ignazz Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 spisane? mogę skasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 spisane? mogę skasować? spisane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Klucze od drugiej chaty u mnie. Odbiór osobisty w 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 rozumiem ze zabawa konczy sie wraz z deadlinem o 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dla kibiców Denver tak. Jokic w kakers Davis Denver A w Pels lbj By smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 rozumiem ze zabawa konczy sie wraz z deadlinem o 21? Trochę się tego obawiam, że jak Panowie o 14 zaczęli to o 21 jak zajadę to już będą powoli odpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ło matko to ja chciałem napisać, że nie wiem czy przed 22 się wyrobie a to już będzie po imprezie, będzie człowiek chodził po knajpie i jak głupi pytał ludzi czy nie widzieli jakichś oszołomów analizujących jakieś tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ło matko to ja chciałem napisać, że nie wiem czy przed 22 się wyrobie a to już będzie po imprezie, będzie człowiek chodził po knajpie i jak głupi pytał ludzi czy nie widzieli jakichś oszołomów analizujących jakieś tweety Dzisiaj jeszcze będzie transmisja draftu do ASG, więc pewnie się tak szybko nie zmyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Będzie jedno i drugie Z LP LBS a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Do 30 min jestem na beforku. Przytargać coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja to odwiedze was po 21. Ps do ktorej najwytrwals8 gracze chca kolendowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja to odwiedze was po 21. Ps do ktorej najwytrwals8 gracze chca kolendowac? Skoro mają noclegi to pewnie do rana, a jeszcze następnego dnia afterek Dobrze, że kilka osób zajedzie wraz z mną, bo obawiam się, że Ignazza to będzie o tej 21 jeszcze trudniej zrozumieć niż zwykle na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Cdghcdrhkkgcxxc #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 sa juz jakies pierwsze ofiary beforka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Zlazł by któryś na dół bo LBS nie odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Zlazł by któryś na dół bo LBS nie odbiera. problemy XXI wieku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 sa juz jakies pierwsze ofiary beforka ? widać na focie że dobrze nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Bawcie się dobrze, widzę że początek na płockiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi