Gość eF. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 że co??? Zwolnili Joergera po takim sezonie? Moja reakcja jest prosta - o k****, co za patologia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Toronto tez miało świetny sezon, a Casey poleciał. Co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 czy Lakers nie powinni zagiąć na Joergera parol? Powinni i to mocno, w normalnym świecie. O tym samym pomyślałem od razu i chciałem nawet polubić posta, ale już moje trzy lajki na ten dzień wykorzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jak mieli tankować, skoro nie mieli swojego picku? Vlade miał dziś wywalić asystenta GMa - Brandona Williamsa - który miał jakieś "ale" do Joergera, w trakcie sezonu, ale tego się nie spodziewałem xD Kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Toronto tez miało świetny sezon, a Casey poleciał. Co ma piernik do wiatraka? Raptors zagrali słabe PO mimo sporych nadziei. Kings otarli się o PO, a nikt na nich nie stawiał. Widzisz różnicę? Ja widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Raptors zagrali słabe PO mimo sporych nadziei. Kings otarli się o PO, a nikt na nich nie stawiał. Widzisz różnicę? Ja widzę. "no i widzisz" vice+vlad vs daflou 2:1 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 nie rozumiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wiadomo, że to nie wyniki sportowe były powodem zwolnienia coacha, bo te były dobre. Musiały być tam jakieś tarcia lub brak chemii wewnątrz organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ja to widze tak: "Hej, wygrywamy za duzo spotkan. Dla tak toksycznej organizacji jaka byli Kings przez ostatnie 10 lat to nie moze trwac za dlugo. Zwolnijmy HC i powrocmy do szorowania dna!" Kurtyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ja to widze tak: Kurtyna. Jeżeli rok rocznie wygrywasz po 25-30 spotkań to nikt niczego innego się po Tobie nie spodziewa. Teraz trafiło się prawie 40 wygranych i długa walka o playoffs. To stawia Divaca w pozycji, w której co niektórzy mogliby oczekiwać pracowitego lata, dobrych ruchów i wyników w przyszłym sezonie. Po co komu taka presja w spokojnej pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jeżeli rok rocznie wygrywasz po 25-30 spotkań to nikt niczego innego się po Tobie nie spodziewa. Teraz trafiło się prawie 40 wygranych i długa walka o playoffs. To stawia Divaca w pozycji, w której co niektórzy mogliby oczekiwać pracowitego lata, dobrych ruchów i wyników w przyszłym sezonie. Po co komu taka presja w spokojnej pracy? Kalifornia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Divac nie czekał długo, żeby zatrudnić nowego trenera. wait for it.... Walton http://www.espn.com/nba/story/_/id/26515435/sources-kings-walton-progressing-deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 dlaczego Luke k**** Walton? Joerger do Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Joerger nie do Lakers, bo wygląda na to, że ze względu na LJ mają jedno kryterium w zatrudnianiu coacha, które z marszu wyklucza Joergera (i Waltona w sumie wyrzuciło). jeśli wyślesz CV weź mnie na asystenta od defensu Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dobrze zrobił Vlade, Walton tam pasuje, choć Joeger mi też tam pasował. Ciekawy jestem czemu go wywalili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jason Jones rzucił na to trochę światła: https://theathletic.com/919578/2019/04/11/what-weve-got-here-is-failure-to-communicate-why-the-kings-fired-dave-joerger/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jason Jones rzucił na to trochę światła: https://theathletic.com/919578/2019/04/11/what-weve-got-here-is-failure-to-communicate-why-the-kings-fired-dave-joerger/ prośba o wklejenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Przemek_Orliński, dnia 14 Kwie 2019 - 18:20, napisał: Jason Jones rzucił na to trochę światła: https://theathletic....d-dave-joerger/ prośba o wklejenie Ewentualnie o streszczenie sytuacji w kilku/kilkunastu zdaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Chłopaki, ale ściągnięcie apki zajmie wam mniej czasu niż innym wklejanie wybranych fragmentów tekstu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 lol https://www.tmz.com/2019/04/22/luke-walton-sued-sexual-battery/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi