Tecu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Na 90% bede wiec chyba mozecie mnie wpisac na liste obecnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Będę Na 90% bede wiec chyba mozecie mnie wpisac na liste obecnosci Jeszcze proszę informacje czy potrzebny nocleg czy załatwianie we własnym zakresie. Plan był taki aby brać apartament wielopokojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Ja też będę i przydałby się nocleg Edytowane 10 Stycznia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja z Wawy, więc nocleg nie jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja Warszawiak z krwi i kosci wiec poradze sobie we wlasnym zakresie chociaz opcja mozliwosci noclegu po meczacych calonocnych rozmowach o nba i fantasy jest bardzo komfortowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Raczej bede, choc wypadl mi catering w ten dzien, ale powinienem sie wyrobic by zdazyc na pociag. Chyba ze bedzie ktos jechal samochodem z kujawskopomorskiego to sie z checia zabiore // plus nocleg, jesli sie nie wyrobie toni tak swoja czesc za nocleg przeleje// Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie. Wbijać na listę. Proszę. Czas ogarniać organizacje. Mniej niż miesiąc został Kto może niech potwierdzi na sztywno LISTA OBECNISCI: 1. Ignazz ( spurs) w/o 2. Tecu ( 76 ers) w/o 3. Mikowal83 w/o 4. Ozzy110 ( pistons) nocleg 5. Qcin ( minny) nocleg 6. Wstępnie Tomek9248( Warriors) 7. Wstępnie Przemek Orlinski 8. Wstępnie Marcus Camby ( Pelicans) 9. Wstępnie Czliwiek Morza ( Knicks) 10. Wstępnie Lewe Biodro Smoka ( Denver) 11. Wstępnie Boowka 12. Karl w/o 13. Wstępnie Findek 14. Wstępnie Kucio ( OKC) 15. Wstępnie Qooniu 16. Wstępnie Hoolifan 17. Golden Glory ( jaka decyzja?) Edytowane 15 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 99% potwierdzam ze będę. Może nie na cała imprezę ale na jakieś kilka godzin wpadnę. Noclegu nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 99% potwierdzam ze będę. Może nie na cała imprezę ale na jakieś kilka godzin wpadnę. Noclegu nie potrzebuje. Bądź jak możesz około 22:00 bo wpisem załapałeś się do top10 na konkurs z nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Bądź jak możesz około 22:00 bo wpisem załapałeś się do top10 na konkurs z nagroda Juhu! O 22 na pewno będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Uwaga uwaga. Obecność potwierdził Borys nasz gość honorowy twórca strony i moderator który ostatnio mniej się udziela Będzie okazja poznać gościa dzięki któremu tu piszemy bo wcześniejszy wkład pracy czasu i pieniędzy na serwer jest jego udziałem Niestety Gortat ma ligę jeszcze. Jest tez szansa ze zjawi się stara gwardia, negocjacje trwają: Waleczny Byk Josephnba Dziennikarski Scyzoryk Findek Edytowane 15 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Będzie ktoś ze starego e-basketu? Jeśli tak, to mogę wyskoczyć na symboliczne zero siedem na łeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 orzel kazal przekazac, ze nie da rady. Mi niestety w srodku tygodnia - czwartek - tez nie pasuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 orzel kazal przekazac, ze nie da rady. Mi niestety w srodku tygodnia - czwartek - tez nie pasuje :/ Pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @Karl mi dziś przypomniał o tym temacie @Igi wstępnie możesz mnie pisać, Jazzowy front będzie oblewać przybycie Jabariego a jak nie to jebałgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Super. Świetnie ze będziesz Wchodzisz do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mnie niestety nie będzie. Jadę na koncert, obie daty pokrywają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Glory Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 33,3% szans że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 0.7% albo nawet... 3‰ szans że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi