marzec Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ale odjebałem z benchami i oddałem asysty eeehhhhh. Dużo mam to porozdaje kolegom za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 .514FG% i w pytę - mózg rozyebany.Gratki Jędker. W sumie dobrze że wrócił Booker i Bagley zagrał mecz sezonu, bo przegralbym punkty i 3-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Cute.Innocent.Blonde.Gets.Her.First.0:9.1080p.MP4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 .514FG% i w pytę - mózg rozyebany. Gratki Jędker. W sumie dobrze że wrócił Booker i Bagley zagrał mecz sezonu, bo przegralbym punkty i 3-6. No ten Bagley mnie z rana lekko wqrwił. Ale nie powiem, fajnie w końcu coś wygrać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Rozumiem, że limit 3 zmian obejmuje łączony week 18 i 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Tak było rok temu, więc nie sądzę, by coś się zmieniło... Szkoda, że w tych zbiórkach chłopaki nie dali rady. Niestety za mało miałem wysokich, a wcześnie musiałem się wyprzytkać z pobrań z FA. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 co ja biorę z tego fa to ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Większość moich prognoz nie sprawdza się. Aż boję się coś publicznie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 to jakiś kiepski żart co moi grają w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Nikt nie bidował z waiverów Cousinsa, srls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Moje kolki jak na siebie napierdalaja zajebiscie, a i tak przegrywam 2-7, chociaz jesli dobrze patrze, to wygrywalbym z kazdym oprocz Rogera, z niektorymi nawet 9-0 do c***a. Jakis dziadek Horford sobie casualowo robi 30-15-6 i 5 trojek + 0 strat co mecz i w sumie kazdy cep z Milwaukee albo Shitago z Boldasa skladu nadupca jak dziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 <zieeeeew> Jeśli się nie walczy się o mistrza lub pudło, to człowiek sobie uświadamia, że NBA jest fajna przez dwa miesiące regulara i cztery tygodnie PO (finały konferencji i finały). Wygląda na to, że PeWee mnie mocno wydyma, Loraka nie dogonię. Perspektywy dalszej części sezonu też nie powodują stanu erekcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wow, z 8-1 na 4-5 w 2 noce. Głównie moja wina bo troche sobie olalem i nie robilem zmian, ale brak Turnera i jakas nowa kontuzja Otto tez zabolaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Lu nie ma co ziewac, cheick diallo napierdala jak dziki a ciagle lezy na FA ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Co za irytujący matchup z upierdliwym bołdasem. Codziennie to samo - nastukałem nockę życia, w tym milion punktów, tysiąc zbiórek i trójek i sto przechwytów? Tough luck, bołdas akurat wjebał dwa miliony punktów, trzy tysiące zbiórek i trójek i miliard przechwytów. 70 trójek - mało 690 pkt - mało 37 stl - lol, o połowę za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ufff. Przetrwałem. A teraz potrzebuje prawdziwych punktów z Jendrasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ten Patty Mills potrzebny mi był jak Carmelo w... w zasadzie gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) To zdecydowanie nie jest moj sezon. k****, w pozostalych matchupach mialbym: 8-1 8-1 7-2 5,5-3,5 5-4 7-2 8-1 6-3 7-2 8-1 Drukarnia k****, skladam zawiadomienie do prokuratury. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 To zdecydowanie nie jest moj sezon. k****, w pozostalych matchupach mialbym: 8-1 8-1 7-2 5,5-3,5 5-4 7-2 8-1 6-3 7-2 8-1 Drukarnia k****, zglaszam zawiadomienie do prokuratury. Miałem prawie tak samo w pierwszym tygodniu gdy przegrałem z Tobą 2-7. Pozdro. Hehe, Lorak próbował czitów i zdjął Knoxa abym zrobił więcej TO, ale też zdążyłem zdjąć swoich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Miałem prawie tak samo w pierwszym tygodniu gdy przegrałem z Tobą 2-7. Pozdro. Hehe, Lorak próbował czitów i zdjął Knoxa abym zrobił więcej TO, ale też zdążyłem zdjąć swoich graczy sneaky Rob ;P gdybym go wstawił ponownie tuż przed 1:30, to też byś zareagował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi