Mirwir Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) 10 punktów i wyprzedzi Wilta. 9 7 Edytowane 15 Listopada 2018 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) 3 No to teraz MJ następny. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 I triple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ingram sabotował tripple double airballem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Słabo wygląda dziś Draymond, wyraźnie coś tam nie gra, jest mocno rozkojarzony na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dziwne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Dziwne? 4min do konca, warriors 1/13 za trzy (to nie staty duranta tylko druzynowo ), seems about right! Edytowane 16 Listopada 2018 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Gdzie podziało się czoło Molly Sullivan?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Też macie tak, że niekiedy wysyła Wam puste posty? Gdzie podziało się czoło Molly Sullivan?! Mogli ją wywalić po przekroczeniu 40-tki, a nie rok przed. :] Pracuje dla Eagles: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Też macie tak, że niekiedy wysyła Wam puste posty? tak, parę razy mi się to zdarzało.. oglądasz JeGoata? tor - bos tez niezly mecz (w kontekscie atmosfery po, bo poziom poki co wlasnie jakby to byl jakis 1mecz po) Cory Joseph nieźle pogrywa, gra też dużo pewniej. Heat-Pacers Cs-Raptors Sixers-Jazz ja przełączam między nimi w zależności od przerwy Edytowane 17 Listopada 2018 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ja tak robię jedynie grają Sixers/LeBron/Zion w tym samym momencie, no i w PO. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ja też, ale przy 3 jednocześnie zaczyna się problem no dość częste zjawisko.. teraz np tor przerwa to philly tam przerwa to daje indy ogladam ale cos mi nie gra.. a to dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mogli ją wywalić po przekroczeniu 40-tki, a nie rok przed. :] Przede wszystkim mogli ja odrobine godniej zastąpic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Sympatyczna wydaje się ta Winters, ale owszem. :] Śmieszny mecz, ciężko powiedzieć czy Mitchell, czy Sixers grają gorzej w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Sloppy sixers bball jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Tyle ze 76ers w pierwszej kwarcie nie trafili 2 rzutow z gry i 5 wolnych. Jeśli dobrze widziałem z odległości łóżka to najlepszy wynik procentowy trafionych rzutow w 1 kwarcie od 20 lat (albo od DWÓCH). Thabo Sefolosha swoją obrona na Simmonsie i Favors dzisiaj jako jedyni dają radę (wiem ze to czytasz January) reszta ssie a Mitchell to gra na pograniczu zenady. Cóż... Jeszcze 24 minuty tego cyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 niech Snyder zrobi coś z Rubio bo Ricky w tym sezonie wygląda gorzej niż DJ Augustin. Jest naprawdę koszmarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Toronto odjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Po co Philly Korver skoro maja Amira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 ale Rubio to jest ściera. No wuj mnie zaraz trafi jak na niego patrze. Przecież to jest żenada w najczystszej postaci . Dawać juz tego Exuma bo na Hiszpana się nie da patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi