Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Konkurs Ignaza - do finału wszedł BiałaCzekolada, Tecu i moja skromna osoba jakimś piepszonym fartem. Do ostatniego etapu przeszedł BC i Eld jeszcze większym piepszonym fartem. Finał i koszulkę wygrał BC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Konkurs Ignaza - do finału wszedł BiałaCzekolada, Tecu i moja skromna osoba jakimś piepszonym fartem. Do ostatniego etapu przeszedł BC i Eld jeszcze większym piepszonym fartem. Finał i koszulkę wygrał BC! Oszukali mnie. Banda decydentow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Gratulacje dla finalistów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ignazz odezwij się. Ekipa martwi się. Antek to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja jestem ok. Dogrywamy Trade Ruszajcie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jesteśmy sfinx chmielna. Gdzie Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Antek się znalazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Oszukali mnie. Banda decydentow! to samo miałem napisać, znaczy właściwie miałem wystartować z tematem jak to było zaje na zlocie ale ch. z tym co się będę rozdrabniał Antek się znalazł? człowiek pojechał a impreza się dopiero rozkręcała PS dzięki @Igi za organizację, jak zwykle żeś pan sprostał wyzwaniu, @Boro za podarek, ogólnie było przednio, gdyby nie moja skromna osoba to normalnie zero warcholstwa, za jakąś dekadę trzeba to będzie powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Antek żyje, czekał na nas na afterek, przepraszam wszystich, których zgubiłem lub zamierzałem zgubić - Kondzio, gdzie są k**** vhsy?! było fajnie, ale trza się ustawić w lato na bulwary, bo tak jest najlepiej jednak dzięki Iggi za wzorową organizacje! pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Antek żyje, czekał na nas na afterek, przepraszam wszystich, których zgubiłem lub zamierzałem zgubić - Kondzio, gdzie są k**** vhsy?! było fajnie, ale trza się ustawić w lato na bulwary, bo tak jest najlepiej jednak dzięki Iggi za wzorową organizacje! pozdrawiam wszystkich! A gdzie Ty k**** wrócić miałeś. Z Cembym wpadniemy wkrótce na Wole Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Camby wciąż pije! Zajebisty zlot! Ale konkurs słabo zorganizowany. Poszedłem do kibla i było po konkursie. Tyle co z Karlem i Julekstep mogliśmy omówić jak zajebisty jest Brogdon. Nie obrażam się jednak, bo Kondzio to jest GOAT któremu dałbym wszystkie nagrody. Alan Henderson! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Epicko było. Że to się odbywa raz na dekadę to ja się mocno dziwię. Ignazz. Dzięki za rewelacyjną organizację i mam nadzieję, że whiskey weszło. A no i jedna z największych tajemnic forum rozwiązana. Czy Ignazz tak samo mówi jak piszę? NO F*** WAY! Jak ryknął swym zdecydowanym barytonem połączonym z płynnością wymowy na Qcina to aż się piętro niżej uciszyli. Allstar wieczoru wiadomo kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Śniadanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 "Kondziu, a Hammerem możesz jechać?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jokić ma swoją własną tabliczkę na Płockiej. LBS zacytujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 żarty na temat Joka przestałem przetwarzać koło 18ej jakoś dziwnie z Julkiem tak nie jechaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 To ciekawe kto pamięta tą tabliczkę. Żałuję że sobie pamiątkowego foto przy niej nie machnęliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dzięki chłopaki za spotkanie Trochę się pod koniec pogubiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Gdyby nie Sabonis to Jokic mógłby zwijać dywan.Sabonis to prototyp Jokica.Dlaczego nikt nie zna Devina Robinsona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Bardzo pozytywne spotkanie (poza przekretami konkursowymi!!!). I nawet nikt mnie nie pobil w rilu! Dziekuje i polecam sie na przyszlosc (jesli chodzi o spotkania w zasiegu 10 km od mojego domu ) Edytowane 8 Lutego 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi