LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Harrisek wygląda soo frash, dobrze to wygląda so far Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 LeBron nie wie co się dzieje, najpierw 2 czapy potem offens. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ale b2b ugly straty lal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Co to, dzisiaj jakiś dzień Craiga Sagera - nie wiem kto ma c***owszą marynarkę Walton czy Carlisle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) 9/16 za 3, Murray w slumpie ale z najlepszym +/- Jok musiał poczuć pache Nurka by w końcu zacząć grać agresywnie Edytowane 1 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 dobrze że już grudzień to zaraz Murrayowi slump rzutowy się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 dobrze że już grudzień to zaraz Murrayowi slump rzutowy się skończy ale jaki progres w obronie (miałeś rację) no i w kreowaniu Thomas w karton i na Kamczatke w jedną stronę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Co to, dzisiaj jakiś dzień Craiga Sagera - nie wiem kto ma c***owszą marynarkę Walton czy Carlisle... nie tylko dzien, bo wczoraj tez bylo o tym podczas meczu gsw tor Thomas w karton i na Kamczatke w jedną stronę!! a maja tam klub koszykarski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 kupie mu konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Murray i Lyles 2/6 z linii eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Śliwka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 nom szczególnie na tych hakach co ledwdo obręcz dotykają ;p Aminu przejmuje mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wstałem obejrzałem i się położyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 boze śliwka no co za typ niech on go nie wpuszcza już ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Moritz wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 boze śliwka no co za typ niech on go nie wpuszcza już ... coś jeszcze? ogarnij hejt chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ty widziałes co on w tych posiadaniach wyczyniał nie licząc tego ostatniego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ty widziałes co on w tych posiadaniach wyczyniał nie licząc tego ostatniego ? a co to jest Ben Wallace? taki sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Lol jak ktoś wchodzi na def posiadania w koncówce to trzeba wymagać aby grał dobrą def zagrał fatalnie zwróciłem na to uwage a Ty piszesz że hejtuje hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Lol jak ktoś wchodzi na def posiadania w koncówce to trzeba wymagać aby grał dobrą def zagrał fatalnie zwróciłem na to uwage a Ty piszesz że hejtuje hmm no zrobił błędy, ale co? nie ma alternatywy, ważne, że bez konsekwencji na przestrzeni sezonu jeden taki mecz to nic Edytowane 1 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi