Szulim Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 1. NIE - unifikacja regulaminu dla każdej z osobnych lig jest w porządku, przynajmniej nie ma problemów że ktoś coś źle by ogarnął 2. TAK - sam kiedyś wpadłem w to że nie patrzyłem na draft rookie bo mnie nie interesował i nie ogarnąłem zakończenia - stała data jest lepsza - 30.09 brzmi dobrze 3. TAK - w sumie to może pozwolić na większe ruchy na FA dla goniących czołówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 1. Nie - każda liga ma swój klimat jednak regulamin powinien być wspólny 2. Tak - jak najbardziej dobry pomysł 3. Nie - ktoś nie aktywwny nagle będzie miał w puli 1 000 $ bo przez 10 sezone miał wylane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Nie Tak - imo przed startem preaseason kiedy trzeba samemu wydedukować rotacje etc Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 1. Tak. Bo jedna 20 osobowa grupa bedzie miec inne preferencje od innej takiej grupy. 2. Nie. To za duze ulatwienie, wg mnie problemem jest zbyt szybkie konczenie draftu. Niech on zawsze trwa do 30.09! 3. Tak, ale pod warunkiem ustawienia jakiegos maxa [Np 200 lub 250] zeby sie to nie kumulowalo w nieskonczonosc. Tzn nawet jak masz strategie kiszenia tej kasy to zeby byl impuls do jej sprzedawania, a nie jeden ruch na 3 lata. A propos, wg mnie trzeba koniecznie dodac opcje handlowania nia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 1. Nie 2. Tak 3. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 NIE NIENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 1. nie - różne regulaminy wprowadzą niepotrzebny chaos 2. tak - według mnie powinna to być ustalona data, może to być nawet dzień przed rozpoczęciem sezonu i tak jak wspominaliście jeśli ktoś przed otwarciem FA list jest powyżej kreski to od razu dostaje bana na miesiąc. 3. nie - niech wszyscy zaczynają z taką samą pulą, to będzie nas mobilizowało do wydania każdego centa w trakcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Nie Tak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 1. NIE 2. TAK, 30.09 jest ok. 3. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 NieTakTak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 1)NIE 2)TAK 3)NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi