieszonych a w innych trenerzy testują. Myślę w okolicach stycznia dopiero ma to większy sens. Dziś to bardziej pojedyncze fity można rozpatrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 49 minut temu, dannygd napisał: Dobra robota, tylko chyba trochę za wcześnie na ocenę lineupów w skali ligi, skoro w kilku ekipach brakuje kontuzjowanych/zawieszonych a w innych trenerzy testują. Myślę w okolicach stycznia dopiero ma to większy sens. Dziś to bardziej pojedyncze fity można rozpatrywać. zrobiłem to tylko poglądowo, bo tak jak mówisz za dużo zmiennych jeszcze, ale pewne rzeczy się krystalizują, np. kilka zespołów ma mocne S5, ale nie umie mieszać ich z ławką (Bulls, Magic, Suns, lub na odwrót np. Wizz) ogolnie zjebałemtrochę, bo oś DRTG powinna być obrócona, ale nie chce mi się tego poprawiać już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) jak możesz to dorzuć filter dla minut offPos (albo minut albo obu - jeśli masz minuty ) i w toolTipie daj +/- na pierwszym miejscu 5 godzin temu, dannygd napisał: Dobra robota, tylko chyba trochę za wcześnie na ocenę lineupów w skali ligi, skoro w kilku ekipach brakuje kontuzjowanych/zawieszonych a w innych trenerzy testują. Myślę w okolicach stycznia dopiero ma to większy sens. Dziś to bardziej pojedyncze fity można rozpatrywać. no, ogólnie masz rację, tylko że to na dzisiaj o każdej statystyce czy bilansie można powiedzieć : ) Edytowane 11 Listopada 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 11 minut temu, rw30 napisał: jak możesz to dorzuć filter dla minut i w toolTipie daj +/- na pierwszym miejscu dobra, poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Z piatkami to jest problem bo jednak najciezej uzywane lineupy to graja ze soba moze po 15min w meczu. Ciekawiej jest moim zdaniem przegladac te 2/3/4 osobowe kombinacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 W dniu 11.11.2019 o 15:04, polishllama69 napisał: małe zestawienie 500 najwięcej grających line-upów dotychczas, dyskutowaliśmy o Bulls i złapało się kilka z nich i można tam dostać niezłego mindfucka przeglądając co tam się dzieje https://public.tableau.com/profile/wojciech6497#!/vizhome/line-upsnba/Sheet1?publish=yes Nathan Walker zrobił coś podobnego do Ciebie https://docs.google.com/spreadsheets/d/15whd1ewEMRcCwSpEmsjJjdS--laPp8fbf7QefmClAFU/edit#gid=1778733499 Najlepsze lineupy to s5 Houston, s5 Jazz( a co niektórzy się martwią) s5 Bucks, piątka Denver z Bartonem , Raptors z Lowrtm i ławka Jazz ta z Davisem i Mitchellem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 1 minutę temu, ely3 napisał: Nathan Walker zrobił coś podobnego do Ciebie https://docs.google.com/spreadsheets/d/15whd1ewEMRcCwSpEmsjJjdS--laPp8fbf7QefmClAFU/edit#gid=1778733499 Najlepsze lineupy to s5 Houston, s5 Jazz( a co niektórzy się martwią) s5 Bucks, piątka Denver z Bartonem , Raptors z Lowrtm i ławka Jazz ta z Davisem i Mitchellem nie długo zrobię znowu i może wkleję zmianę od poprzedniego momentu pracowałem nad czym innym, ale mi się wyniki psuły to porzuciłem to XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Chyba czas na pierwszy PIPM w tym roku powrzucałem filtry na prawie wszystko co się da i myślę, że dośc przyjemnie się ogląda https://public.tableau.com/profile/wojciech6497#!/vizhome/PIPM25_11/Sheet1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi