bulls2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 chętnie dołączę do ligi jak będą miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Mogę spróbować. Ale jak wygląda sytuacja gdy dochodze do już ukształtowanej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Mogę spróbować. Ale jak wygląda sytuacja gdy dochodze do już ukształtowanej ligi? Hej. Na początek fajnie, że się zainteresowałeś. A co do pytania. W sytuacji kiedy tyle osób jest nowych, tzw. minidraft z udziałem nowych GM-ów i zawodników, będących spuścizną rezygnacji, jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Draft będzie rozgrywany snake'em na forum, bo yahoo chyba nie przewiduje rozwiązania, że może kilka osób draftować aukcyjnie wyznaczonych zawodników. Ale mogę się mylić. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Jak jestem jeszcze miejsce to jestem chętny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Myślę, że jest. Na L.TM i Zodda nie będę czekał w nieskończoność, zwłaszcza, ze w roto jednosezonowym również się jeszcze nie wypowiedzieli., Potencjalne ósme miejsce jest zależne od decyzji ostatecznej Ledleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 A Zodd nie rezygnował ze wszystkich lig ? Coś mi sie jego posty po poprzednim sezonie kojarzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Też mi się tak wydaje. Ledley zrezygnował, także jest 1 wolne miejsce, zapraszam chętnego. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Ja mogę dołączyć jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) I tym oto sposobem zakończyliśmy rekrutację Witam nowych w grze! Na dniach zaktualizuję składy, ustalę kolejność w drafcie rookies, po czym zaczniemy minidraft. Czasu już nie tak dużo, bo to już wrzesień, ale zdążymy. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Gram dalej jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Gram dalej jak coś Temat keepera to obok Ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Gram dalej jak coś Albo ci się tematy pokićkały albo bulkowi lista Zeszłorocznych uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) jak jeszcze nie za późno, to też bym zagrał PS. sorry, ale w wakacje nie pamiętam, żeby tu zajrzeć Edytowane 2 Września 2018 przez L.TM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 jak jeszcze nie za późno, to też bym zagrał PS. sorry, ale w wakacje nie pamiętam, żeby tu zajrzeć Sorry, L.TM, ale już zapełniłem listę, niestety za poźno ta deklaracja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi