airmax Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 18 godzin temu, kolader napisał: Wierzylem ze Kane sie odblokuje Vailalainen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 W dniu 26.10.2021 o 14:53, airmax napisał: Vailalainen? Wzialem Aube i Salaha za Bruno i Kane to juz jestem na zero a jak jeszcze Bruno cos zaliczy dzis to na minus. Ja pecha przynosze wiec Salah pewnie teraz kilka meczy nie postrzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 3 godziny temu, kolader napisał: Wzialem Aube i Salaha za Bruno i Kane to juz jestem na zero a jak jeszcze Bruno cos zaliczy dzis to na minus. Ja pecha przynosze wiec Salah pewnie teraz kilka meczy nie postrzela Ja wbiłem w tej kolejce mocniej na minusy między innymi dla Mounta który nie zagrał także nie tylko Ty masz pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 3 tygodnie miałem Vardyego, to postanowił strzelić akurat dzisiaj jak go wymieniłem. Fuck you Jamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 16 godzin temu, Cardi napisał: 3 tygodnie miałem Vardyego, to postanowił strzelić akurat dzisiaj jak go wymieniłem. Fuck you Jamie Ja go zatrzymałem teraz tylko dlatego, że nie było na kogo wymienić straszna bieda jeśli chodzi o napastników w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 4 godziny temu, airmax napisał: Ja go zatrzymałem teraz tylko dlatego, że nie było na kogo wymienić straszna bieda jeśli chodzi o napastników w tym sezonie Potwierdzam, miałem najpierw Kane, teraz Aube. Chciałem wymienić na kogoś ale chyba trzeba iść w mocną pomoc a atak zostawić na tych z 2 szeregu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Ta kolejka FPL powinna zostać unieważniona kolejny mecz przełożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dramat jakiś. Ciekawe jak to będą liczyć jak dograją zaległe spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, Cardi napisał: Dramat jakiś. Ciekawe jak to będą liczyć jak dograją zaległe spotkania. tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 6 minut temu, marzec napisał: tak jak zawsze Czyli? pierwszy sezon gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 3 godziny temu, Cardi napisał: Czyli? pierwszy sezon gram. Na przykład Ronaldo będzie w FPL miał kolejkę do której będą liczyły się 2 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Bywały i kolejki z trzema spotkaniami liczonymi do gameweek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 FPL Managers are being given a second Free Hit chip for the 2021/22 season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Jak zawsze, zapraszam Classic: q7lhsi H2H: iyxamr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ale pustki w h2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Niestety, ale jeszcze dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 9-0 i Salah na pusto xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Są jacyś chętni w tym roku do forumowej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Kod do naszej ligi h2h: rwpn26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 "This league is closed to new entries" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi