rambis Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: LOL Jeden grał przeciw GSW, drugi OKC. Oceniać na takiej podstawie to najgłupsze możliwe kryterium. Raczej niezależnie od tego z kim gra lou i jak go bronią jest po prostu bardzo streaky i przeplata świetne mecze z takim gdzie jest kulą u nogi. Jeśli jesteś tylko scorerem i jak nie siedzi nie umiesz w inny sposób pomoc drużynie plus nie ma go to move na poziomie PO to zwykle się tak kończy jak dzisiaj. Dame ma po prostu więcej do zaoferowania i dlatego w większej próbie wypada lepiej bo przy potrafi bardziej "stabilnie" dostarczać punkty przez co szum jest mniejszy. Inna sprawa ze daje duzo więcej niż tylko punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Gdzie można sprawdzić statystyki zawodników z ncaa dotyczące rzutów catch and shoot, off the dribble itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie wiem gdzie szukać takich informacji ale czy to nie ewenement, że w playoffach w żadnym meczu do tej pory nie było dogrywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Kawhi faktycznie nie jest człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 DeRozan, LMA, Westbrook wyjaśnieni. Embiid też nie ma się czym chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 najbardziej bolesna grafika dla fana spurs i z góry i z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, matek napisał: DeRozan, LMA, Westbrook wyjaśnieni. Embiid też nie ma się czym chwalić. W jaki sposób? Przecież 90% graczom z tego wykresu liczby lecą na podobnym zakresie w dół. Oni po prostu zaczynają z gorszego pułapu, bo są gorszymi graczami, nie licząc McColluma, który widać zarówno w RS jak i PO akurat trzyma poziom bardzo dobrego strzelca. Ogólnie to w tej serii zanotował DeRozan najlepsze TS% w karierze w PO i również lepsze niż RS. Ale po co ja się produkuje. Przecież wy i tak "wiecie swoje" Po co sobie burzyć światopogląd. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale przecież ten wykres to jest kariera a nie jeden sezon a jak chcesz bronić tezy że DDR jednak jako scorer w swojej PO karierze "nie jest taki zły" to powodzenia życzę Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) jak dobrzy są sędziowie w NBA: https://www.reddit.com/r/nba/comments/bkqctc/the_l2m_report_for_the_trail_blazers_nuggets_game/ 99 zdarzeń, tylko 4 niepoprawnie ocenione. przydałoby się znać jakieś globalne dane, ale jak dla mnie to i tak wygląda imponująco. Edytowane 5 Maja 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Chyba ten temat będzie do tego najbardziej odpowiedni. Jakiś czas temu nbastreams na Reddicie zostało zamknięte a wiele stronek ze streamami oferuje bardzo słabą jakość. Poratuje ktoś jakimś ciekawym linkiem gdzie w fajnej jakości będzie można zobaczyć końcówkę sezonu? Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) 6 minut temu, Raven2156 napisał: Chyba ten temat będzie do tego najbardziej odpowiedni. Jakiś czas temu nbastreams na Reddicie zostało zamknięte a wiele stronek ze streamami oferuje bardzo słabą jakość. Poratuje ktoś jakimś ciekawym linkiem gdzie w fajnej jakości będzie można zobaczyć końcówkę sezonu? Z góry dzięki! Ja na reddicie cały czas oglądam teraz . Kilka dni rzeczywiście coś było nie halo Edytowane 12 Maja 2019 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 4 godziny temu, marceli73 napisał: Ja na reddicie cały czas oglądam teraz . Kilka dni rzeczywiście coś było nie halo A konkretnie gdzie? Kiedyś była zakładka z meczami a teraz ni cholery nie mogę jej znaleźć (no chyba, że jestem ślepy). Pomożesz? P.S. Myślałem, że blokują nbastreams, bo coś już od dłuższego czasu pisali o tym, że niestety będą zmuszeni zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) wpisz w wyszukiwarkę nba stream i coś wyskoczy z taka ikonka charakterystyczną. Potem wchodzisz na listę meczy. https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Edytowane 12 Maja 2019 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 2 minuty temu, marceli73 napisał: wpisz w wyszukiwarkę nba stream i coś wyskoczy z taka ikonka charakterystyczną. Potem wchodzisz na listę meczy. https://www.reddit.com/r/nbastreams/ No właśnie z tą listą meczy jest problem, bo jej nie widzę ale no może tym razem pojawi się kiedy będzie bliżej 21:30. Będę wypatrywał. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 58 minut temu, Raven2156 napisał: No właśnie z tą listą meczy jest problem, bo jej nie widzę ale no może tym razem pojawi się kiedy będzie bliżej 21:30. Będę wypatrywał. Dzięki! z godzinę przed meczem powinno wskoczyć coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Lamar Odom reveals he used a fake penis to pass a 2004 Olympics drug test https://sports.yahoo.com/lamar-odom-olympics-drug-test-weed-043117350.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Jak czytałem nagłówek to pomyślałem ze go nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Skoro się przyznał to powinni Amerykanom zabrać medale. Druga sprawa to był tylko raz kontrolowany? Śmiechu warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 czas na memy pod tym obrazkiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi