bulek Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) To co panowie, kontynuujemy zabawę? Szkoda byłoby kończyć, zwłaszcza, że salary graczy od dawna już na forum jest. Niebawem opublikuje oficjalne składy wraz z pickami, nie ukrywam, iż w trakcie sezonu niezbędna mi będzie jednak pomoc, by te sprawy na bieżąco kontrolować. Kto chętny, niech pisze tutaj albo na PW, uzgodnimy szczegóły. Rok temu mieliśmy sporo zmian wśród GM-ów, mam nadzieję, że w tym roku będzie ich trochę mniej. Dziękujemy za grę LBS-owi, GM-ów, którzy kończą grę na 2 tygodnie przed Świętami Bożego Narodzenia jednak nie potrzebujemy. SlaKB zawiódł po raz kolejny, rok temu dałem szansę, ale jej nie wykorzystał. Boston Celtics - Kolek23 Charlotte Hornets - L.TM Chicago Bulls - Zodd Cleveland Cavaliers - Ledley Dallas Mavericks - Sylvinho Denver Nuggets - Lewe Biodro Smoka Detroit Pistons - Falcao Golden State Warriors - Quooniu Indiana Pacers - Ronnie Artestics Los Angeles Lakers - SLaKB Milwaukee Bucks - Evitacre Minnesota Timberwolves - Blackmagic New York Knicks - Tecu Oklahoma City Thunder - Stryder Orlando Magic - Thompkins Phoenix Suns - Bulek Philadelphia 76-ers - Buu Sacramento Kings - Tizz Utah Jazz - Shevcu Washington Wizards - Benon Nowe zgłoszenia: 1. Tocheck 2. Wilson 3. b2b 4. El-Chapo 5. Bulls2006 6. Pabloboar 7. Gawron24 8. Cvbe Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ja chciałbym wszystkich przeprosić za mój brak aktywności, złożyło się na to wiele czynników, między innymi ograniczony czas, ale przede wszystkim po prostu formuła roto mnie nie zajarała. Z drugiej strony nie chciałem zostawiać drużyny w słabym stanie i dlatego nie zrezygnowałem rok wcześniej. Niestety sam nie liczę na to, że uda mi się zwiększyć aktywność w związku z tym nawet nie będę prosił o jeszcze jedną szansę. Jeszcze raz przepraszam za lekkie zlanie tej ligi oraz życzę miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ja bym grał dalej jeśli bedą chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jak będą chętni, to ja mogę grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Spyl mi ktoś DMC za frytki i lecim z koksem. IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Również gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Panowie nie czuje klimatu Dynastii takze po roku podziekuje. Musze troche ograniczyc liczbe lig i ta jest na samej gorze. Dzieki za poprzedni sezon i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja również ograniczam liczbę lig więc podziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jeśli wystartuje to chętnie zagram dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 jesli liga ruszy to jestem na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Słabo mi idzie, ale gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ja również muszę ograniczyć ilość lig, więc rezygnuję z Dynasty. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Chętnie zagram z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ja sie zgłaszam, zeby kogos zastapic, tak jak ustalałem na fb z Bułkiem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Cześć, również wyrażam chęć gry w przyszłym sezonie! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El chapo Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Cześć, z chęcią z Wami zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi