karl Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) jeszcze apropos konkursu, tak sobie mysle, ze ignazz ładnie swiadomie/nieswiadomie zagral Popa - "trójki nie grają" ps. tak, bardzo fajne spotkanie. nastepnym razem trzeba podzielic sie numerami telefonow w przypadku rozdzielenia sie miedzy taksowki ;] Edytowane 8 Lutego 2019 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tu chyba są wszyscy (poza mna) wiec to zdaje się najbardziej reprezentatywne zdjęcie ze zlotu. Bardzo fajnie było Was poznać na żywo i będę miał masę miłych skojarzeń z ostatniego dnia, a jak odzyskam głos to już w ogóle będzie bomba ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tu chyba są wszyscy (poza mna) wiec to zdaje się najbardziej reprezentatywne zdjęcie ze zlotu. z tego co widze to brakuje jeszcze LBS i antka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 z tego co widze to brakuje jeszcze LBS i antka. I cyk, teraz już są wszyscy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 kaczorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 z tego co widze to brakuje jeszcze LBS i antka. Poszli z Jokiem na Maca wtedy Na PM proszę rozmiar koszulki i adres wygranego Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 I cyk, teraz już są wszyscy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk KacWawa featuring Luka Doncic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 A ja swoją podróż do domu zakończyłem w Łukowie.. żaden pan konduktor nie chciał mnie obudzić na moją stację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 A ja swoją podróż do domu zakończyłem w Łukowie.. żaden pan konduktor nie chciał mnie obudzić na moją stację To gdzieś koło Minneapolis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 A ja swoją podróż do domu zakończyłem w Łukowie.. żaden pan konduktor nie chciał mnie obudzić na moją stację Cały Kondzio. Prawdziwy obieżyświat. Miałbym podobną historię, gdyby nie to, że szczęśliwie jechałem tylko tym do Słonecznej, bo też usnąłem w pociągu i mógłbym się obudzić w Małkinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaskoczyłeś mnie Marcus ze byłeś taki spokojny wczoraj. Myślałem ze jesteś zbój po rozmowach o Davisie a tu miły grzeczny i opanowany . Pełna kultura chyba ze udawałes ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wczoraj była sielankowa atmosfera, więc nawet podczas małych negocjacji wszystko przebiegało łagodnie Dzięki Ignazz za ten zlot. Miło było się spotkać w tak dużym i zacnym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Trzeba częściej robić bo lepiej zgrani lepiej zabalujemy. Borysa piłeczka w prezencie dla każdego miły gest. Kto ma dzieciaka czy kociaka a nie był niech żałuje. Bimberek zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 To miło że produkt regionalny trafił w gusta.Polecam się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tu chyba są wszyscy (poza mna) wiec to zdaje się najbardziej reprezentatywne zdjęcie ze zlotu. Bardzo fajnie było Was poznać na żywo i będę miał masę miłych skojarzeń z ostatniego dnia, a jak odzyskam głos to już w ogóle będzie bomba ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mógłby ktoś przypasować nicki do twarzy? ps nie uczestniczyłem, ale dzięki Ignazz za organizację ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 mógłby ktoś przypasować nicki do twarzy? ps nie uczestniczyłem, ale dzięki Ignazz za organizację ; ] Od prawej masz -Julek,Karl, Tecu, Kondzio, PolskiGnom, Wariat, Borys, Ignazz, Eld, Czekolada, Sylvinho, Stro i na czele Marcus Camby . Po środku z kolei stoi Tyskomat. Mam nadzieje ze nikogo nie pomyliłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 od lewej MarcusCamby, StroShow, Sylvinho., BC, Eld, Iggy, Borys, Wariato, polskiGnom, Kondzio The GOAT, Tecu, karl, Julek za aparatem Qcin ja pewnie w klopie, a Antek na innym zdjęciu wyglada jak Doncic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dobra, mała wstawka ode mnie dla ludzi którzy się wahali ale jednak odpuścili. Sam byłem pierwszy raz na takim zlocie psycholi NBA. Wiadomo, lekkie obawy zawsze są, że co to za towarzycho będzie, czy ktoś Ci nie będzie chciał jakiegoś liścia wypłacić za ciśnięcie beki na forum, albo może na czyjś komentarz wrzuciłeś jakiegoś gifa za którego ktoś obiecał zemstę. Albo może ktoś się schleje i będzie recytował z pamięci 1591 stron tematu "Polska scena polityczna", udowadniając bez argumentów że jego racja jest jedyna w swej prawdzie, bo jest jego, co wywoła wpierw niesmak, później awanturę a na końcu zamieszki. W mordę. Nic z tych rzeczy! Błogosławieni ludzie pozytywnie pierdolnięci ( na punkcie NBA ofc ) albowiem oni zbawienia doznają! A wczoraj miałem okazję poznać in real life 15 takich oszołomów jak ja. W końcu można było do kogoś mordę otworzyć na ten temat i nikt Ci nie przewracał oczami jak moja Kobieta po każdym meczu OKC, a szczególnie ostatnich kiedy zaraz po 'dzień dobry Kochanie' rano usłyszeć musiała, że Paul George piąty raz z rzędu rzucił +30 pkt. "Paul kto? To jakiś Papież był?" Żywo tylko reaguje na moje komentarze 30 sekundowych relacji NBA w TVN po faktach, kiedy gadają o Hardenie, Durancie albo Lakersach. Pierwszego komentuję tekstem Józka, drugi przez telewizor słyszy że jest ci*tą i zdrajcą a Ci ostatni że sikajo na siedząco. Tak więc jak będzie następny zlot, a Ty się wahasz, to wiedz, że ja też się wahałem, ale się już wahał nie będę, więc Ty też nie powinieneś! ( lol co to za zdanie ) Szczególne podziękowania dla...Wszystkich! Organizatorze. Mam nadzieję, że prezent odpowiednio spożytkowany . Borys - dzięki za piłeczkę bo nie zrobiłem jeszcze tego. Do następnego! Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Też chciałem podziękować za upominek, bardzo miły gest i świetny pomysł, szkoda, ze nie udało sie zamienić kilku zdań, niestety gdy na cały lokal ktoś wyje o beczkach ze śledziami i cholernym sztormie, nie da się normalnie rozmawiać, bo słyszysz jedynie osoby, które akurat siedzą obok ciebie dlatego do tej pory żałuję, ze nie zdecydowaliśmy się na afterek w jednym z naszych wypaśnych mieszkanek (jeszcze raz ukłony, Ignazz) no, ale i tak bywa, nadrobimy miejmy nadzieje już niedługo Eld ma rację, zloty takich geeków jak my są czymś unikatowym, bo nie ma potrzeby poznawania się, nie trzeba też się czaić i szukać tematów, trejdy na TD, begm oraz inne kwestie, świetnie nakręcają całe towarzystwo i pomimo, że razem ze Stro spaliśmy łącznie dwie godziny w noc przed wyjazdem, to na tej adrenalince wspieranej elementem baśniowym szusujesz jak Tomba w prime było mega, a duo Qcin - BC rozniosło by w pył każdy lokal w tym dziwnym choć fascynującym mieście do następnego! Edytowane 8 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Można pomyśleć w lato o Katowicach lub Krakowie. Zrobimy mapę naszych lokalizacji obecnych i zobaczę gdzie wypada dobrze. Logistycznie Łódź zapewne. Dobrze by było aby to była tradycja. Co rok lato lub deadline Może zawsze pierwszy mecz finałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi