MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Drummond miał ćwiczyć trójki, a widzę Thunder go kryje na Ben Simmonsa. I ten nawet nie rzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Z perspektywy obwodowego - ależ gra z Jokiciem musi być przyjemna, coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 haha Mike zapomniał, że chce zrobić zmianę COTY! Patrząc po boxie widzę, że Adams zabrał Drummonda do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nuggets +3, ale jak Raptors zaczną trafiać open looki to może być szybki odjazd. Ogólnie jaram się obiema drużynami, poukładane zespoły z fajną koszykówką zawsze na propsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Lyles w takiej formie to nie jest gracz nba, poraz kolejny tracimy przewagę bo taki lineup nie ma nikogo kto potrafiłby zrobić coś więcej w hco niż trafić open looka, a nawet i to bywa problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 OKC defensywnie to inny level (najlepsi w lidze), a Pistons ceglą za trzy i grają ogólnie słabo. Adams 5/5, Grant 4/4... by to chooj. Równocześnie patrzę sobie na Raps -Denver i te podania Jokicia to klasa. Mecz o wiele ciekawszy, ale zaraz wracam do "meczu dnia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Lyles w takiej formie to nie jest gracz nba, poraz kolejny tracimy przewagę bo taki lineup nie ma nikogo kto potrafiłby zrobić coś więcej w hco niż trafić open looka, a nawet i to bywa problemem Ja ogólnie nie jestem w stanie traktować Lylesa jako gracza NBA po tym podcaście, w którym narzekał na ciężkie treningi w Jazz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 o Harris coś znowu naciągnął no k**** bajeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 o ja pi****le to podanie Jokicia teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ja ogólnie nie jestem w stanie traktować Lylesa jako gracza NBA po tym podcaście, w którym narzekał na ciężkie treningi w Jazz . to chyba nie był wywiad tylko doniesienia jakiegoś pismaka, ja tam za bardzo w takie rzeczy nie wierze, pewnie zwykła nadinterpretacja jedziemy z tym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 to chyba nie był wywiad tylko doniesienia jakiegoś pismaka, ja tam za bardzo w takie rzeczy nie wierze, pewnie zwykła nadinterpretacja jedziemy z tym!!! https://www.deseretnews.com/article/865697362/Former-Utah-Jazz-player-Trey-Lyles-rips-on-Utah-Quin-Snyders-practices.html Niestety to akurat nie fake. Ale grają baryły, Raptors kompletnie posypani bez trójek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) https://www.deseretnews.com/article/865697362/Former-Utah-Jazz-player-Trey-Lyles-rips-on-Utah-Quin-Snyders-practices.html Niestety to akurat nie fake. być może ma trochę racji patrząc na to co się w Jazz teraz dzieje? jest super, ale teraz druga połowa, Jok pokaż w końcu do ch**a równą formę przez cały mecz 14/5/10 na 6/7 bez straty Edytowane 4 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) To jest chyba dopiero 3 mecz Nuggets jaki oglądam w tym sezonie i jestem w szoku że oni na prawdę bronią i ten początek sezonu to nie był jakiś mega fluke.Nie wiem co tam się stało, ale chyba jednak tego Malona za grubo cisnęliście jako fani Nuggets, bo kijowy trener nie ustawiłby tak dobrze drużyny zarówno w ofenzywie jak i defenzywie jak to mawia Nawałka . Możliwe że potrzebował czasu po prostu, bo personel jakoś znacząco się nie zmienił, a wyglądają sto razy lepiej niż w zeszłym sezonie. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) To jest chyba dopiero 3 mecz Nuggets jaki oglądam w tym sezonie i jestem w szoku że oni na prawdę bronią i ten początek sezonu to nie był jakiś mega fluke.Nie wiem co tam się stało, ale chyba jednak tego Malona za grubo cisnęliście jako fani Nuggets, bo kijowy trener nie ustawiłby tak dobrze drużyny zarówno w ofenzywie jak i defenzywie jak to mawia Nawałka . Możliwe że potrzebował czasu po prostu, bo personel jakoś znacząco się nie zmienił, a wyglądają sto razy lepiej niż w zeszłym sezonie. w tamtym sezonie nie było za wiele symptomów na to by Majka zacząć chwalić za to ten sezon to już inna baja, to jak się młodzież rozwija to poezja, wystarczy zobaczyć co wnoszą ostatni gracze rotacji jak Beasley czy Craig, ogólne planuję shaltować Jucia i wypytać o anatomię tego sukcesu, bo to jak dla mnie jest zbyt pojebane still Edytowane 4 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ja to nie mogę już patrzeć na to jak OKC nas niszczy, ughhh blowout będzie więc szkoda się wkuuurwiać, wracam do Raptors -Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Jokic jaki CLOSER. Szkoda, że mu tej trójki nie zaliczyli Jebaka zniszczony psychicznie tak btw Edytowane 4 Grudnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 dobry mecz, myślałem że Raps ich pod koniec dojadą, ale Jokić rozjebał brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie potrafię się w pełni cieszyć tak świetnymi spotkaniami jak dziś ten Jrue... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Lou Williams znowu to robi... ale linie nadepnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi