wiLQ Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Jutro zaczynamy zabawę Yay! Jak gotowosc bojowa? Przy 17 druzynach to pewnie nie ma szans skonczyc przed 1, nie? Edytowane 9 Października 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Byłoby miło, ale nie nastawiam się. Już teraz jednak warto przypomnieć o poważnym rozpoczynaniu albo chociaż podkręcaniu licytacji. Myślę, że w takim gronie nie ma co liczyć na jakieś absurdalne promocje i Davisy tego świata mogą trafiać na stół od razu z metką 60$, przykładowo. Jak się wyprztykamy szybko z kasy to będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Już teraz jednak warto przypomnieć o poważnym rozpoczynaniu albo chociaż podkręcaniu licytacji. Myślę, że w takim gronie nie ma co liczyć na jakieś absurdalne promocje i Davisy tego świata mogą trafiać na stół od razu z metką 60$, przykładowo.Zauwazylem, ze zawsze sie tak mowi, ale nigdy to nie dziala... jakby co na mnie nie ma co liczyc w tym wzgledzie. Jak się wyprztykamy szybko z kasy to będzie szybciej Ale wtedy sezon bedzie sie niemilosiernie dluzyl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie wiem co sądzić o tej lidze i jak do niej podejść... Jestem w kropce... Potrzebuję tlenu... Jestem zaszczycony, zniesmaczony i zaskoczony... Jak to nie skończyć przed 1? Nie lubię Was i chce mi się spać... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie wiem co sądzić o tej lidze i jak do niej podejść... Jestem w kropce... Potrzebuję tlenu... Draftuj tylko graczy Bulls, to sprawdzona strategia ;-) Jak to nie skończyć przed 1? Nie lubię Was i chce mi się spać...Zawsze mozna ustawic wlasne ceny na druga polowke i wyjsc wczesniej... ale to trzeba lubic zamiatac dno ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No i przejrzałeś mnie na wylot... Cały misterny plan fpisdu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 17 teamów? kto zrobi szybka analizę grajków spoza top200 dla wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 17 teamów? kto zrobi szybka analizę grajków spoza top200 dla wszystkich? Podobno Zaza Pachulia jest w życiowej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 17 teamów? kto zrobi szybka analizę grajków spoza top200 dla wszystkich? Mozesz draftowac tak, zeby nie musiec znac ludzi spoza top200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 a to zalozenie tej ligi nie bylo miedzy innymi to, ze tu kazdy zna nawet i 400 grajka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 17 teamów? kto zrobi szybka analizę grajków spoza top200 dla wszystkich? Mozesz draftowac tak, zeby nie musiec znac ludzi spoza top200 Moze wydac cala kase na takich graczy, ale raczej bedzie musial uzupelniac sklad ludzikami spoza tej grupy. Przeciez jak ktos kupi 13 graczy z Top200 bez przeplacania nikogo to bedzie contenderem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Przeciez jak ktos kupi 13 graczy z Top200 bez przeplacania nikogo to bedzie contenderem ;-) Yyy, niekoniecznie... np. zakup 13 graczy po 15$ daje gwarancje bycia contenderem? Natomiast daje niemal gwarancje, ze Ci gracze beda w top200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Yyy, niekoniecznie... np. zakup 13 graczy po 15$ daje gwarancje bycia contenderem?Musialby pozniej klepnac trejd konsolidacyjny, ale przyznaje racje, ze w ten sposob moglby uniknac graczy spoza Top200. Choc tak na dobra sprawe nie bede ich tak wielu, 17x13=221, wiec to raptem ostatnie 2 rundy. Dobra, wracam do przygotowan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Yyy, niekoniecznie... np. zakup 13 graczy po 15$ daje gwarancje bycia contenderem? Natomiast daje niemal gwarancje, ze Ci gracze beda w top200. Proponuję mały eksperyment. Niech wiLQ kupi 13 graczy prognozowanych na miejsca bezpiecznie w Top200 - powiedzmy miedzy 160 a 180 i niech próbuje wygrać. Obiecuję że nie będę ich wiLQ'owi podbijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 a jak wydraftuje gościa co we wszystkich prognozach jest poza 200 a na koniec sezonu będzie w top100 to co dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Proponuję mały eksperyment. Niech wiLQ kupi 13 graczy prognozowanych na miejsca bezpiecznie w Top200 - powiedzmy miedzy 160 a 180 i niech próbuje wygrać. Obiecuję że nie będę ich wiLQ'owi podbijał.Wtedy z zalozenia by musial przeplacac... zreszta niech tweetas tak eksperymentuje, ja tu nie narzekam na glebie ligi ;-P a jak wydraftuje gościa co we wszystkich prognozach jest poza 200 a na koniec sezonu będzie w top100 to co dostanę?Duzy zysk? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Wtedy z zalozenia by musial przeplacac... zreszta niech tweetas tak eksperymentuje, ja tu nie narzekam na glebie ligi ;-P nie narzekam, w specyficzny sposób określam jej piękno Edytowane 10 Października 2018 przez tweetas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 a jak wydraftuje gościa co we wszystkich prognozach jest poza 200 a na koniec sezonu będzie w top100 to co dostanę? W zęby od Oskara. Lepiej tego nie rób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 W zęby od Oskara. Lepiej tego nie rób. Z top200 do top100 to nic. Gorzej jakby wydraftowal ze dwoch co z poziomu 50 do 15 wskoczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Mam dla Was zla wiadomosc... wlasnie wprowadzilem na Yahoo wszystkie swoje wyceny specjalnie przygotowane dla tej ligi, wiec Wasze szanse na podium drastycznie spadly ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi