Jendras Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Lakers mogą wykorzystać cap space do pozyskania Davisa lub jeśli najpierw trafią jakiegoś maksa na FA, to wtedy będą musieli zebrać niemal całą młodzież, żeby zebrać salary, ale jest to do zrobienia. Edytowane 15 Maja 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 25 minut temu, lorak napisał: widziałeś pewnie zmanipulowane nagranie (tape delayed). w rzeczywistości on się cieszył z tego wyboru. To Okafor był obrażony że trafił do 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) NOLA miała tylko 6% szans i proszę bardzo. Osobiście liczyłem, że pierwszy pick dostaną Knicks, no bo ile lat można być w dupie. Ciekawe co z Davisem? Zreflektuje się i zechce zostać? Jeśli nie NOLA i tak dostanie za niego fajną paczkę, a Holiday/Zion plus gracze za Davisa (przykładowo Brown, Rozier, Horford) i wygląda to co najmniej przyzwoicie. Być może odbudują się szybciej niż wszyscy zakładali. btw kolejny potencjalny superstar trafia na Zachód eh Edytowane 15 Maja 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 37 minut temu, lorak napisał: widziałeś pewnie zmanipulowane nagranie (tape delayed). w rzeczywistości on się cieszył z tego wyboru. https://ftw.usatoday.com/2014/06/joel-embiid-nba-draft-76ers-reaction Widziałem na żywo w momencie jak go wybierali to zadzwonili do niego jak usłyszał 76ers to minę miał mocno nietęgą.. Nie wiem co tam niby mieli zmanipulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 2 minuty temu, ely3 napisał: Widziałem na żywo w momencie jak go wybierali to zadzwonili do niego jak usłyszał 76ers to minę miał mocno nietęgą. taką jak pod linkiem wyżej? jeśli nie, to proszę o wideo. dla mnie jest znana tylko jedna jego reakcja na wybór: radość jak na tym gifie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: swojo drogą, mogliby w końcu pokazać te losowanie, a nie, że znowu jakiś koło przychodzi, tu macie kolejność i elo do zoba za rok Trzeba przyznać ze samo losowanie jest w uj nudne wiec logiczne ,ze w taki sposob sie to odbywa, tj. ogloszenie ostateczych wynikow a pozniej pokazanie jak to dokladnie wygladalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jedyna znana relacja na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, ely3 napisał: Jedyna znana relacja na żywo przecież to jest właśnie z opóźnieniem... Edytowane 15 Maja 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Swoją drogą, ależ ten Embiid był sprawny i zwinny w Kansas. Szkoda, że tak poszedł na masę. Trochę jak Shaq kiedyś, tylko nie ta skala kilogramów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Shams/Woj już wczoraj co do Davisa mieli inne "sources" ale zakładając że jednak Davis nadal chce out, to nieciekawie dla Ziona granie z różnego rodzaju Ballami i Ingramami to chyba najgorsze co mógł dostać na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Lepsze to niż wielki Jayson Tatum, który by go całkowicie przyćmił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Trochę mi się nie podoba, że prospekci Lakers, którzy wylądują u Ziona, nie dają spacingu. Inna sprawa, że Ball-Holiday-Ingram-Zion-Bol - a to jest realne dla Pelicans - wyglądać może jak na kilka miesięcy przebudowy niesamowicie. Pelicans są mało efektowni, co wiem po swojej reakcji, ale pod względem assetów mają naprawdę świetne perspektywy w tym momencie. Jak oddadzą Holidaya, będą mieli czyste salary, masę młodzieży i franchise playera, a to optymalna sytuacja do budowy czegoś poważnego w obecnej lidze. Zion pewnie tego tak nie analizuje, więc nie ma sensu analizowanie jego reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 9 minut temu, Jendras napisał: Lepsze to niż wielki Jayson Tatum, który by go całkowicie przyćmił. nie, Tatum to duzo lepszy fit do Ziona niz Ball / Ingram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) 35 minut temu, ely3 napisał: Jedyna znana relacja na żywo a, i gdzie ta rozmowa telefoniczna? masz tu wszystko opisane Ely: https://www.si.com/extra-mustard/2014/06/27/joel-embiid-broadcast-delay-philadelphia-76ers-draft Embiid był szalenie zadowolony z wyboru. Edytowane 15 Maja 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 1 minutę temu, dapunk20 napisał: nie, Tatum to duzo lepszy fit do Ziona niz Ball / Ingram Ma przewagę rzutową, ale z drugiej strony żaden z niego passer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 a Jrue mam nadzieję że zostanie. Wydaje mi się że jego wartość sportowa jest dużo większa niż rynkowa no i jak zostanie, to jeśli Zion okaże się tak zajebisty jak BMF pisze to oni PO teamem od zaraz mogą być jeśli dostaną coś fajnego za Davisa 1 minutę temu, Jendras napisał: Ma przewagę rzutową, ale z drugiej strony żaden z niego passer. w systemie Pels indywidualny playmaking jest mniej cenny niż rzut/obrona imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Daje zacha za holidaya! Trochę lipa że Bulls tak nisko, bo liczyłem na ten czwarty pick Kogo realnie Bulls mogą wziąć żeby wzmocnić roster? PG? SF? Kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 3 minuty temu, dapunk20 napisał: w systemie Pels indywidualny playmaking jest mniej cenny niż rzut/obrona imo No to Tatum tylko rzutowo ma tutaj przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Holiday ma 29 lat - to świetny gracz, ale gdy Zion będzie dostawać maxa i wchodzić w prime, sam będzie miał 33 lata. Pelicans za AD dostaną prospektów, więc na Zachodzie i tak będzie ciężko o playoffy, a myślę, że Suns czy Bulls mogliby oddać swoje picki za Jrue. Btw. to niesamowite że Pelicans jako organizacja przez piętnaście lat dostali trzy alltime level talenty,, z czego dwa w jednym zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Cytat Btw. to niesamowite że Pelicans jako organizacja przez piętnaście lat dostali trzy alltime level talenty,, z czego dwa w jednym zespole. ... i tego wszystkiego zrobią 2 runde co 3 rok Mi się tegoroczni prospeci z dalszych pickow na tyle nie podobają żeby oddawać za nich Holidaya. Perspektywa bycia w miarę przyzwoitą ekipą od zaraz dużo bardziej mi się uśmiecha niż branie jakiegos duetu Redish i Josh Jackson 12 minut temu, josephnba napisał: Daje zacha za holidaya! Trochę lipa że Bulls tak nisko, bo liczyłem na ten czwarty pick Kogo realnie Bulls mogą wziąć żeby wzmocnić roster? PG? SF? Kto? Chyba handel po jakiegos sprawdzonego guarda. Wzieli Portera, Markannen bedzie juz w 3 roku, czas na PO. Edytowane 15 Maja 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi