Robinson Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 gdybym go wstawił ponownie tuż przed 1:30, to też byś zareagował? Nie. Ale do północy posiedziałem i sprawdzałem czy wstawisz go ponownie. Patrzyłem też na FB czy jesteś online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nawet nie wiem komu kibicować w walce o mistrza. Roger, z założenia odpada, wiadomo... Bołdas już kiedyś wygrał nasze FB. Jeśli dobrze pamiętam wtedy miał LeBrona, no i do tego Harden poszedł do Rockets, Rob dawno z nami nie grał, a poza tym ma fhuj wysoki ranking. Poza tym skład Roba ciągle moim zdaniem wygląda na 8 miejsce w lidze, a nie na wygraną. Kiepsko będzie przepi*****ić z "rookasem" z brzydkim składem, ale na to się zanosi. PS. Pawełek, jak tam DSJ? Wjeżdżasz do pierwszej "10"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Roger, z założenia odpada, wiadomo... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 No dzifki dali INJ Jordanowi 5 minut po tym jak wyrzuciłem go na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 jakby sezon trwał do lipca to DSJ wprowadziłby mnie do top10, ale biorąc pod uwagę rzeczywistą rzeczywistość nie daje sobie wielkich szans natomiast mam już plan na następny draft i wygląda na zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bołdas, żyjesz tam? Weź się do roboty, bo dziwnie bym się czuł, wygrywając trzeci matchup z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 lol Jak z 8-1 zejść do 6-3, kiedy rywal nie rozgrywa żadnego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Żyję i mam się coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zapomniałem wystawić skład :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie no pewnie, 160 punktów, 20 trójek, a to wszystko na zje***ych 55% z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 A mnie niszczy Trae Young :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zapomniałem wystawić skład :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Rob k**** masz w skladzie gaya, wadea rossa k**** richardsona to sa podstawowi gracz i prowadzisz w lidze. to jest jakis zart. na injury trzymasz tj warrena to jest dopiero hit. cos jest nie tak z tym naszym fantasy innego wytlumaczenia nie ma. trae younga takiego kocura tu bedziesz wypominal. wpi****le masz zbierac i tyle bo jestes zdecydowanie za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 H2H "żondzi" się swoimi prawami: Harden, Westbrook, Booker, Cousins, Griffin, Siakam I co? I huj. 3-6 z Lorakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Żyję i mam się coraz lepiej O k****! chyba jednak nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dzisiaj gra Ci 7, kilka kategorii masz w zasięgu, ja tam o wynik spokojny nie jestem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Brook Lopez to byl dobry zrzut , roto jest jak szachy przy totalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Kawhi out, Collins out. gg Roger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Masz tak dobry tydzień z jakimiś kosmicznymi meczami LaVine i McColluma, czy prawie 20ppg Granta, że te dwa mecze w plecy, to chyba zadośćuczynienie za 19 bloków Brooka. Mi DAJ odpadł na dwa mecze, co powoduje że zbiórki w tytę są prawie na pewno. Max co wyciągnę to 5-4 co i tak jest wątpliwe, bo musiałbym wygrać i pts i 3p. Skończy się na 4-5 imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 O lol, Brook wjebal 19 blokow? Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi