matek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Cześć, zabawa jak zwykle. Kod h2h: 2091383-480030 Kod classic: 2091383-480064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie ma chętnych do zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 A mogę ja? Tylko dajcie jakiś namiar gdzie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Homofobodaktyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Tylko dajcie jakiś namiar gdzie to Wybacz, ale ta wiedza to jest pierwsze oczko w sitku, które odsiewa niepewnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 a no ja bede chętny podłacze się zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Gałgany na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Który farciarz wjechal z Mane na kapitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 ja, do tego zostawilem 20pkt na lawce :] znajac moje szczescie w nastepnej kolejce nastukam z 25 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No takiego startu to jeszcze nigdy nie miałem... czerwonych kartek wyłapałem tyle, co normalnie przez całe sezony, wszystkie mecze po dupie, będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 I po sezonie, dzięki Panowie Co ode mnie? Wow, tylko tyle na koniec. Cały sezon plątałem się gdzieś w dolnej piątce, przed pucharówką wskoczyłem na ósme miejsce premiowane udziałem w ćwierćfinale i się potoczyło, Underrated pojechali was w trzech ostatnich kolejkach Ograłem trzema punktami lidera w ćwierćfinale, później ryzykowny półfinał, bo nie chciałem używać za bardzo ruchów ani bonusów, a na koniec w finale wyłomotałem Ursynów FC, nawet trzymany do końca triple captain nie był konieczny Dzięki! Do zobaczenia przed kolejnym sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Matek i jak tam z ligą bo sezon za pasem Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Kompletnie zapomniałem ogarnąć w tym roku, ale już są! h2h: xon0yh classic: tphfn4 Dziwne te kody. Mam nadzieję, że o nie chodzi w dołączaniu od tego roku. Dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dołączyłem. Można prosić w dwóch słowach o przybliżenie zasad ligi H2H? Bo w FPL jeszcze w takiej nie brałem udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Co kolejkę grasz na kogoś innego, punkty w tabeli są naliczane jak w życiu - 3 za wygraną, 1 za remis. Ogólnie polecam, dużo lepsza forma zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dolaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Trochę nas mało... Z classic nie problem, zawsze można dołączyć, gorzej jest z h2h - tutaj liga zamknie się przy starcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymken Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Wbiłem trochę polamić. JFC team to moi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Gratki @Mentor drugiego z rzędu sezonu tak wysoko w overalu. Szkoda tylko że w tej ostatniej kolejce wyleciales poza 10k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi