matek Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 h2h: 09x7xo classic: 88tiyf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 dobra, w tym roku to już górna połowką tabeli w klasyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Pozwoliłem sobie się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Grajmy już bo zmieniłem 3 raz team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Myślicie że Havertz będzie grał od początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 2 godziny temu, Dnc napisał: Myślicie że Havertz będzie grał od początku? No właśnie w Chelsea po okienku transferowym jest sporo zagwozdek Mam takie same pytanie nt. Abrahama. A i jeszcze czy Sheff Utd będzie mocno gorzej szło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 7 minut temu, Pablo81 napisał: No właśnie w Chelsea po okienku transferowym jest sporo zagwozdek Mam takie same pytanie nt. Abrahama. A i jeszcze czy Sheff Utd będzie mocno gorzej szło? Na moje to będzie gorzej. Już rozpracowywali i wiedzą jak z nimi grać. Tylko Tutaj Havertz myślę że będzie miał pewną grę, teraz jest od niedawna w klubie i to mnie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Ziyech, Chilwell i T. Silva z tego co czytałem na pewno nie zagrają od pierwszej kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jak nie zagra Ziyech, to rosną szansę Havertza. Historycznie beniaminki mają dobry pierwszy sezon, a potem zjazd, więc raczej chyba nie postawię na stosunkowo tanich i dobrze punktujących grajków SU. Nie wiem czy Lampard wystawi od razu Wernera, czy może da szansę Abrahamowi (Frank preferuje raczej jednego st w taktyce), a może Abraham na skrzydle. @airmax z jakiej stronki bierzesz absencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 6 minut temu, Pablo81 napisał: @airmax z jakiej stronki bierzesz absencje? o tym to przeczytałem gdzieś na twitterze, a o FPL to głownie https://www.fantasypl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Frank powiedzial ze nie trenuje po to zeby walczyc o top 4 tylko zeby zdobywac mistrzostwa, klon aguero od poczatku na bank, bo nie ma na co czekac. Havetz inny temat bo jest w klubie pare dni, no ale na liverpool juz na bank w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 W tym sezonie myślę, że Shieffield Utd. będzie szło gorzej. Zwłaszcza, że już końcówkę sezonu po wznowieniu mieli słabszą. No i nie ma już Hendersona w bramce. Co do Wernera i Havertza sam się zastanawiam, ale zaryzykowałem i na nich postawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Szkoda, że w h2h nie mamy tylu, co w classicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Werner od początku, Hacertz dla mnie z ławki. Sheff raczej nie będzie takiego szału dawać jak przed sezonem. Wg mnie swieci i Leeds mogą ładnie zaskoczyć. Ten Saliba od początku w Arsenału będzie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Powie mi ktoś jak to teraz jest z tymi transferami po deadline? Jest limit? Bo nie wiem jaką taktykę obrać - na maksa silna s11 i słaba ława czy zbalansować to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Limitów nie ma, jedynie karne punkty. A taktykę każdy ma swoją, nikt nie podpowie, szczególnie na starcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 A ile za transfer pkt karnych? I co to za Davis z Aston Villi co ma go ponad 15% grajacych? Kojarzy ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 -4 @airmax co nie dołączasz do h2h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) 37 minut temu, Pablo81 napisał: A ile za transfer pkt karnych? I co to za Davis z Aston Villi co ma go ponad 15% grajacych? Kojarzy ktos? -4 pkt za każdy transfer. po ostatnim transferze Villi gdzie kupili kozaka z championship nie ma sensu ładować się w Davisa. Nyland tez był fajny na kilka kolejek ale jak ma przyjść Martinez to może być różnie u mnie w tym roku 3-4-3 lawka budżetowa - Button, Mitchell, McCarthy i Douglas ( Tak wiem ze nie będzie grał ale nie ma Fergusona) sklad: McCarthy-Saliba, Justin,Trent-Salah, Auba (c), Saint-Maximun,Son - Werner, Adama, Ings srrasznie dobry kalendarz Świętych, do tego Salah i Auba to napadziory na MID wiec szkoda ich nie brać, justin pod nieobecność perreiry trochę na prawej pogra. Z opcja na kolejne tygodnie to Taylor z Burnley do składu i pomyśleć jak wykorzystać dobry terminarz United by ich włączyć do składu Edytowane 12 Września 2020 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi