ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) updateLISTA OBECNOŚCI:Gość honorowy: Borys nick na Forum be GM nocleg 1. Ignazz ( spurs) NIE2. Tecu ( 76 ers) N3. Mikowal83 N4. Ozzy110 ( pistons) TAK5. Qcin ( minny) TAK6. Elwariato7. Karl NIE8. Julekstep NIE9. RW3010. Wstępnie Lewe Biodro Smoka ( Denver) 11. Wstępnie -Lu12. Wstępnie Antek13. Wstępnie Findek14. Wstępnie Kucio ( OKC)15. Wstępnie Qooniu16. Wstępnie Hoolifan17. Wstępnie Golden Glory 18. Wstępnie Marcus camby ( Pels) wstępnie 19 osób Edytowane 18 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja mam w sumie rzut beretem (po przejechaniu paru przystanków, ale ciągle) do tego Korsarza, więc jako wstępnie można mnie dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 kolejność jest ważna bo top#10 najszybszych PEWNYCH potwierdzanych zgłoszeń bierze udział w konkursie wiedzy o NBA z nagrodą wartości 250PLN ;-) Ja mam w sumie rzut beretem (po przejechaniu paru przystanków, ale ciągle) do tego Korsarza, więc jako wstępnie można mnie dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 ej ignazz szacun za wpisanie na liste ale ja z tymi wartosciami to serio mowilem.... raczej mnie nie bedzie, dlatego 0.7% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Spróbuj być. Tam będzie i 0,7 i konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 @Ignazz a to nie lepiej ten prezent za 250 pln od razu rozlać a nie bawić się w jakieś konkursy? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 kolejność jest ważna bo top#10 najszybszych PEWNYCH potwierdzanych zgłoszeń bierze udział w konkursie wiedzy o NBA z nagrodą wartości 250PLN ;-) Małe dziecko + zaborcza żona = nic pewnego w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Malo sie na forum udzielam, ale z chęcią przybede na zlocik. Mimo, ze jak kazdy w Polsce mam w Warszawie pol rodziny i dziesiatki znajomych, wybieram opcje z mieszkaniem by ignazz. Bede jechal z Lublina, wiec jak ktos chcialby sie zabrac to prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Rewelacyjne info. Rzutem na taśmę wchodzisz do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Juz niedługo zrobię wstępne podsumowanie i opisze organizacje i zasady konkursu bo jestem blisko zebrania top10. Cześć osób otrzymała w kontekście naszej zabawy mój telefon aby był kontakt. Do pozostałych osób spoza beGM wyślę oficjalne info z kontaktem do mnie bezpośrednim. Za tydzień planuje wstępna bezkosztowa rezerwacje apartamentów dla osób spoza Warszawy. Na Booking.com mam zniżki Genius wiec z niej skorzystacie aby było najtaniej Są lepsze sposoby na wydanie pieniędzy. Potwierdzę wstępnie tez rezerwacje knajpy i wynegocjuje ceny poniżej tych z Menu Dołożę wszelkich starań aby nasza zabawa miała finansowo warunki korzystniejsze dla wszystkich uczestników. Oraz podtrzymuje zasadę twin Towers na mój koszt. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zapowiadałem się że będę, ale mam zgrupowanie 8-9. Będziemy w kontakcie, może wpadnę się przywitać, niemniej jednak nie liczyłbym na to mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Buuuuu Na 8 dasz radę wrócić. Zaniesiemy Janek Wiśniewski drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) weź mnie iggy zapisz na ten nocleg w razie awarii dam znać dostatecznie wcześnie i ktoś wbije na moje miejsce jakby co nieoficjalnie mogę zapowiedzieć gościa specjalnego w postaci Białej Czekolady Edytowane 23 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ooo. Eseista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zróbcie jakis draft na fazie, albo z obecnych albo all time i opublikujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @Ignazz a to nie lepiej ten prezent za 250 pln od razu rozlać a nie bawić się w jakieś konkursy? ;> jak wygram od razu przekażę kase na cel społeczny znaczy na gorzałę dla gawiedzi z tym piciem to będzie ciężka sprawa bo autem musze przybyć i niestety jakoś tego samego wieczora wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Zróbcie jakis draft na fazie, albo z obecnych albo all time i opublikujcie masz na myśli draft z użytkowników forum? to ja ci powiem jak to będzie: ja idę z pierwszym pickiem, ty z drugim Edytowane 26 Stycznia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Czyli rw nie potrafi rzucać za trzy. Słabo. Sheed dawał radę Biała Czekolada idzie z 1st lub Borys Oni będą na złocie RW mocna #1 w shaqtin za lapu capy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nie no termin dla mnie bez sensu.jak ferie to w Alpach na nartach. Miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Do czwartku temat leży otwarty. W piątek przyjdzie przypomnienie. Przez weekend czas do namysłu. I w poniedziałek 4 lutego 2019 zrobię listę oficjalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi