RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 *chyba, że Simmons nauczy się rzucać chociaż na poziomie młodego LeBrona, wtedy z miejsca stanie się superstarem, ale skoro przez dwa lata pogorszył rzut o 7% przy FT, to raczej nie jestem optymistą. Może po to Sixers trade'owali po Butlera, by ten pokazał Simmonsowi swój program rzutowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Trochę Europy na start https://twitter.com/DraftExpress/status/1085541957743665154?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Da radę to wkleić całościowo bez rejestracji ? Jeszcze nie teraz..... Syracuse commit Joe Girard III is averaging 46 (!!!) points per game attending the same HS that put Jimmer Fredette on the spotlight. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Będzie kilka zespołów w ~top10, które powinny szukać fitu, i De'Andre Hunter wygląda na idealnego kandydata, np. dla Hawks z pickiem Dallas, albo dla Wolves, pomimo znaków zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Reddish po jednorazowym wyskoku wrócił na swój poziom 3/12, 1as, 4to. W Europie bardzo dobre zawody z Realem Gogi Bitadze, 19 lat https://youtube.com/watch?v=5CBRvIlNlYc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Wrzucam, bo pojawiła się stepback 3, no i trochę więcej Ziona jako kreatora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Po co oddaje rzut po stepbacku jak nie opanował catch&shoot? (Nie widziałem sytuacji, może przez shot clock) U mnie na treningach jak zaczynałem to był surowy zakaz oddawania rzutów po crossach itp. i także nie można było robić bardziej zaawansowanych layupów (nauka podstawowego layupa, to były czasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 https://youtu.be/nS3F0eueTW4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Easily top10 z jego 3&D potencjałem, ale przesadnie mu się dostaje za przedsezonowy hype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Reddish ma duży potencjał jeżeli chodzi o shooting (niby 34% za 3, ale strasznie duży volume, dobra mechanika i 77%FT) i jest dobrym obrońcą z bardzo dużym potencjałem (szybkość, wingspan). W okolicach top10 redraftu z reguły są nazwiska pokroju Aminu, Matthewsa, Crowdera czy innego Robersona, czyli generalnie dobrych starterów na obwodzie. Nic specjalnego, duże rozczarowanie, ale pewniak do lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Z takim draftem poza top 10 nie wyleci chociaż jest na granicy. Już taki Keldon Johnson wygląda ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 jak ktoś ma wątpliwości kim będzie Zion to zerknijcie ten blok z 1:50 to nie jest normalny nastolatek, to potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 jak ktoś ma wątpliwości kim będzie Zion to zerknijcie ten blok z 1:50 to nie jest normalny nastolatek, to potwór Święta Matyldo z tym 1:50... Aż LeBron nerwowo przełknął ślinę. Już kombinuje jak zrobić aby Lakersi mieli #1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Polecam zapauzować gdzie był na parkiecie Zion w momencie podania do Huntera, lol. :] To akurat chyba najsłabszy mecz Williamsona w ofensywie jaki widziałem, ale najlepsze u Ziona jest na jakim poziomie effortu w obronie gra pomimo robienia 22ppg na 70%ts, w połączeniu z bball IQ i atletyzmem już teraz daje to piorunujące efekty. Tu serio jest potencjał na Barkleya z All-NBA D poziomem w obronie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 https://twitter.com/YahooSports/status/1094298271076495360?fbclid=IwAR05Fh_ZAtS_TCUTFcvTg8lUge7C02nrhw6LVIRolKzbjOl1WysoMkfhHzs myślę, że to piękne podsumowanie tego typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 https://twitter.com/jtylerconway/status/1095545997038624774 LeBron who? Duke zrobiło -23 comeback w 9 minut, śmiesznie się to oglądało, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Sixers who? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Ja tylko mam nadzieję, że Ziona nie dostaną jakieś padalce typu Knicks, Cavs, Bulls czy Suns. Szczerze chciał bym go w Dallas. Naprawdę. Może się szczęście do nich uśmiechnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Ja tylko mam nadzieję, że Ziona nie dostaną jakieś padalce typu Knicks, Cavs, Bulls czy Suns. Szczerze chciał bym go w Dallas. Naprawdę. Może się szczęście do nich uśmiechnie. Luka-Zion to by było przegięcie w dobrą stronę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi