LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 piękny ten setplay z autu Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Miło, że trafił Butler za 3, bo wcześniej był ewidentny faul na Kembie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 dla tych gejów nie ma czegoś takiego jak ewidentne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja bym dyskutował, bo zaczął Kemba lewą ręką odpychać przed kontaktem ciała, więc na drobiazgi to by Walker mógł to ofensa dostać Na gorąco najpierw Butler, potem Kemba szukał kontaktu, ale w sumie mi to obojętne. Jak Sixers próbują w końcówce jakieś ustalone zagrania (strata Simmonsa) albo dają piłkę do Embiida (podanie do c***-wie-kogo) to można się bać, więc miło, że Butler zagrał ostatnią akcję najgorzej jak mógł, ale przynajmniej oddał rzut. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Lepiej ze jest ktoś co odda iso jumper w takich sytuacjach niż grać handoffy z JJ'em jak w zeszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ależ soczyste "fuck you" do sędziego wyszło z ust Sarića:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wiele więcej po angielsku Sarić powiedzieć nie umie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wiele więcej po angielsku Sarić powiedzieć nie umie. :] Ale powiedzial to tak jakby używał angielskiego od dziecka:) Czy mack trafił wlasnie trojke z rogu o tablice czy mi sie przywidzialo? To niemozliwe zeby rose dotrwal w zdrowiu do konca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Rose? Gra u mnie w beGM Gość przegrał zdrowie od kiedy wcisnąłem ten przycisk NAPISZ po wpisaniu jego nazwiska i dwóch liczb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kocham Doncicia i Jarena Jacksona Jr. Pozdrawiam Suns i Kings, że ten duet nie poszedł z #1 i #2 Kocą cholery jedne, a ja przewidziałem co najmniej jednego Marvina Williamsa i jednego busta. Z drugiej strony mamy z sezonu na sezon większą ilość, nie podjętych rookie umów, więc może tylko late picki są przeceniane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Właśnie, my się nie mieliśmy założyć, że Jaren Jackson jednak nie będzie Marvinem Williamsem? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Właśnie, my się nie mieliśmy założyć, że Jaren Jackson jednak nie będzie Marvinem Williamsem? :] Mogło tak być, ale Borys zamknął zakłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jest w NBA co mniej fair niż LJ trafiający stepback z 9 metra? Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kolejna ciężka noc z Wizards mnie czeka chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Ingram to nowy JR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Nie mam pojęcia co muszą czuć fani Wizards... Gdyby to była polska kopana, fani z Waszyngtonu wbiegli by na parkiet i zerwani z ich stroje za hańbienie barw. Jeśli wziąć pod uwagę, że Bulls, Knicks, Hawks i Cavs walczą o picki w drafcie, to Wizards są niemal najgorszą drużyną ligi. Nie wymieniam Suns, bo tam też ponoć atmosfera gorąca, tyle lat tankowania, teoretycznie czołowe prospekty i ciągle są w gównie z niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Gdyby to była polska kopana, fani z Waszyngtonu wbiegli by na parkiet i zerwani z ich stroje za hańbienie barw. da sie? ale fakt - dramatyczny team, stosunek talent/cele do faktycznego poziomu zdecydowanie najgorszy w tym sezonie póki co + widać, że tam jest spoooro nie tak (Wall ma chyba najgorszą mowę ciała w całym NBA - kolo wygląda jakby był ciągle wkurwiony/obrażony na kolegów z drużyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 da sie? ale fakt - dramatyczny team, stosunek talent/cele do faktycznego poziomu zdecydowanie najgorszy w tym sezonie póki co + widać, że tam jest spoooro nie tak (Wall ma chyba najgorszą mowę ciała w całym NBA - kolo wygląda jakby był ciągle wkurwiony/obrażony na kolegów z drużyny) Howarda krytykowano za to, że się zawsze uśmiechał, nawet jak Magic przegrywali, a Walla za to, że jest wkurwiony. Szczerze? Nie dziwię mu się. Widać, że się stara najbardziej z tego towarzystwa. Ten zespół trzeba chyba jednak rozgonić na cztery wiatry, bo tu nic nie klika. Oglądam ich któryś mecz w tym sezonie i większość ociera się o dramat. Brooks nie ma pomysłu na zespół, bo nigdy go nie miał, ale mieć trzech graczy w TOP50 i odstawiać kolejną noc takie popłuczyny? Coraz ciężej o optymizm, a myślałem, że pojawienie się sensownego podkoszowego doda tej upragnionej jakości drużynie. Tymczasem rozbiórka jest chyba nieunikniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jakiś typ na trybunach w meczu (w Miami notabene...) w którym LJ rozpier*ala, drze się z trybun " LeBron nie jesteś Jordanem" forum e-nba na żywo! Howarda krytykowano za to, że się zawsze uśmiechał, nawet jak Magic przegrywali, a Walla za to, że jest wkurwiony. Szczerze? Nie dziwię mu się. Widać, że się stara najbardziej z tego towarzystwa. Ten zespół trzeba chyba jednak rozgonić na cztery wiatry, bo tu nic nie klika. Oglądam ich któryś mecz w tym sezonie i większość ociera się o dramat. Brooks nie ma pomysłu na zespół, bo nigdy go nie miał, ale mieć trzech graczy w TOP50 i odstawiać kolejną noc takie popłuczyny? Coraz ciężej o optymizm, a myślałem, że pojawienie się sensownego podkoszowego doda tej upragnionej jakości drużynie. Tymczasem rozbiórka jest chyba nieunikniona. Spoko - niech gra na wkurwie, ale niech to kieruje na rywali (KG-style). Brooks do wywalenia to no-brainer. Drużyna do rozgonienia w sumie chyba też, tylko że oni tam dość ciężkawe kontrakty mają - więc, nie bardzo wiem czy da się to rozgonić sensownie (pozyskując realne assety pod przebudowę :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Też myślałeś, że BI wywali sztukę temu typkowi :grin: ? umknęło mi coś chyba (ALE WIDZIAŁEM JEGO JR-LIKE SEKWENCJĘ NA KONIEC DRUGIEJ KWARTY). LBJ dojebał trójkę na koniec <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi