memento1984 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Varejao mistrzem Brazylii: https://globoesporte.globo.com/sp/ribeirao-preto-e-regiao/nbb/noticia/em-final-tensa-flamengo-vence-franca-diante-de-pedrocao-lotado-e-e-campeao-do-nbb.ghtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 już czas na random shit 19/20, ale ktoś się opieprza. :] anyway, Kanter u Cowherda powiedział, że Zion to drugi Randle z trochę lepszym skokiem. lol at Kanter za samą opinię nawet podwójny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Pololujemy z 75% ligi i dziennikarzy jak to okaże się prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 13 godzin temu, ignazz napisał: Pololujemy z 75% ligi i dziennikarzy jak to okaże się prawda Tyle że Randle z lepszym atletyzmem to coś ala Blake Griffin, co najmniej allstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 A Blake Griffin z potencjałem Ziona w obronie to jest borderline MVP candidate. :] So lazy comp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 5 godzin temu, BMF napisał: A Blake Griffin z potencjałem Ziona w obronie to jest borderline MVP candidate. :] So lazy comp Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Chodziło o, to że nawet jak Zion okaże sie "tylko" Randlem na sterydach to i tak bedzie to świetny gracz, a nie powód do "lolowania 75% ligi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nie polemizowałem z Twoim postem, trochę nawet się zgodziłem, więc to Ty nie zrozumiałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Blake Griffin to był borderline MVP lvl, tylko kontuzje go zniszczyły. Griffin w 2014 i 2015 to bestia z full package w ataku i przyzwoitą obroną, a to już po kontuzjach, jeden z największych talentów XXI wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: full package Wiadomo, że Blake jest był (jest) mega ustalentowany, ale to duże słowo. Jemu zawsze brakowało pracy nóg, co jest mega ważnym elementem nie-stretc***ącego wysokiego. Nigdy nie zapomnę tych jego awkward piruetów przeciwko lepszym obronom, które kończyły się czasami punktami tylko dzięki jego nieziemskiemu atletyzmowi i kontroli ciałą. Do tego ten jumper, przed kontuzjami niestety nie był lethal. Bez tych dwóch rzeczy moim zdaniem ciężko o full package. Ale ale ogólnie Blake to bardzo ciekawy przypadek. Moim zdaniem oprócz kontuzji, dojechała go też współczesna koszykówka, która jeśli tylko nie jesteś mobilnym anchorem D jak Capela, wymaga, że musisz umieć rzucać. Blake się poprawia rokrocznie w tym aspekcie, ale high volume-high efficiency to to nie jest, co jednak nie przeszkadza być mu 25 ppg scorerem. Inna sprawa, ciekaw jestem jak Blake w swoim prime by wyglądał z rozciągającą, defensywną 4/5. No bo jednak jego bullyball in the paint styl niezbyt dobrze komponował się z klockiem, który w odległości >1m od kosza już nic nie trafi (DJ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie zapominajcie ze Rudy wchodzil do ligi na dzien dobry z kontuzja ACLa bodajrze. Gdyby go ominely te wszystkie przygody to nie widzę dla niego rywala na PF. Szkoda mi tylko tego ze nie pali sie mega do rozpierduchy w obronie bo ma potencjal fizyczny ala Rodman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Cytat nie jesteś mobilnym anchorem D jak Capela, wut? Capela w obronie to co najwyzej przyzwoity jest. Po drugiej stronie boiska daje więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Ktoś poleci dobre źródło do oglądania summer league w tym roku? Edytowane 5 Lipca 2019 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Coś takiego znalazłem: https://nbastream.io/detroit-pistons-stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi