Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Kobietą się nie przejmuj. "Przypadkiem" będę w czwartek w Twojej okolicy, więc zajdę i zapytam, czy jej czegoś nie trzeba jak Ciebie nie będzie. Jak chcesz wyglądać jak to coś z Twojego avatara to śmiało! Bez zębów i ze smutnym spojrzeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Kobietą się nie przejmuj. "Przypadkiem" będę w czwartek w Twojej okolicy, więc zajdę i zapytam, czy jej czegoś nie trzeba jak Ciebie nie będzie. Tony Parker. Chodź do nas na piwo a nie się szwendasz po nieznanej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Już rozumiem czemu się boisz, że kobieta Cię nie puści, skoro takie są skutki zadzierania z nią Ja przynajmniej mam Kobietę. A nie tak jak Ty: Ale ok, rozumiem. Do oglądania meczów Di'Angello trzeba się odpowiednio przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 I to ja podobno drę koty z GM lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 I to ja podobno drę koty z GM lakers A ja mu zawszę tak słodzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Oj Eld, Eld od takich odpowiedzi zaczynają się wzajemne riposty, które eskalują i mogą boleć, więc odpuszczam , bawcie się tam jutro dobrze. Camby wpadnie sprzedać Walla per sources ;-) Co jak co ale Ciebie nigdy nie podejrzewałem o zero joke resistance . Wyloozuj. A poza tym sam zacząłeś. I nie jutro, a w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Camby wpadnie sprzedać Walla per sources ;-) W sumie jak upije przykładowo Qcina to może być ostatnia szansa sprzedaż jakoś bez wielkiego uszczerbku na assetach Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 W sumie jak upije przykładowo Qcina to może być ostatnia szansa sprzedaż jakoś bez wielkiego uszczerbku na assetach Walla nie ma takiego alkoholu na barze, poza tym Qcin jak i Stro jest pod mojo protekcjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ciepła Metaxa w barze stojąca pod halogenami i otwarta w 2017 roku ma inne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 W sumie jak upije przykładowo Qcina to może być ostatnia szansa sprzedaż jakoś bez wielkiego uszczerbku na assetach Walla Camby ja polowe swoich wymian w beGM dopisałem jak byłem wstawiony, zastanów się zatem czy na pewno chcesz mnie upijać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 To dobrze że lekko na 15 osób bo mi się mieszkaniec stolicy Johnny aka tegotamtego zapowiedział z wizytą.Mówił że wpadnie na 90 procent i niczym Damian Lillard będzie clutch bo to przecież jego parkiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 O której godzinie się w ogóle zbieramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 nocleg od 13:30 można start IMPREZY 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 O której godzinie się w ogóle zbieramy? o 19 ale możesz wpadać już od 14 jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 before bym zrobił tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 before bym zrobił tez Before, after, metaxa otwarta od 2017, Sylv z Belvederem dla Cambiego, wierze piwne. Twoja wątroba już składa apelację. o 19 ale możesz wpadać już od 14 jak chcesz Wygrzeję Ci fotelik. Happy meal też domówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 telefon do obiektu: Telefon: +48575734856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Spieszcie i skasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Ignazz, naprawdę uważasz, że nie za dużo opublikowałeś? wpadaj, a nie się mądralujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Kucio. Ja Cię widzę tam jutro. Co to za okno transferowe w beGM bez transferu z OKC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi