Lu- Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Jebany Ingram... Marzec, na szczęście ruch z Vonlehem też super... Edytowane 9 Marca 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Marzec, na szczęście ruch z Vonlehem też super... U mnie też strzał w 10-kę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No, wygrywasz 6-3... Wpisujcie miasta, które współczują Robowi: Nyiregyhaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Przed tym pickiem było 7-2 feelsbadman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wiggins był probable, a skończył na dnp, w sumie to dobrze bo utrzymałem fg%. Dziś wszystko od 0-9 do 6-3 jest możliwe. Szkoda że w statach w których cały sezon dominowałem dostaję wpierdol, bo Westbrookowi i Hardenowi odechciało się podawać na najważniejszy pojedynek w sezonie. Ogólnie hujoza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Karol, co było nie tak z Adamsem oprócz wolnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 poniżej 40% z wolnych w ostatnim miesiącu to wystarczający powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 z 2-7 na 5-4 - nie najgorzej szkoda, że musiałem czekać 5 miesięcy na takie wyczyny moich nonejmów i Giannisa oczywiście a gwóźdź przybił eric gordon z fa i jego 5 trójek, mistrzowski ruch gm`a na fa (fap fap fap fap) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 To my Lu popunktowali po c***u.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 1-8, lol RIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 O kurde, zmiana czasu No to już nie ma co kombinować z fa na ten tydzień, wszystko dobre wzięte. Udało się zrewanżować Rogerowi za porażkę w pierwszej kolejce, mimo, że w ostatnich 2 dniach moi gracze zrobili wszystko abym przegrał. Jakimś fartem dowiozłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Żal.pl ten tydzień, a czaru goryczy przelał spedalony Wiggins, który był probable na sobotę, a skończył z dwoma DNP. Trójki, zbiórki, a może i steale/bloki przez to poszły się jebać, bo można było pobrać kogoś innego kto by zagrał. Olynyk 8 stl, Lamb 5 bloków, a potem zdziwienie że Rob prowadzi :] Edytowane 11 Marca 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nie no, przeciez to jasne, ze sklad mam na 8 miejsce i tylko na szczesciu jade Za rok juz nie bede rookie to szczescie sie skonczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Chętnie bym Ci dojebał Rob, choćby żebyś nie pobił mojego winning percentage z zeszłego roku... To w ogóle jest jakieś kuriozum, że z taką nędzą w składzie na luzaku nas dymasz... ale bez KD i KATa mam zespół z samych FA, więc wpierdol będzie jak malowany, ale u mnie... Sir Loras, dzięki za Adamsa. Rób i tak ma 99 procent FT, więc c***a bym tu ugrał. Edytowane 11 Marca 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Dobrze że Luka dziś zagrał, bo był questionable. 5/18 z gry, 1/9 z wolnych (lol) i 9 strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Luka się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Brunson mu wszystko zabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Prawdziwy kandydat to najgorszego dnia sezonu by Player w naszym fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Durant, co ty odpierdalasz? Wracaj i napierdalaj all-around... Rob, o dziwo jest w zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No, mam bardzo kiepski tydzien. Licze na to, ze moje asy szybko sie obudza. Straty nie sa bardzo duze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi