MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Mnie kusi mocno, tak planowałem wpaść na późniejszy wieczór na parę godzin, bo następnego dnia i tak bym szedł do roboty, ale mnie choróbsko złapało i dziś już powiedziałem basta. Nie będę wiecznie chory do roboty gonił, zrobiłem sobie dwa dni przerwy. Jutro mam lekarza i nie wiem czy w tej sytuacji się zjawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jak zawsze musza sie napiętrzyć przeciwności, dzis jeden z dzieciaków dostał gorączki,a drugi juz kaszle, ale wpaść wpadnę, tylko najpewniej będę wracać tego samego dnia. Patrze na listę, to szczerze mówiąc kojarzę tylko Elwariato i Ignazza z dawnych czasów zlotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Jak widzę nicki które się stawią to to coraz bardziej mnie kusi. Tym bardziej że padło zielone światło od rady nadzorczej ( czyt: Kobiety ). no to po takim speachu nie masz już wyjścia a Ty Marcus z tego co pamiętam, to chorujesz przed każdym zlotem w Stolicy, ogarnij się zią Jak zawsze musza sie napiętrzyć przeciwności, dzis jeden z dzieciaków dostał gorączki,a drugi juz kaszle, ale wpaść wpadnę, tylko najpewniej będę wracać tego samego dnia. Patrze na listę, to szczerze mówiąc kojarzę tylko Elwariato i Ignazza z dawnych czasów zlotów. a Antka? Edytowane 4 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 W Korsarzu nie będzie tego dnia jakiegoś koncertu? Mimo, że żeglowałem swego czasu sporo po morzach i jeziorach, to mam jakąś awersję do wyrobów szantowych Jakby co to potwierdzam, nie wiem jak długo będę, ale będę No i sobie ponarzekam na wybór piw w Korsarzu na koniec Ale oczywiście szacun dla ignazza za organizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 bierz ten o lepszym standardzie Iggy, jak na wyrko w Wawce cena i tak jest śmiesznie małaplus 1, 10-20 zł w jedna czy druga pewnie nikomu wielkiej różnicy nie robi, a mi starczy ze w domu w łóżku muszę spać z trzema dziewczynami żeby i w Warszawie się kulić jak Cygan . Jak ma być afterek to tez nie wyobrażam sobie żeby się odbywał w warunkach polowych, choć ja tam będę pewnie za opcja żeby ruszyć dalej w miasto:p Będę na 90procent, te 10 daje sobie jednak zabezpieczenie w razie gdyby nie udało mi się jednak dojechać, tak czy inaczej swoją cześć za nocleg przeleje, żeby nie było ze innych narażam na koszty Rezygnuje jednak ze startu w konkursie i swoje miejsce oddaje Cambyemu, który na pewno ma większe szanse ode mnie i liczę ze jednak wpadnie na kielona czy 8, a w pracy weźmie wolne Wariat, a Ty bez noclegu? Przecież z tego Twojego schroniska to do Warszawy dalej niż z Ciechocinka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Dobra Panowie, jesli jest jeszcze plac, to ja sie tez chetnie zjawie. Z tym, że mam pare spraw do zalatwienia, wiec wpadne ~22:00. Mam nadzieje, ze do tego czasu ktos jeszcze bedzie w stanie rozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Rezygnuje jednak ze startu w konkursie i swoje miejsce oddaje Cambyemu, który na pewno ma większe szanse ode mnie i liczę ze jednak wpadnie na kielona czy 8, a w pracy weźmie wolne A co to za konkurs? Postaram się wpaść, ale to pewnie na 21 będę, a koło 1-2 będę zawijał do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 A co to za konkurs? Postaram się wpaść, ale to pewnie na 21 będę, a koło 1-2 będę zawijał do domu Wiedzy o NBA, do wygrania koszulka, tajemniczego gracza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Konkurs będzie po 21:00. Wiec się wyrobisz. Z racji niezłej ilosci zgłoszeń każdy kto będzie miał ochotę to jest dopuszczony. Jak będzie dużo osób to zrobimy dwuetapowy z eliminacjami. Potrzebna kartka długopis i wiedza o NBA. Finaliści otrzymają wieże Piwna do wspólnego wypicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Wiedzy o NBA, do wygrania koszulka, tajemniczego gracza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Numer 22 ze Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Numer 22 ze Spurs? 15 z Denver. Lato idzie. Narzuta na namiot się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ignazz, ja potwierdzam udzial w przedsięwzięciu zacnym tym Opcja ze spaniem u mnie dalej aktualna. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zwolnienie do końca tygodnia. Infekcja wirusowa. Trudna decyzja przed mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zwolnienie do końca tygodnia. Infekcja wirusowa. Trudna decyzja przed mną. Zalać ją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Przyniosę lekarstwo. Są takie kropelki które jeżeli stosować w rozsądnych ogromnych ilościach pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Stolik zarezerwowany od 19:00 na gorze w osobnej części. Trzy duże stoły na lekko ponad 15 osób. Cena wieży piwnej 80 PLN co robi 8 PLN za piwo co jak na Warszawę jest ok cena. Obok biedronka jakby co Nocleg potwierdzę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mam nadzieję, że lekko na 15, bo 15 to na liście a ja 16. Będę na 99%. 1% zostawiam sobie na przypadki losowe. Upadek meteorytu, strajk piekarzy, albo jak mi się Kobieta rozmyśli i mnie nie puści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dwa pierwsze to random a ostatnie to pewnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dwa pierwsze to random a ostatnie to pewnik Nie no, sama mi bilety kupiła bo u mnie na kompie nie chciała działać pkp.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Mam nadzieję, że lekko na 15, bo 15 to na liście a ja 16. Będę na 99%. 1% zostawiam sobie na przypadki losowe. Upadek meteorytu, strajk piekarzy, albo jak mi się Kobieta rozmyśli i mnie nie puści. Kobietą się nie przejmuj. "Przypadkiem" będę w czwartek w Twojej okolicy, więc zajdę i zapytam, czy jej czegoś nie trzeba jak Ciebie nie będzie. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Wojt1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi