RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Westbrook jak i cała Oklahoma gdy im nie idzie są bardziej żenujący niż aktorzy w dlaczego Ja... Hornets robią im runa 18-3 w 3 kwarcie a ci dalej swoje, piec posiadan z rzędu skończonych odpaleniem trójki lub midrange w 5 sekundzie akcji... zero celnych oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Rok temu też żałośnie zaczął, powinni mu zabronić grania na kadrze, bo fizycznie wygląda koszmarnie. Edytowane 2 Listopada 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Teraz Bounce back 18-2 i 3stl westa, lol. Abrines im to wyciągnie. Nie wierze. Ogolnie ten mecz ma zajebista intensywność i tempo, wykonanie akcji może nie najlepsze, West wkurwia ale fajnie zapierdalaja obie drużyny. Pierwszy raz oglądam Charlotte od chyba grudnia. Hornets wyglądają niezle, i w tym roku chyba musza załapać sie do PO na słabiutkim wschodzie, albo niech ich eksmituja do Seattle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Przypadkowo oglądałem Polska - Chorwacja i Saric też tam odstawał. Szkoda Embiida. Ludzie dopiero po latach dojrzą, że ma przeciętny, przereklamowany roster. Coś jak LeBron w pierwszym pobycie w Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 RIP Nance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Boban zamykający Embiida będzie moim najlepszym momentem początku sezonu jak Sixers jakimś fartem to wygrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 W tej OKC to nie wiem kiedy Fergusona w końcu Donovan wywali z s5. może trzyma goW s5 dla przeciwwagi? Ferguson 2nd unitu nie pociągnie i tak w ataku, a taki Abrines jak widać jak ma dzień potrafi. Schroeder cegla w stylu swojego mentora, pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 I Hornets oddali 20 punktów przewagi... Załatwieni przez jakiegoś Abrinesa... Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Uh lala, Nets niszczą Rockets jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Frank vs Luka. Mam mokro i ciepło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Na papierze ławka Wizards wygląda bardzo porządnie, a w praktyce to kładzie kolejny mecz Czarodziejom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Frank na DSJ. Oszukali mnie :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ech, dramat Ci Wizards grają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ech, dramat Ci Wizards grają... Prawda to co na tt pisza? :] Bradley Beal just grabbed the clipboard from Scott Brooks during the timeout & went to the bench to discuss a play with his teammates. Dwight Howard leaned in to add his thoughts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wizards przypominają mi klub piłkarski, który chce zwolnić trenera. Szkoda mi oczu na nich, ble. Oni są jak - mamy sporo talentu by wygrywać, ale k**** nie mamy chemii więc przegrywamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Prawda to co na tt pisza? :] nie zaobserwowałem, bo podczas TO przerzucam się na forum, walcząc o pamięć Allena Iversona Ale dobrze, by było, bo Brooks to największy cancer tego rosteru. Ja się dziwię, że po jego przygodzie w OKC, ktoś dał mu jeszcze szanse. Oubre ma duże umiejętności, ale łeb ma zryty totalnie. Z minutę temu była akcja, gdzie przebijał się przez las rąk mając obok siebie dwóch obrońców, gdy Howard stał zupełnie pusty pod koszem. I to jest norma u Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Czemu najlepszy gracz Wizards gra tak krótko? Przecież Wall gra normalne minuty... Ale jak chodzi Ci o Portera to nie wiem. Brooks coś tam kombinuje z Oubre jakiś czas. Porter ma iść w handel zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jak to prawda z tym Porterem to Pistons powinni zrobić wszystko by go pozyskać. Johnson, Leuer i pick. Styknie? Oh wait... wcześniej wyjebią Brooksa pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ponoć Pelicans też mocno zainteresowani Otto Porterem. Od dawna mają chcicę na Niego, a jak tylko wypływają informacje, że Wizards mogą chcieć Nim handlować to Demps już przebiera nogami, by rzucać pickami. Payton - Holiday - Porter - Mirotic - Davis Oj byłoby grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ponoć Pelicans też mocno zainteresowani Otto Porterem. Od dawna mają chcicę na Niego, a jak tylko wypływają informacje, że Wizards mogą chcieć Nim handlować to Demps już przebiera nogami, by rzucać pickami. Payton - Holiday - Porter - Mirotic - Davis Oj byłoby grubo. A w drugą stronę kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi