airmax Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 3 godziny temu, matek napisał: -4 @airmax co nie dołączasz do h2h? calkowicie zapomniałem, miałem wczoraj dołączyć ale już widzę po ptokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 W classic chyba też nie wbiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, shevcu napisał: -4 pkt za każdy transfer. po ostatnim transferze Villi gdzie kupili kozaka z championship nie ma sensu ładować się w Davisa. Nyland tez był fajny na kilka kolejek ale jak ma przyjść Martinez to może być różnie u mnie w tym roku 3-4-3 lawka budżetowa - Button, Mitchell, McCarthy i Douglas ( Tak wiem ze nie będzie grał ale nie ma Fergusona) sklad: McCarthy-Saliba, Justin,Trent-Salah, Auba (c), Saint-Maximun,Son - Werner, Adama, Ings srrasznie dobry kalendarz Świętych, do tego Salah i Auba to napadziory na MID wiec szkoda ich nie brać, justin pod nieobecność perreiry trochę na prawej pogra. Z opcja na kolejne tygodnie to Taylor z Burnley do składu i pomyśleć jak wykorzystać dobry terminarz United by ich włączyć do składu U mnie klasyczne 4 4 2. Pickford - Robertson Alexander-Arnold Van Dijk Von Bissaka - Sterling Tielmans Traore Saint-Maximin - Kane Martial Lawa: Nyland Douglas Rice Mitrovic. Ile kosztowala twoja druzyna? Edytowane 12 Września 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) U mnie McCarthy-Tarkowski-Saliba-Gabriel-Egan-Rashford-Fernandes-De Bruyne-Grealish-Rodrigo-Martial Ława: Ryan-Thiago Silva-McNeil-Mitrovic Liczę na kolejny fajny sezon taniego McNeila, Tarkowski jest łączony z WHU i Lester. No i że ktoś z 2: Mitrovic/Rodrigo będą mieć dobre sezony jak na beniaminków W sumie siadło z Gabrielem (gol i czyste konto), szkoda że Saliba nie grał Edytowane 12 Września 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 8 minut temu, kolader napisał: U mnie McCarthy-Tarkowski-Saliba-Gabriel-Egan-Rashford-Fernandes-De Bruyne-Grealish-Rodrigo-Martial Ława: Ryan-Thiago Silva-McNeil-Mitrovic Liczę na kolejny fajny sezon taniego McNeila, Tarkowski jest łączony z WHU i Lester. No i że ktoś z 2: Mitrovic/Rodrigo będą mieć dobre sezony jak na beniaminków W sumie siadło z Gabrielem (gol i czyste konto), szkoda że Saliba nie grał Za Gabriela jeszcze 3 punkty za BPS zainkasujesz. U mnie 3-4-3 Patricio-TAA,Sayuncu,Saiss-Bergwijn,Havertz,Traore,Hadson-Odoj-Ings(c),Werner,Vardy ławka: Ryan,Klich,Bednarek,Kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 25 minut temu, Pablo81 napisał: U mnie klasyczne 4 4 2. Pickford - Robertson Alexander-Arnold Van Dijk Von Bissaka - Sterling Tielmans Traore Saint-Maximin - Kane Martial Lawa: Nyland Douglas Rice Mitrovic. Ile kosztowala twoja druzyna? Ekipa za równe 100 Ławka wyszła za 17 czyli najniższy koszt a pierwsza ,,11” za 83, w kolejnej kolejce już musi isc transfer pod Taylora ale to było wkalkulowane w grę. Trochę zawiodłem się ze Francuz z Arsenału nie zagrał bo 6 pkt by wpadło ale Auba bramka uratował się z bycia kapitanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Dlaczego mecze Manchesterow przełożone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego mecze Manchesterow przełożone? Ze względu na udziały w turniejach finałowych LM i LE? Tak przypuszczam. Barcelona też np. zaczyna od 3 kolejki w Hiszpanii bo sobie przełożyła dwa pierwsze spotkania. Ale już np. PSG tego nie zrobiło i gra od początku mimo, że połowa składu ma koronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Przeoczyłem kto u mnie kapitanem, teraz patrzę ... Rodrigo oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Dobra, to teraz kto jest kto? Gram z Pacers czyli z kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 20 godzin temu, matek napisał: W classic chyba też nie wbiłeś? zgadza się da się dołączyć do H2H po jednej kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Do h2h nie ma opcji, do classic w każdej chwili. A szkoda, bo pod nasze spotkania najmocniej zawsze kombinowałem ze składem, żeby zaskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 2 godziny temu, matek napisał: A szkoda, bo pod nasze spotkania najmocniej zawsze kombinowałem ze składem, żeby zaskoczyć. miałem tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 zgadnijcie kogo mialem w skladzie i sprzedałem przed tą kolejką tak, Sona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 W poprzedniej zamiast aube na c to kane a w tej na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 27 minut temu, Koelner napisał: W poprzedniej zamiast aube na c to kane a w tej na odwrót Ja w poprzedniej na kapitanie Ings, w tej Vardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Zostawiłem w składzie Rodrigo mając Mitrovicia na ławie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Słabiutki u mnie początek w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 21.09.2020 o 12:23, Koelner napisał: W poprzedniej zamiast aube na c to kane a w tej na odwrót Ja mam Aube ciągle ale teraz coś będe kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Tez mam Auba i te jego średnie liczby na razie irytują. Tylko kto z trójki lepszym wyjściem Kane, Sterling, de bruyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi