lorak Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Leonard "odpoczywa" co trzeci mecz. a o Brooka to miejcie pretensje do naszego Doktora. PS 4q a McCostam 6 pts. gg. Edytowane 3 Marca 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Wyszło na to, że dwóch Kałajów by Ci nie pomogło, bo McCollum i Lavine zagrali tak jak powinni grać od początku tego meczapu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 pomogłoby, bo przecież te 64 pts byłyby czymś realnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Standardowo na kluczowy matchup mam -5 meczów na wejściu. Roger raczej poza zasięgiem. Szkoda tego trejdu LeBron - Westbrook. Lorak może klepnąć jakieś 8-1 czy 9-0 w tym tygodniu więc 5 miejsce też niepewne. Chociaż tyle, że jest mega sezon regularny w tym roku i dużo dobrego shitu do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Qurwa, so close. No ale 4-4 z Bołdasem, biorąc pod uwagę moje miejsce w tabeli - no siary nie ma. Edytowane 4 Marca 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) W sumie nie powinno mnie to dziwić i nie powinienem dopytywać, ale mimo wszystko to zrobię: Paweł, czemu wyjebałeś Olynyka, który robi ostatnio ponad 20 pkts / mecz, grubo ponad 60% FG, 100% FT, 3 trójki / mecz, 2 ast / mecz i 1 stl /mecz za Alexa Lena? Edytowane 4 Marca 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 bo ma c***ową fryzurę i wygląda jak cipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 zapytaj lepiej jakim prawem ktoś wyjebał middletona na fa i jakim prawem ten łysiejący typ go zgarnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 4 z rzedu przegrany waiver bid. Najbardziej wkurzajacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 PeWee, skład wystaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 zapytaj lepiej jakim prawem ktoś wyjebał middletona na fa i jakim prawem ten łysiejący typ go zgarnał Dokładnie! Moje przegapienie sezonu. Większe niż Boogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 4 z rzedu przegrany waiver bid. Najbardziej wkurzajacy. ale masz świadomość Rob, że tych dolarów z FB nie wymienią Ci na PLN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dzisiaj dalem maxa. Nie wystarczylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 FB życia uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Serio lu myślałem wczoraj patrząc kto nam dziś gra ze będzie 9:0 dla ciebie rano. Miło jestem zaskoczony szczególnie postawa KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 "W FB długo gram i powiem Wam, że Kris Dunn to dzban, to koszykarski chłam, a na takich sram." Parampampam... Taka poranna twórczość na sraczu. Możecie mnie dać nawet do "Łapu Capu". Pierdolę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Sroda, a ja mam 0 trojek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Middletona wywaliłem, bo próbowałem urwać Rogerowi punkt. poza tym sam Bradley od trejdu do memphis gra lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Karolu, jeśli wyrzucisz jeszcze Leonarda, to może miałbym szansę Cię dogonić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Straszna bieda. Znów odrabiam straty z początku tygodnia, żeby na koniec może wygrać 5-4. Do tego Jrue mi się połamał. Coś mi się sypie drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi