LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mitchel - nie znam sie na NCAA, ale mam google! Odpalilem sobie dwa pierwsze lepsze przeddraftowe mocki i w jednym Mitchell byl 14ty a w drugim 11ty - wiec to nie byl jakis wybor z kapelusza. Ciekawostka - w mocku gdzie Mitchell byl 11ty Nuggs biora z 13tka OG Anunoby - kolejna zajebista opcja, ktora pozwolilaby unikac przedluzania.... tylko, że Nuggets nie potrzebowali kolejnego sg, bo mieli ich od c***a to raz, dwa, że skoro odpaliłeś dwa mocki, to jeden z nich był na pewno c***owy ;], trzy, Nuggets chcieli mieć OG i Lylesa, ale Raptors ich wyruchali, end of story Bartona - kolo dostal spory 4-letni kontrakt. Kolo dodaje tam gdzie Nuggets i tak maja duzo a zabiera tam gdzie potrzeba cos dac. Przy Joku kazdy - wzglednie atletyczny slasher robilby to co Barton - za mniejsza kase i moze nawet z jakas obrona. w sensie gdzie Nuggets mają za dużo czego? Barton jest nam niezbędny, bo obstawia nam dwie względnietrzy pozycje, a jak wiadomo urazy zawsze są, a on jest zazwyczaj zdrowy, do tego ma już doświadczenie w tym systemie i cały dokłada kolejne elementy do swojej gry, jeśli widzisz dostępnych na rynku o wiele tańszych slasherów z obroną to poproszę przykłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Pierwszy z brzegu Kyle Anderson dostal mniej kasy mimo ze: - jest mlodszy, ma wiekszy potencjal - byl RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Pierwszy z brzegu Kyle Anderson dostal mniej kasy mimo ze: - jest mlodszy, ma wiekszy potencjal - byl RFA eee, w czym się ten większy potencjał objawia? gdzie jest ten haczyk, skoro Spurs lekką ręką pozwolili mu odejść? no i możesz też przy okazji mi wytłumaczyć jak typ który nie trafia nawet jednej trójki na mecz na podejrzanej skutce miałby wypełnić lukę po Bartonie w systemie Malone'a? Prawda jest jednak taka, że jak Wy wyjdziecie s5 Thomas Murray Harris Sap i Jok, to takiego dramatu w obronie to dawno nie widziałem. nie będzie takiej piątki, na sf będzie zaczynać Barton a resztę minut wezną Craig z Juancho, Thomas musi grać z ławki jak nie to będzie kaplica ps.zapomniałem o MPJocie, ale w jego grę od początku rs wierzy chyba tylko on sam Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 eee, w czym się ten większy potencjał objawia? gdzie jest ten haczyk, skoro Spurs lekką ręką pozwolili mu odejść? no i możesz też przy okazji mi wytłumaczyć jak typ który nie trafia nawet jednej trójki na mecz na podejrzanej skutce miałby wypełnić lukę po Bartonie w systemie Malone'a? Haczyk tkwi w tym, ze nie wszystkie organizacje przeplacaja sredniakow jak leci a Kyle jest po prostu sredniakiem ktory bylby przydatniejszy niz sredniak Barton. Murray i Harris to ligowy top jesli chodzi o trojki. Jok i Lyles to topna swoich pozycjach. Doszedl IT. Juancho i Millsap tez cos rzuca. Jeden Kyle (ktory po prostu malo rzuca - ale nie jest przeciez jakims totalnym crapem w tym wzgledzie) nie zalamalby spejcingu. I juz nie swiruj z tym "systemem Malone'a" Prawda jest jednak taka, że jak Wy wyjdziecie s5 Thomas Murray Harris Sap i Jok, to takiego dramatu w obronie to dawno nie widziałem. Taka piatka raczej grac nie bedzie. Sek w tym, ze s5 Murray/Harris/Barton/Sap/Jok pod wodza Mike'a to i tak bedzie dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Haczyk tkwi w tym, ze nie wszystkie organizacje przeplacaja sredniakow jak leci a Kyle jest po prostu sredniakiem ktory bylby przydatniejszy niz sredniak Barton. Murray i Harris to ligowy top jesli chodzi o trojki. Jok i Lyles to topna swoich pozycjach. Doszedl IT. Juancho i Millsap tez cos rzuca. Jeden Kyle (ktory po prostu malo rzuca - ale nie jest przeciez jakims totalnym crapem w tym wzgledzie) nie zalamalby spejcingu. zapominasz tylko o tym, że ktoś musi trzymać 2nd unit przy życiu gdy większość s5 będzie siedzieć na dupie, a tą rolę Barton zawsze wypełniał bardzo dobrze, Anderson mógłby się położyć na parkiecie i efekt byłby podobny, nie jest tak, że on by się nam nie przydał, przydałby się i to jak, ale jako kolejny element rotacji, nawet jako startujący sf, ale w buty Bartona za ch**a nie wejdzie i 1:1 nie da się ich wymienić Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dajcie spokoj z tym Andersonem. Gość tak korzystał z ustawień Popa ze wykręcił takie staty ze chętnie bym dołączył do Vana aby je obalić. Gość strasznie w cyfrach produkował ale hamował atak i nie jest w dzisiejszej koszykówce warty wspomnienia. Jako spur nigdy go nie lubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dajcie spokoj z tym Andersonem. Gość tak korzystał z ustawień Popa ze wykręcił takie staty ze chętnie bym dołączył do Vana aby je obalić. Gość strasznie w cyfrach produkował ale hamował atak i nie jest w dzisiejszej koszykówce warty wspomnienia. Jako spur nigdy go nie lubiłem. Tak patrze to z nim na boisku mieli ciut wyzszy pace i ciut wiecej points per possesion. Nawet zakladajac ze gral duzo w najlepszych line-upach (gdzie i tak jakichs ofensywnych orlow nie bylo) to i tak nie ma tragedii jak na goscia, ktory ma byc specem od D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Ta drużyna powinna wejść do PO i to nawet z 4-5 miejsca. Potencjał jest spory. Co do ich lidera to jest to materiał na TOP5 tej ligi. Może jeszcze nie w tym sezonie, ale już niedługo. Ogólnie bardzo lubię Jokicia więc życzę jak najlepiej. U mnie prywatnie to Tier1 wśród centrów obok Embiida i Davisa. Będę oglądał Nuggets, to na pewno. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) nigdy się nie nudzi a tu reszta dworzan Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) nie wiedziałem gdzie to wrzucić, więc kup pokrzepieniu serc ! Thomas powinien występować w czapce błazna, a oni mu jeszcze płacą Edytowane 22 Września 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 oprócz Duranta same znośne typy. No moze faktycznie jeszcze ten Thomas sie zbłaźnił wymieniając Malona jako faworyta do nagrody trenera roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 nie jest dobrze (od 18+) z innych wieści: Malone jezdził na koniu Jokicia (tłumaczenie z ang.) Lyles ma dostać sporo minut na sf Murray przybrał masy i mówi, że teraz czuje się silniejszy i bardziej pewny siebie, zwłaszcza przy kontakcie na wjazdach Malone uważa, że Barton z Jokiciem sporo pracowali w te lato nad poprawą obrony Craig oznajmił, że jego rzut jest teraz znacznie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A jakieś informacje nt. Portera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A jakieś informacje nt. Portera? właśnie chciałem dopisać bo zapomniałem nie należy się spodziewać Portera na parkietach w tym roku, nie jest jeszcze gotowy do gry 5 na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 nie jest dobrze (od 18+) taki troche stary Kevin Love z baby fat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Malone na kolejne dwa lata: https://twitter.com/wojespn/status/1052627413962825728?s=19 to się k**** sezon zaczął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Malone na kolejne dwa lata: https://twitter.com/wojespn/status/1052627413962825728?s=19 to się k**** sezon zaczął... A kogo Ty byś chciał innego z aktualnie dostępnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 A kogo Ty byś chciał innego z aktualnie dostępnych? eee, Del Negro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) ojjj było ciężko nasz 2nd unit w takim składzie osobowym prochu nie wymyśli zwłaszcza jeśli trzeba będzie gonić lub utrzymać wynik, Malone znowu zaspał z timeoutami i pozwolił się łatwo dogonić, jednak ostatnie 4 minuty meczu to był nasz koncert, widać, że jakieś tam wnioski zostały wyciągnięte i nie chcemy już frajersko przegrywać zaciętych końcówek Harris z Jokiem zrobili co do nich należy, Sap świetnie w obronie, bardzo dobry występ pomimo jednego celnego FG, ale jak ważny był to rzut, na pochwałę zasługuje też Śliwka kilka bardzo dobrych akcji w obronie zwłaszcza ta ostatnia gdy przy +4 zgasił Lou jak petunia Barton w drugiej połowie w swojej najgorszej wersji dobrze, że się w porę opamiętał, Murray zardzewiały, co tylko potwierdza, że nie nabrał mięśni a tkanki tłuszczowej Gallo to jednak chamidło, tyle palców w oczy i łokci co on dzisiaj rozdał to mała bania, dobrze, że sędziowie to na koniec ukrócili jakiś większych postępów w grze nie widać, ale brawa za walkę, było już -8 w połowie 4Q warto było czekać Edytowane 18 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 mamy początek sezonu, a ja już odkryłem niemały skandal (powinienem wcześniej, ale czasu nie miałem) brawo Silver ty sprzedajna latawico, niech mnie ktoś powie jeszcze, że to komputer losuje dodatkowo w b2b mamy dwa razy GSW, lot z Denver do Oklahomy, z Houston do Miami (!!!), Houston i Sote, Houston i Thunder i na koniec "to coś" piękny sport* tak, właśnie robię podkład pod kolejny 9seed, żeby potem nie było zdziwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi