Skocz do zawartości

Jazda, Jazda - czyli RS 18/19 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym dyskutował, bo zaczął Kemba lewą ręką odpychać przed kontaktem ciała, więc na drobiazgi to by Walker mógł to ofensa dostać :tongue:

Na gorąco najpierw Butler, potem Kemba szukał kontaktu, ale w sumie mi to obojętne.

Jak Sixers próbują w końcówce jakieś ustalone zagrania (strata Simmonsa) albo dają piłkę do Embiida (podanie do c***-wie-kogo) to można się bać, więc miło, że Butler zagrał ostatnią akcję najgorzej jak mógł, ale przynajmniej oddał rzut. :]

Kocham Doncicia i Jarena Jacksona Jr.

Pozdrawiam Suns i Kings, że ten duet nie poszedł z #1 i #2

Kocą cholery jedne, a ja przewidziałem co najmniej jednego Marvina Williamsa i jednego busta.

Z drugiej strony mamy z sezonu na sezon większą ilość, nie podjętych rookie umów, więc może tylko late picki są przeceniane?

Nie mam pojęcia co muszą czuć fani Wizards...

Gdyby to była polska kopana, fani z Waszyngtonu wbiegli by na parkiet i zerwani z ich stroje za hańbienie barw.

Jeśli wziąć pod uwagę, że Bulls, Knicks, Hawks i Cavs walczą o picki w drafcie, to Wizards są niemal najgorszą drużyną ligi.

Nie wymieniam Suns, bo tam też ponoć atmosfera gorąca, tyle lat tankowania, teoretycznie czołowe prospekty i ciągle są w gównie z niczym.

Gdyby to była polska kopana, fani z Waszyngtonu wbiegli by na parkiet i zerwani z ich stroje za hańbienie barw.

da sie? :P

ale fakt - dramatyczny team, stosunek talent/cele do faktycznego poziomu zdecydowanie najgorszy w tym sezonie póki co + widać, że tam jest spoooro nie tak (Wall ma chyba najgorszą mowę ciała w całym NBA - kolo wygląda jakby był ciągle wkurwiony/obrażony na kolegów z drużyny)

da sie? :tongue:

ale fakt - dramatyczny team, stosunek talent/cele do faktycznego poziomu zdecydowanie najgorszy w tym sezonie póki co + widać, że tam jest spoooro nie tak (Wall ma chyba najgorszą mowę ciała w całym NBA - kolo wygląda jakby był ciągle wkurwiony/obrażony na kolegów z drużyny)

Howarda krytykowano za to, że się zawsze uśmiechał, nawet jak Magic przegrywali, a Walla za to, że jest wkurwiony. Szczerze? Nie dziwię mu się. Widać, że się stara najbardziej z tego towarzystwa. Ten zespół trzeba chyba jednak rozgonić na cztery wiatry, bo tu nic nie klika. Oglądam ich któryś mecz w tym sezonie i większość ociera się o dramat.

Brooks nie ma pomysłu na zespół, bo nigdy go nie miał, ale mieć trzech graczy w TOP50 i odstawiać kolejną noc takie popłuczyny?

Coraz ciężej o optymizm, a myślałem, że pojawienie się sensownego podkoszowego doda tej upragnionej jakości drużynie. Tymczasem rozbiórka jest chyba nieunikniona.

Jakiś typ na trybunach w meczu (w Miami notabene...) w którym LJ rozpier*ala, drze się z trybun " LeBron nie jesteś Jordanem"

forum e-nba na żywo! :P

Howarda krytykowano za to, że się zawsze uśmiechał, nawet jak Magic przegrywali, a Walla za to, że jest wkurwiony. Szczerze? Nie dziwię mu się. Widać, że się stara najbardziej z tego towarzystwa. Ten zespół trzeba chyba jednak rozgonić na cztery wiatry, bo tu nic nie klika. Oglądam ich któryś mecz w tym sezonie i większość ociera się o dramat.

Brooks nie ma pomysłu na zespół, bo nigdy go nie miał, ale mieć trzech graczy w TOP50 i odstawiać kolejną noc takie popłuczyny?

Coraz ciężej o optymizm, a myślałem, że pojawienie się sensownego podkoszowego doda tej upragnionej jakości drużynie. Tymczasem rozbiórka jest chyba nieunikniona.

Spoko - niech gra na wkurwie, ale niech to kieruje na rywali (KG-style).

Brooks do wywalenia to no-brainer. Drużyna do rozgonienia w sumie chyba też, tylko że oni tam dość ciężkawe kontrakty mają - więc, nie bardzo wiem czy da się to rozgonić sensownie (pozyskując realne assety pod przebudowę :/)