Tecu Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 ... barcalover na szczycie tabeli... normalnie szaleństwo Ja też jeden dzień byłem na szczycie na średnich - takie uroki początku sezonu A na serio to w przeciwieństwie do mnie, masz szansę Oskar to odciągnąć nawet do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zero komentarzy o pierwszej wymianie w lidze? To miala byc ta aktywniejsza liga... ;-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zero komentarzy o pierwszej wymianie w lidze? To miala byc ta aktywniejsza liga... ;-/ Spokojnie wiLQ, fajny deal zrobiłeś, co tu dużo komentować? Poza tym bardziej cenię aktywność w grze na yahoo, niż na forum Chociaż osobiście zachęcałbym do obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 wiLQ szukał wysokiego a mikrofalówka chciał sprzedać Turnera, więc bardzo logiczny deal Zostałem przebite, ale faktycznie Twoja oferta wiLQ była lepsza bez dwóch zdań. Na tę chwilę każdy wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Piszcie jakie robicie wymiany albo dajcie linka do y! bo śledzę ligę Edytowane 23 Października 2018 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Piszcie jakie robicie wymiany albo dajcie linka do y! bo śledzę ligę W pierwszym poście tematu jest link, ale tutaj też wrzucę: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/oldstarroto #12041 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W pierwszym poście tematu jest link, ale tutaj też wrzucę: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/oldstarroto #12041 O, pardon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Spokojnie wiLQ, fajny deal zrobiłeś, co tu dużo komentować? Na tę chwilę każdy wygrywa Jesli uwazacie, ze trejd jest korzystny dla obu stron to IMO jak najbardziej godne komentarza bo to raczej rzadko sie zdarza. wiLQ szukał wysokiego a mikrofalówka chciał sprzedać Turnera, więc bardzo logiczny deal Pytanie brzmi dlaczego mikrofalowka chcial sprzedac Turnera? Bo sam nie do konca zrozumialem ta czesc, ale mi za bardzo zalezalo na wysokim by sie dowiadywac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Nie Turnera, lecz wszystkich jestem gotów sprzedać. Zgłosiły się do mnie 2 osoby i obie chciały Turnera, także tego. Mało tego. Ja obu Wam pisałem, że chciałem kogoś na C, bo w drużynie miałem jedynie Millsapa i Portisa na tą pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 U mnie jak dotąd wszystko zgodnie z planem gdyby ktoś się interesował, planowałem szorować dno ligi i zaatakować z ukrycia- strzeżcie się, nadchodzę, zaczynam dzisiaj w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 U mnie jak dotąd wszystko zgodnie z planem gdyby ktoś się interesował, planowałem szorować dno ligi i zaatakować z ukrycia- strzeżcie się, nadchodzę, zaczynam dzisiaj w nocy Zaatakować przedostatnie miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Zaatakować przedostatnie miejsce? Przedostatnie jest moje! Żywcem mnie nie weźmiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 U mnie jak dotąd wszystko zgodnie z planem gdyby ktoś się interesował, planowałem szorować dno ligi i zaatakować z ukrycia- strzeżcie się, nadchodzę, zaczynam dzisiaj w nocy Przedostatnie jest moje! Żywcem mnie nie weźmiecie!Na srednich obaj musicie popracowac w dol by marzyc o przedostatnim miejscu ;-) barcalover, Twoich graczy Lakers nie omawialismy przed draftem a poki co oni i Ingles ciagna ten wozek. I wez tu sie baw w prognozowanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Na srednich obaj musicie popracowac w dol by marzyc o przedostatnim miejscu ;-) barcalover, Twoich graczy Lakers nie omawialismy przed draftem a poki co oni i Ingles ciagna ten wozek. I wez tu sie baw w prognozowanie ;-) Ja nie omawiałem, bo to były pewniaki do minut Hart jedyny z trójką, na której można w miarę polegać, a Kuzma te 30 minut średnio na lajcie zagra, bo jego ofensywa tam się podoba. A jakby LBJ jakiś uraz zaliczył, to jest po was A tak serio to z jednej strony masz racje, ze oni mnie ciągną, ale z drugiej strony za chwilę Dipo i Rubio wrócą do top150, także ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Zaatakować przedostatnie miejsce? Booker out na kilka tygodni pewnie mnie troszeczkę spowolni - myślę że + 16,5 punktów roto dziennie już nie wyciągnę, + 9,5 jest w zasięgu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ja na razie się nie odzywam, bo po tym jak przeczytałem że mam typowy team środka ligi, jest mi po prostu smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDrwalu Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Chętnie pozyskam point guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Chętnie pozyskam point guardaZa PF/C? Bo ja takowego szukam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Chętnie pozyskam point guarda Zatem zapraszam do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) BAAAAAAAAAAAAM!!! Sprzedalem juz w sumie 3/4 skladu ;-) Co prawda zamienilem problem nadmiaru wingow na nadmiar wysokich, ale jaka byla przy tym zabawa ;-) Nawet wynegocjowalem pierwszy deal tylko w aplikacji! P.S. Sprzedam bloki za przechwyty! Jak widzicie sie nie patyczkuje i gdy tylko sa checi mozna sie latwo i szybko dogadac... Edytowane 2 Listopada 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi