ely3 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jak można nie trafić 16 wolnych???? I to chyba już 5taki mecz w sezonie. I ta ostatnia akcja. Masakra. Nie mam pojęcia jakim cudem jazz grają koszmarnie słaby mecz są na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Sixers grają równie źle, trza przerzucic się chyba na tor bos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 to są jakieś jaja... Fultz pudluje wolnego, ale sam zbiera piłkę podaje do Butlera a ten robi jeszcze 2plus1. .. Jazz wyglądają fatalnie ... nie wiem jakim cudem tu jest tylko plus2 dla 76ers. .. Rzuty wolne to jakaś kpina... 15 przestrzennych wolnych ... Jakby wypić Joe Inglesa to Jazz trafili tyle trojek co Amir Johnson Amir k**** Johnson. A na Mitchella to się dzisiaj patrzeć nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Rubio zaBijA nAm mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Przyzwoity mecz Kawhiego. ale farsa sędziów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mega rozczarowanie. Do pakowania rzutow przez Mitchella zdążyłem przywyknąć, acz te jego 0/8 za trzy to chyba osobisty rekord. Do tego ze Rubio nie chce pieniędzy dostać latem i kasztan i po całości również się przyzwyczaiłem (choć to ze ma zdaje się /bez sprawdzania/ 3/8 z wolnych to jakaś zenada) to ze te patalachy znowu w czwartej kwarcie zapominają jak się trafia do kosza, no cóż, nic nowego. Ale to jak nie reaguje na to co się dzieje na parkiecie Snyder to jest przegięcie paly w tym sezonie i w tym pieprzonym meczu . Najgorsze w tym wszystkim ze oni to jeszcze wygrają bo 76ers są równie żenujący, i żadne konsekwencje nie zostaną wyciągnięte, ja jebie, zaraz eksploduje, Utah Jazz- Wyższa Szkoła Marnowania Czasu. Pomyśleć że wtym czasie mmogłem sobie odsmazyc pierogi. To nie. Meczu się zachciało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Czemu Exum nie kończył meczu. Faule Rubio głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Kawhi anty clutch już drugi mecz z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 komuś tu się zaraz wjebie na LP jak się na fb nie odezwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jak Sixers zaczną bronić to powinno być spoko. Jazz niby powinni ogarnąć się, ale jak jeszcze z miesiąc pograją tak kiepsko to zacznie się robić gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nom, Boston nie może grać gorzej w ataku niż na starcie sezonu, a u siebie klepnęli już Sixers, Bucks i Raptors. :] Jaren Jackson taki piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 a Sota wygrywa sobie na luzaku nawet z c***owym Townsem, może warto było tyle czasu palić konia Panie Thibs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ayton w normalnym zespole robiłby 20-10-3 since day 1, za to Kings faktycznie. :] Widzę, że Jabari z odpowiednim nastawieniem wyszedł na Bucks, aż odpaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Brak takiego gracz jak Porzingis w końcówkach spotkań robi swoje a przez 45:30 min prowadzili. Ehhh... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Granie w miarę sensownej koszykówki i przegrywanie końcówek to przecież najlepsza wersja tankowania. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Granie w miarę sensownej koszykówki i przegrywanie końcówek to przecież najlepsza wersja tankowania. :] Nie no wiadomo. Po prostu tak dobrze wyglądali, że człowiek aż chciał żeby wygrali Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 jest jakiś powód tego, że wschód zamyka kolejkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 no to pojedynek dwóch najlepszych wysokich w lidze! GIŃCIE EMBIIDOWCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) .......................... e: dobrze, że to tylko jajko chyba było Edytowane 18 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Oczy krwawią jak Celtics mają niższy % za 2 niż rywal za 3. Trochę się poprawili ale nadal kiepsko Edytowane 18 Listopada 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi