Qbajag Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Miałem sprzedać Bamforda. Dobrze, że tego nie zrobiłem. Może w końcu będę miał dobrą kolejkę w Anglii. Klich asysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Trochę siadł temat. Co wybraliście na "podwójną kolejkę"? Triple Captain, Bench Boost, Free Hit czy Wild Card? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Też nic w sumie. W poprzedniej dałem free hit, myślałem że będę cwaniak, a rywal też dał + mi niektórzy nie zagrali i kiszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbijejowski Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 W poprzedniej FH i wyszło korzystnie. W tej WC, ale chyba mogłem iść w -8, a WC zostawić na później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 rozne dylematy mialem przez te kilkanascie lat grania ale takiego czegos co teraz nadchodzi nie pamietam. gameweek 29 , 3 mecze lol aston villa juz 3 zalegle, gruba koncówka sie szykuje, dobrze k**** ze mam to doswiadczenie i wiem co robic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Ktoś chętny do gry w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Ja, tradycyjnie. Dziś lub jutro wrzucam kody do dwóch lig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Nice, to trzeba brać się za sklejenie ekipki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 H2H: bqarqv Classic: 2hymd3 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Ja się znów chętnie przyłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 (edytowane) Jak wam idzie dotychczas? Przyznam się że odpalam dzisiaj wildcarda bo powoli zaczynał się zjazd Zmieniam formację i wchodzi Lukaku z Ronaldo, za resztę udało się zmontować chyba solidny team a i starczyło na Salaha. Edytowane 17 Września 2021 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 6 godzin temu, Sewer napisał: Jak wam idzie dotychczas? Przyznam się że odpalam dzisiaj wildcarda bo powoli zaczynał się zjazd Zmieniam formację i wchodzi Lukaku z Ronaldo, za resztę udało się zmontować chyba solidny team a i starczyło na Salaha. Postawilem na Stonesa i Kane i jest slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Ja już drugi sezon do bani w Fantasy PL. Wildcard już poszedł i wcale nie jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 13:33, Sewer napisał: Jak wam idzie dotychczas? Przyznam się że odpalam dzisiaj wildcarda bo powoli zaczynał się zjazd Zmieniam formację i wchodzi Lukaku z Ronaldo, za resztę udało się zmontować chyba solidny team a i starczyło na Salaha. W tym tygodniu druga kolejka poniżej 70 pkt…ale i tak ponad 60 pkt co kiedyś było marzeniem. Na razie kurewsko dobrze, top 10 kk na świecie i top100 w Polsce ale to musi pierdolnac. Jest pomysł już na kilka ruchów ale pytanie czy to nie zepsuje składu niż ma go poprawić ale to co ta kolejka z nieobecnościami wjechała to był szok, u mnie prawie cała ławka wykorzystana a widziałem składy gdzie punktowało 9 lub 10 graczy jedynie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Wykorzystanie WC po zamknięciu okienka to dość częsta sytuacja, nie ma co się przejmować. Najgorzej to panikować po pierwszej kolejce, jeśli nie siądzie. Ja punktami overall przestałem się przejmować już dawno. H2H to złoto i skład zawsze pod to zmieniam skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Salah jest wart 20 w tym sezonie, co za rzeźnik. Nie ma lepszego piłkarza na świecie niż On. Skurwiel idzie na 450 pkt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 12 godzin temu, marzec napisał: Salah jest wart 20 w tym sezonie, co za rzeźnik. Nie ma lepszego piłkarza na świecie niż On. Skurwiel idzie na 450 pkt ;] Yup, w tym momencie chyba najlepszy na świecie i to nikogo nie ma blisko. Niesamowita forma na początku. Ciekawe jak długo da radę to utrzymać i pomyśleć, że są składy gdzie Salaha nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 7 godzin temu, airmax napisał: Yup, w tym momencie chyba najlepszy na świecie i to nikogo nie ma blisko. Niesamowita forma na początku. Ciekawe jak długo da radę to utrzymać i pomyśleć, że są składy gdzie Salaha nie ma Wierzylem ze Kane sie odblokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi