dapunk20 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Nie sądzisz że wymiana najgorszego playoff performera ligi na kawhiego moze cos zmienic ? Przecież ich problemem nie byli rolesi tylko to, że DeRozan w playoffs to poziom najgorszego scruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Szacun za post. Lakers cóż jesteś fanem i dostałeś najlepszego gracza ligi, jest sporo młodzieży, wiec optymistyczne zakładanie rozwoju nie jest niczym dziwnym. Choć ja przez fit dałbym ich tier niżej. No ale generalnie fajnie się czytało, nawet z Denver się w sumie zgadzam i fajnie, ze ktoś doceni Harrisa oprócz „fanów Jokicia” . Jak Sap odpali to nawet walkę o HCA widziałbym, choć to pewnie przereagowanie i cóż chwilowa próba zapomnienia o coachingu. Ruchu z Zhaire początkowo mocno zalozealem, potem podobało mi się ryzyko, a teraz sam nie wiem gdzie tu jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Nie sądzisz że wymiana najgorszego playoff performera ligi na kawhiego moze cos zmienic ? Przecież ich problemem nie byli rolesi tylko to, że DeRozan w playoffs to poziom najgorszego scruba kawaj nie grał rokNie wiemy czy zagra w Kanadzie A jeśli zagra to jak Może być znów top3 ligi albo przebimbać sezon w oczekiwaniu na fa Stąd ja ich na te chwilę widzę poza czwórką Tym bardziej że to Raptors Edytowane 25 Lipca 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Skoro jest graczem Raptors to jest szansa, że jednak w Kanadzie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @Eld uargumentujesz dlaczego Jazz to u Ciebie 3 siła ligi, a Los Lebronos dopiero 12? Imo Jazz na 5 za Rox i Raptors. Lakers to na razie niewiadoma, ale już samo to monstrum przesuwa je do tier 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Skoro jest graczem Raptors to jest szansa, że jednak w Kanadzie zagra Gdzieś miałem fajnego gifa z machajacym popovicem @Eld uargumentujesz dlaczego Jazz to u Ciebie 3 siła ligi, a Los Lebronos dopiero 12? Imo Jazz na 5 za Rox i Raptors. Lakers to na razie niewiadoma, ale już samo to monstrum przesuwa je do tier 2.może dlatego że lebronem kierowały bardziej aspekty rodzinno-biznesowe niż sportowe Oczywiście wciąż Lakers z bottom 5 teamu robią się po team tylko i wyłącznie dzięki obecności Jamesa Kuzma nie broni Lonza przemilczeć że strachu przed ojcem Ten trzeci musi wreszcie znaleźć drogę na siłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @Eld uargumentujesz dlaczego Jazz to u Ciebie 3 siła ligi, a Los Lebronos dopiero 12? Imo Jazz na 5 za Rox i Raptors. Lakers to na razie niewiadoma, ale już samo to monstrum przesuwa je do tier 2. Po pierwsze primo trener. Zdecydowanie top 4 w lidze. Po drugie true ROTY Mitchell ( młody Wade! ) Po trzecie Gobert. Cichy plus i nadzieje - Exum. Ta drużyna ma wszystko czego potrzeba by odsadzić Houston w tym roku. Los Lebronos dlaczego 12? Bo tam jest tylko LBJ i nikt więcej. Już nawet January w beGM ma Butlera, a tutaj niby podnieta bo tego patyczaka nie oddali. Na ten moment jest od nich 11 lepszych ekip. Raptors i tak są wysoko po tym jak znów skończyli w PO. Houston traci swój drugi największy atut, czyli obronę i liczą że tą lukę wypełnią...Melo . Sama ta myśl powoduje u mnie banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Ta drużyna ma wszystko czego potrzeba by odsadzić Houston w tym roku. Jednego im brakuje - talentu no chyba ze Mitchell>Harden Houston traci swój drugi największy atut, czyli obronę i liczą że tą lukę wypełnią...Melo . Sama ta myśl powoduje u mnie banana. Oni mieli jedną z najlepszych ofensyw all time tak więc nawet z gorszą obroną nadal jest dzięki temu spory zapas. Edytowane 25 Lipca 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Oczywiście wciąż Lakers z bottom 5 teamu robią się po team tylko i wyłącznie dzięki obecności Jamesa Kuzma nie broni Lonza przemilczeć że strachu przed ojcem Ten trzeci musi wreszcie znaleźć drogę na siłkę Bottom 5? przespałeś poprzedni sezon J czy napisałeś tak dla lepszego efektu? Kuzma nie broni, racja podobnie jak gracze, ktorzy zostaja ostatnio w lidze MVP. Lonzo za to broni więc przemilczać akurat Ty go nie powinieneś bez względu na głupotę jego starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ja doskonale pamiętam Van że kiedy krążysz nie można nic o Lakers pisać ponad to że muszą być zajebiście dobrzy Ale w zeszłym rs skończyli jako 11 team zachodu A balla wyśmiewam i nie zamierzam tego zmienić bo jest śmieszny, jego rzut jest chyba najgorszy w lidze A jego ojciec mnie przeraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 A balla wyśmiewam i nie zamierzam tego zmienić bo jest śmieszny, jego rzut jest chyba najgorszy w lidze Brzydszy rzut miał chyba tylko Shawn Marion. Za to fryzurę normalniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Brzydszy rzut miał chyba tylko Shawn Marion. Za to fryzurę normalniejszą. Lonzo juz nie wygląda jak kalafior jakos od pol roku.Wydalo sie, forum nie oglada meczow Lakers . Z brzydkich rzutow to jeszcze Chuck Hayes i jego slynne osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Lonzo juz nie wygląda jak kalafior jakos od pol roku.Wydalo sie, forum nie oglada meczow Lakers . Z brzydkich rzutow to jeszcze Chuck Hayes i jego slynne osobiste. A dlaczego i po co miałem oglądać mecze Lakers? Zresztą co to za lol wniosek że ktoś nie ogląda meczów bo nie wie jaką fryzurę ma ten czy tamten? A może chodziło mi o ten jego wypastowany łeb i nienaturalnie prostą linię włosów? C'mon skończmy bo zaraz mnie ktoś dojedzie że jak to mogę oglądać NBA i nie wiedzieć ile Lonzo pryszczy ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Spurs do śmiechu w dwóch meczach do śmiechu nie było. Ma miejsce i dzień to trafia. Akurat tu bym się nie śmiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ja doskonale pamiętam Van że kiedy krążysz nie można nic o Lakers pisać ponad to że muszą być zajebiście dobrzy Ale w zeszłym rs skończyli jako 11 team zachodu A balla wyśmiewam i nie zamierzam tego zmienić bo jest śmieszny, jego rzut jest chyba najgorszy w lidze A jego ojciec mnie przeraża A ja sam nie piszę, ze beda zajebiscie dobrzy, przypominam tylko, ze bylem najwiekszym sceptykiem podpisywania Lebrona i jestem ogolnie nastawiony negatywnie do ich innych ruchow latem. To nie zmienia jednak faktu, ze zarzuty do ich mlodych graczy jakie sam tu przedstawiles sa delikatnie mowiac słabe. Kuzma-bo nie broni, juz pisałem to nie musi byc przeszkoda w osiagnieciu czegos w tej lidze. Ball-gadanie o jego starym, o jego rzucie a zapominanie o tym co ten mlody pokazal juz w obronie i to po tym jak ta strona parkietu zapowiadala sie na naprawde problematyczną. Rzut pewnie z czasem przyjdzie, a nawet jesli nie to bedzie tylko zajebistym playmakerem w ataku i swietnym obronca, mogę z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Niech rzuca spod jajec, byle by trafiał. Po FGM% go poznacie Edytowane 25 Lipca 2018 przez Szak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Będzie śmiesznie, jak James z tą niby niedopasowaną zgrają będzie kroczył na drugie-trzecie miejsce w konferencji. Lakers bedą bardzo silni, bo mają Jamesa. Wielu życzy im źle, ale to LeBron pójdzie ostro nawet z tym wesołym cyrkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Będzie śmiesznie, jak James z tą niby niedopasowaną zgrają będzie kroczył na drugie-trzecie miejsce w konferencji. Pomyliła ci się konferencja z dywizją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Że stanem. Mają szanse na 2 miejsce w Kalifornii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 To jest James. Koszykarski gladiator. Śmiejcie się, sprawdzimy tabelę za kilka miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi