StroSHow Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Mimo iż udzielam się ostatnimi czasy tak często jak Kings w PO to za namową LeweBiodroSmoka zawitam i Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Rewelacja. Szczegóły i lista w piątek. Decyzje wasze ostateczne w poniedziałek. Ruch finansowy z rezerwacja w poniedziałek Czwartek zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Glory Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jak zaliczyłem wczoraj egzamin to będę a jeśli zabrakło to i mnie zabraknie bo kolejny termin 8 luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Życzymy zdania egzaminu i oblania się na spotkaniu piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 JAk juz niektórzy wiedzą, mam zamiar poajawić się na zlocie. Niestety czesto nie mam czasu, zeby sie zalogowac i coś porządnie napisać,ale forum przegladam codziennie, ale z braku czasu omijam dział Inne. Niestety przez to ominął mnie ostatni zlot, ponieważ nikt nie dał znać nawet w PM, a do działu Inne można napisać, że nigdy nie zaglądam. (także dzięki Ingazz za smsa ) Moja propozycja, żeby przenieść ten wątek do czasu odbycia się zloty do działu NBA (zawsze wszystkie zloty byly omawiane w tym dziale, poniewaz tam zaglada kazdy,a pozniej przenoszone do Inne). Dzial Inne od zawsze był działem, gdzie nic nie było wspólnego z NBA, dlatego prawie od poczatku zalozenia forum praktycznie go nie śledze. Kiedyś była tradycja, ze w tym dziale była totalna samowolka, można byo wieszać psy i pisać, prawie co się chce i nawet modzi tam nie zaglądali, ale to było z 15 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam! Dopiero zauwazylem temat. Nie chce sie wpraszac na spotkanie skoro macie juz ustalony sklad tylko... Konkurs wiedzy o NBA beze mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Zapraszam tych co polewają oblewają zalewają czy wylewają. Kazdy równy . Konkurs to top10 zgłoszeń wchodzi. Zobaczymy. Do wygrania koszulka nba i seria shotów ile numer na koszulce. Przyniosę Robinsona bo złośliwy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 ta koszulka to pewnie Parkera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Szkoda że nie Crowdera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A na końcu okaże się ze Gordona z Magic. Dobule O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) A na kiedy planowane spotkanie? Może i ja wpadnę. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To i ja bym wpadł. Co prawda daleko mi do tutejszych ekspertów ale za to jest duże prawdopodobieństwo ze na zywo zwiedziłem hale Waszych klubów podążając za Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Szczegóły w poniedziałek Dam wszystko ale nie róbmy z tego zjazdu partii tylko wejdziemy zdemolujemy lokal o 22 wszyscy przysną a rano się dowiemy kto gdzie poszedł w nocy / przypomnę ze geneza spotkania jest wspólne komentowanie wymian w nba bo to ten dzień/ Tu nie spodziewajcie się kateringu hostess i planu dnia ze zwiedzaniem muzeum. Choć na kaca w piątek mając wolne chętnie bym ruszył do muzeum flupperow. Tam w cenie biletu są nielimitowane gry na fliperach i można pic dalej. Wszystko łącznie z noclegami w poniedziałek http://pinballstation.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam chce się dopisać do listy. Bez noclegu gdyż mam tylko 100 km do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) witam szanowne grono! Czas potwierdzić wstępne rezerwacje, szczególnie tych co mają ochotę spać w Warszawie w Pałacu Prezydenckim. Tam ciężko o rezerwację a przelew za noc w kwocie 35.000PLN to nie przelewki: updateLISTA OBECNOŚCI:Gość honorowy: Borys & Biała Czekolada 3. Ignazz (spurs) 4. Tecu (76 ers) 5. Mikowal83 6. Kondzio7. Qcin ( minny) + nocleg (1)8. Elwariato9. Karl 10. Julekstep 11. Antek + nocleg (2)12. Lewe Biodro Smoka ( Denver) + nocleg (3) 13. StroSHow + nocleg (4) 14. Lucero 15. Sylvinho + nocleg (5) ? Wstępnie: Hoolifan Marcus Camby ( Pels) Luki resume: mam potwierdzone 14 osób oraz 5 wcześniejszych zgłoszeń potrzeba potwierdzenia (!) na razie tylko 4 osoby na nocleg? Edytowane 4 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Findka na pewno nie będzie, Kucio też jest mocno questionable, bo nagrywa live na trade deadline za to prawdopodobnie wraz z Qcinem wpadnie Sylvinho. ale to Ci chyba sam potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) https://www.booking.com/hotel/pl/labo-apartment-sokolowska-warsaw2.pl.html?aid=391687;sid=a8560a062aae72c1aeae905d2f3233f9;checkin=2019-02-07;checkout=2019-02-08;room1=A,A,A,A,A,A;homd=1;srpvid=f2bc4f63164b00da;srepoch=1549279110;atlas_src=hp_iw_title Wola, Sokołowska 11 na WOLI za całość 410 PLN za 6 osób z moją zniżką 10% zrobi koszt spania 60 PLN za osobę zrobilibyśmy tam afterka 39mkw 2 sypialnie 4 rozkładane sofy dobra lokalizacja bo blisko szukam innych opcji lub https://www.booking.com/hotel/pl/labo-apartment-dzialdowska.pl.html?aid=391687;sid=e03b0b35e411f804a4422e9d0136fb8a;checkin=2019-02-07;checkout=2019-02-08;room1=A,A,A,A,A,A;homd=1;srpvid=74784fde4f5202c1;srepoch=1549279441;atlas_src=hp_iw_title 7 osobnych łóżek najtaniej tu z 2 apartamentami https://www.booking.com/hotel/pl/city-apartments-centrum.pl.html?aid=391687;sid=e03b0b35e411f804a4422e9d0136fb8a;checkin=2019-02-07;checkout=2019-02-08;room1=A,A,A,A,A,A;homd=1;srpvid=74784fde4f5202c1;srepoch=1549279516;atlas_src=hp_iw_title od osoby poniżej 50 PLN ale wejdzie 8 osób "nieoficjalnie" więc opcja dla ... podrywaczy Edytowane 4 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 bierz ten o lepszym standardzie Iggy, jak na wyrko w Wawce cena i tak jest śmiesznie mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jak widzę nicki które się stawią to to coraz bardziej mnie kusi. Tym bardziej że padło zielone światło od rady nadzorczej ( czyt: Kobiety ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi