Chytruz Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Przychylając się do licznych próśb i apeli, niniejszym zakładam temat random shit na nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 BOBAN ty Kosmito! Teraz wiem jak się czuł mój młodszy brat przez całe dzieciństwo, jak mu robilem dunki nad głową, nie odrywając się od ziemi, na koszu zawieszonym na drzwiach od łazienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Brakuje tematu o Memhpis więc łapcie tu. JaMychal Green złamał szczękę. Nie zagra do 1,5 msc. Może się na święta wyrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 BOBAN ty Kosmito! Teraz wiem jak się czuł mój młodszy brat przez całe dzieciństwo, jak mu robilem dunki nad głową, nie odrywając się od ziemi, na koszu zawieszonym na drzwiach od łazienki Boban jest przejebany, jeden z najbardziej unikatowych graczy ever, tylko urodził się trochę za późno. 15-25 lat temu dałoby się go łatwiej schować w obronie, Shaq i Boban byliby następcami Magica i Birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 JaMychal Green złamał szczękę. Nie zagra do 1,5 msc. Może się na święta wyrobi. Jednoosobowy forumowy klub psychofanów Jarena Jacksona lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jednoosobowy forumowy klub psychofanów Jarena Jacksona lubi to. Srać do brody Hardenowi to jedno, ale by komuś szczękę łamać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 to może niech się już przyzna który buduje chate z overów na kuponach, to co się odpierdyka to ja nie wiem, 45 punktów w kwarcie jednej drużyny to już jakiś standard się zrobił ktoś to potrafi wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Jednoosobowy forumowy klub psychofanów Jarena Jacksona lubi to. Mówisz o moim wagonie, czy nie zauważyłeś, że ktoś już siedzi na przodzie ? Jackson>Ayton Edytowane 21 Października 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 http://weszlo.com/2018/10/21/20-pytan-start-sezonu-nba/ Dziwię się, że nie zaproszono żadnego z ekspertów z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Mówisz o moim wagonie, czy nie zauważyłeś, że ktoś już siedzi na przodzie ? Widać, że BMF w fantasy nie gra, bo chyba nie zauważył paru wagonów obsadzonych po brzegi od Summer League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 http://weszlo.com/2018/10/21/20-pytan-start-sezonu-nba/ Dziwię się, że nie zaproszono żadnego z ekspertów z forum? ja się dziwię, że Ty się dziwisz ten skład nie jest zły poza keepthebeatem, który się c***a zna i robi kontent dla gimbazy, Tomczak też średnio, ale jego da się lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Mówisz o moim wagonie, czy nie zauważyłeś, że ktoś już siedzi na przodzie ? Pisałem, że JJJ będzie zajebisty po pierwszym meczu preseasonu Michigan State. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 ja się dziwię, że Ty się dziwisz ten skład nie jest zły poza keepthebeatem, który się ch**a zna i robi kontent dla gimbazy, Tomczak też średnio, ale jego da się lubić trudno nie zaprosić keepthebeata jak jego kanał na Yt ma luźno po 10-20 tysiecy wyświetleń przy każdym filmie, a podcasty Magic Basketball, airballa, PSL czy tych innych zkrainy po parędziesiąt/kilkaset Facet robi dobrą robote promując jakkolwiek basket w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 trudno nie zaprosić keepthebeata jak jego kanał na Yt ma luźno po 10-20 tysiecy wyświetleń przy każdym filmie, a podcasty Magic Basketball, airballa, PSL czy tych innych zkrainy po parędziesiąt/kilkaset Facet robi dobrą robote promując jakkolwiek basket w Polsce. tak, tak, mierzmy wartość kontentu ilością wyświetleń na YT albo lajkami na FB szkoda, że admina GB nie zaprosili made my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 tak, tak, mierzmy wartość kontentu ilością wyświetleń na YT albo lajkami na FB szkoda, że admina GB nie zaprosili made my day bez takich keepthebeatów basket w Polsce zejdzie do poziomu hokeja na trawie. Ale wtedy bedzie można wreszcie na spokojnie poprzerzucać się argumentami na poziomie. Tylko nie wiem czy o to chodzi Nie mówie, ze on tam dał jakieś wielce merytoryczne odpowiedzi. Mówie ze dobrze ze sie tam znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 bez takich keepthebeatów basket w Polsce zejdzie do poziomu hokeja na trawie. bzdura, bez niego poziom zainteresowania NBA byłby taki sam, bo albo się nią interesujesz albo nie, istotne z mojego punktu widzenia jest z czego będziesz tą wiedzę czerpał, a sytuacja jest taka, że Ci młodzi ludzi lgną do tego co jest najbardziej popularne czyli GB lub taki Keep na YT właśnie, i nie mam nic do promowania NBA w kraju, ale jak typ nie potrafi poprawnie wymówić nazw drużyn, nazwisk zawodników, przeinacza fakty lub je kompletnie zmyśla, choć w dobie googla i YT można wszystko sprawdzić od ręki, to szczerze - ja pi****le taką promocje, bo gadać o rzeczach oczywistych potrafi każdy, ale już zainteresować czymś nowym czy zmusić do refleksji to już potrzeba na to trochę więcej wysiłku dlatego też potem na weszlo.fm mamy Kubosława, który jest absolutnie c***owy, ale poziomem dostosowuje się do Łopaty i to wystarczy, bo jest fajnie i sielankowo, a to, że jest to zwykłe gówno, to już nie ma znaczenia nie tędy droga, ale możesz mieć swoje zdanie, nie bronię Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 tak, tak, mierzmy wartość kontentu ilością wyświetleń na YT albo lajkami na FB Nie twierdzę, że to słuszna metoda, ale mógłbyś podać lepszą alternatywę? Może Rada Mędrców wybierana przez Radę Kompetentnych, na których głosuje Grono Sztywnych i Kumatych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 bzdura, bez niego poziom zainteresowania NBA byłby taki sam, bo albo się nią interesujesz albo nie Kurde, skąd Ty bierzesz takie mądrości? Jak Victor Navorski w Terminalu:) keepthebeat to kanał dotyczący głównie nba2k, a granie w gry sportowe nie oznacza automatycznie jakiegoś sporego poziomu zainteresowania sportem, w który grasz wirtualnie. Sam kiedyś lubiłem sobie pograć w NHL chociażby, albo Colina McRae, ale ani trochę nigdy nie interesowało mnie ani oglądanie hokeja, ani wyścigów samochodowych. Poza tym w takie gry grają głównie dzieci, których tak bardzo nie znosisz, a one z oczywistych powodów raczej nie śledzą NBA na żywo tak jak my. Dzięki ludziom takim jak keepthebeat pojawi się nowe pokolenie i grono fanów, a zainteresowanie NBA może nie umrze razem z nami. Trzeba się tylko cieszyć, że ktoś robi taką robotę w internecie na rzecz naszej ukochanej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 LBS, skąd u Ciebie tyle zgryzliwości? Weź głęboki oddech, uśmiechnij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) widziszisz fluber, bo jakbyś wiedział o czym piszesz to byś głupot nie pisał ;] póki keep robił kontent z 2k to miało ręce i nogi, bo był w tym naprawdę dobry, w samą grę, wiem o czym mówię, bo sam jestem graczem, niestety z samego nagrywania takiej gry wyświetleń nie zrobisz bo w porównaniu do takich fifaczy, to ja nie wiem czy on zabierał choćby 0.1% tego tortu dlatego wpadł na genialny pomysł - aby podbić sobie cyferki zacznę gadać o NBA - i teraz gra jest już w zasadzie tylko tłem, ba, poza infantylnym trybem kariery nie ma jej tu już w zasadzie wcale, a ten nazwijmy to segment gadany jest merytorycznie dramatyczny, każdy z nas tutaj zrobił by to ciekawiej, ale już c*** z tym @Jeff Hanneman jakoś takiego Śliwę znaleźli choć w porównaniu z zasięgami Keepa to mały pionek, ale nie wymagam wiele od weszlo w tym temacie, co sugerowałem wyżej kończąc: w kraju w którym każdy c***owy program o piłce nożnej, siatce czy innej ręcznej byłby z miejscia wyjaśniany i po prostu znikał, byle co jest wychwalane pod niebiosy "bo się może dzieciaki zainteresują", promujmy więc dalej mierność, ignorując fakt, że mogłoby to wygłądać znacznie lepiej, tyle, że no... beze mnie pozdrawiam LBS, skąd u Ciebie tyle zgryzliwości? Weź głęboki oddech, uśmiechnij się. Maćku jak ja cały w skowronkach, nie martw się o mnie! Edytowane 22 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi