Baptizia Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 8 minut temu, shevcu napisał: Tez mam Auba i te jego średnie liczby na razie irytują. Tylko kto z trójki lepszym wyjściem Kane, Sterling, de bruyne Proponuję Kane'a bo najtańszy a i tak swoje zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 9 minut temu, Baptizia napisał: Proponuję Kane'a bo najtańszy a i tak swoje zrobi. Chyba tak zrobie tylko żeby Kane dawał taki sam ogień jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Zaraz Bale tam wjeżdża więc piłki powinien dostawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 ja biorę Mendy'ego od razu mam dość Ramsdale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 W pierwszej kolejce moim kapitanem był Ings. Nic nie strzelił, a Vardy, którego też miałem strzelił 2 bramki. Więc w drugiej kolejce zamieniłem kapitana na Vardy'ego. Nie strzelił nic, a Ings dwie bramki. W trzeciej kolejce postanowiłem postawić na De Bruyne. Może jeszcze coś strzeli/będzie miał asystę, ale Vardy'ego i tak już nie przebije. Muszę coś z tymi kapitanami zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 tamta kolejka tragieda, ledwo z 25 wyszedłem, teraz rozważam czy już czas na WC i wykopaniu połowy składu no i wolves mnie mega zawiedli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 11 minut temu, Dnc napisał: tamta kolejka tragieda, ledwo z 25 wyszedłem, teraz rozważam czy już czas na WC i wykopaniu połowy składu no i wolves mnie mega zawiedli..... No ja WC po pierwszych 2 słabych kolejkach użyłem i 3 kolejka już była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Spurs z manu , nie wiem czy lucas czy kane out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Kane wczoraj znowu postrzelał, ja bym go zostawiła ale to droga opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Z ofensywnymi graczami Totków to będzie loteria (jak to często bywa u Mourinho) a ta loteria będzie polegała na tym, że overall zrobią myślę fajną produkcję punktowo ale nie będzie to regularne, czyli jedna kolejka Kane/Son np 12-15pkt a później z dwie/trzy kolejki po 2pkt IMO od nich Reguilonon to must have Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Tylko jose w meczach z top robi autobus i kontra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, airmax napisał: Z ofensywnymi graczami Totków to będzie loteria (jak to często bywa u Mourinho) a ta loteria będzie polegała na tym, że overall zrobią myślę fajną produkcję punktowo ale nie będzie to regularne, czyli jedna kolejka Kane/Son np 12-15pkt a później z dwie/trzy kolejki po 2pkt IMO od nich Reguilonon to must have no Kane raczej będzie grał najwięcej tam nie ma innej topowi 9 loterię to bardziej bym widział w MC i Chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, airmax napisał: IMO od nich Reguilonon to must have Za 5.5 to wcale nie taki must have. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, airmax napisał: Z ofensywnymi graczami Totków to będzie loteria (jak to często bywa u Mourinho) a ta loteria będzie polegała na tym, że overall zrobią myślę fajną produkcję punktowo ale nie będzie to regularne, czyli jedna kolejka Kane/Son np 12-15pkt a później z dwie/trzy kolejki po 2pkt IMO od nich Reguilonon to must have nie wiem czy Reg tak szybko wskoczy bo Davies póki co daje argumenty by na niego stawiać, ale chciałbym go zobaczyć u Mou, ciiekawe czy stary lis nauczył się nowje sztuczki i sprobuje grać wahadłami Teraz, matek napisał: Za 5.5 to wcale nie taki must have. to już wole Reece Jamesa z Chelsea za 5.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 5 minut temu, Dnc napisał: no Kane raczej będzie grał najwięcej tam nie ma innej topowi 9 To mi nie chodzi o to, że jakiś mecz zacznie na ławce, bo Kane jeśli tylko będzie zdrowy to będzie grał niezależnie od formy. Z tego co kojarzę poprzedni sezon (a mogę się mylić) to on miał mecze gdzie robił piękne liczby ale też dużo takich po 2pkt. A grając h2h chyyyba lepiej mieć kogoś kto w 8 meczach zrobi po 5 pkt, niż takiego co w jednym zrobi 22pkt a w reszcie meczów po 2 pkt. 9 minut temu, matek napisał: Za 5.5 to wcale nie taki must have. Wszystko zależy od defensywy Totków, gdyby zaczęli notować czyste konta to Regijon z tym jaki ma ciąg na bramkę to mega fajna opcja. 9 minut temu, Dnc napisał: to już wole Reece Jamesa z Chelsea za 5.1 Yup, też bardzo fajna opcja. Azpi już całkowicie na rezerwe spadł? Bo Chilwell to pewniak na lewej w Chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) 50 minut temu, airmax napisał: To mi nie chodzi o to, że jakiś mecz zacznie na ławce, bo Kane jeśli tylko będzie zdrowy to będzie grał niezależnie od formy. Z tego co kojarzę poprzedni sezon (a mogę się mylić) to on miał mecze gdzie robił piękne liczby ale też dużo takich po 2pkt. A grając h2h chyyyba lepiej mieć kogoś kto w 8 meczach zrobi po 5 pkt, niż takiego co w jednym zrobi 22pkt a w reszcie meczów po 2 pkt. Wszystko zależy od defensywy Totków, gdyby zaczęli notować czyste konta to Regijon z tym jaki ma ciąg na bramkę to mega fajna opcja. Yup, też bardzo fajna opcja. Azpi już całkowicie na rezerwe spadł? Bo Chilwell to pewniak na lewej w Chelsea Wpierw to Reg musi sobie wywalczyć plac. No zobaczymy. Azpi dalej będzie grał co jakiś czas, w końcu kapitan. Pewnie z czasem będzie przesunięty bardziej do środka Co do Kane, to on stracił dużo przez kontuzję w ost sezonie. Ja h2h nie gram, wiec mi ta druga opcja niby pasuje. Niby bo Kane nie lubię i nie wierze w projekt Mou (mam ich znowu na 6 miejscu na koniec ligi) a poza tym w jego cenie to mozna ciekawszych grajków znaleźć. Edytowane 2 Października 2020 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Godzinę temu, airmax napisał: Wszystko zależy od defensywy Totków, gdyby No właśnie. A z tym jest rok w rok cienko, wpadają im jakieś pojedyncze bramki bez przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Jamesa ma każdy? myślałem że 15 punktów na plus a tutaj wszyscy na równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Jak mnie boli że Saliba nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 odpaliłem WC i Werner oraz Jimenez których sprzedałem od razu strzelili brameczki dobre że Kane jakoś to połatał wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi