Tecu Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Ja z chęcią zagram w tak doborowym towarzystwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Odzew lichy, może za rok uda się wskrzesić ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ja mogę zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ja jeśli odzew się wzmocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) mac wooden barcalover Leszczur devolaj Tecu Benon Stryder tweetas Ktoś jeszcze ma ochotę pyknąć? wilQ @Tecu in @Leszczur in @sooobi? @Andrew23? @Benon in @Mentor? @tweetas in @devolaj23 in mikrofalowka @TheDrwalu? @hermman89? @evitacre? Ktoś inny ze starej gwardii chętny? @lorak @marcos @Slawekmroz @Gerard @goozman @bigfucker @Stryder in @GRB Edytowane 12 Października 2019 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devolaj23 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 o ile termin draftu uda się ustalić, to ja jestem chętny, pisałem Ci na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Dobra wchodzę w to, ale termin draftu będzie kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 20 minut temu, devolaj23 napisał: o ile termin draftu uda się ustalić, to ja jestem chętny, pisałem Ci na maila. Nie dostałem, ciekawe. Poślę ci w pw mój adres mailowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ja chętnie w takim doborowym towarzystwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Też chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 ja, podobnie jak w zeszłym roku, muszę podziękować - za mnogo u mnie już lig a z nowym kontem nie chce mi się bujać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ja podziękuję za zaproszenie, ale póki co moje aktualne zestawienie lig mi wystarczy. Za to chętnie dołączę, jeżeli ktoś będzie wiedział o wolnym slocie w lidze fantraxowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ja chętnie jeśli jest miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 14 godzin temu, goozman napisał: ja, podobnie jak w zeszłym roku, muszę podziękować - za mnogo u mnie już lig a z nowym kontem nie chce mi się bujać 12 godzin temu, Slawekmroz napisał: Ja podziękuję za zaproszenie, ale póki co moje aktualne zestawienie lig mi wystarczy. Za to chętnie dołączę, jeżeli ktoś będzie wiedział o wolnym slocie w lidze fantraxowej. Dzięki za info :) 9 godzin temu, Stryder napisał: Ja chętnie jeśli jest miejsce Poszło zaproszenie na PW. Ligę odnowiłem i czekam na odzew tych, którzy jeszcze się nie zadeklarowali ani na tak, ani na nie. Jak będzie przynajmniej 12 chętnych, to poszukamy terminu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Rozumiem, ze ten termin draftu który się wyświetla to tylko tymczasowy? Jakby co ja w tym terminie nie dam rady. Z terminami u mnie szału nie ma więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 14 minut temu, Stryder napisał: Rozumiem, ze ten termin draftu który się wyświetla to tylko tymczasowy? Jakby co ja w tym terminie nie dam rady. Z terminami u mnie szału nie ma więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Tak, na razie tak tylko ustawiłem. Jak nie znajdziemy terminu, to odpuszczamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Ja, jak coś odpadam 15/10, 18/10 i 22/10. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 A może termin wyznaczyć na luzaku tuż po rozpoczęciu sezonu? Kilka, kilkanaście gier odpadnie to się odrobi a nie będzie kolidowac. Taki eksperyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 ok, spróbujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 3 godziny temu, Benon napisał: Ja, jak coś odpadam 15/10, 18/10 i 22/10. Pozdrawiam Ok, dzięki za info. 3 godziny temu, Tecu napisał: A może termin wyznaczyć na luzaku tuż po rozpoczęciu sezonu? Kilka, kilkanaście gier odpadnie to się odrobi a nie będzie kolidowac. Taki eksperyment. Mozemy, jeśli nie znajdziemy terminu wcześniej. 43 minuty temu, tweetas napisał: ok, spróbujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi