Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 jakim memem proponujecie na to odpowiedzieć? ta dziewczyna w samochodzie 'seriously' jest naprawdę spoko, ale nie chcę za często dawać żeby się nie znudziła. Może facepalmująca panda? https://cdn-images-1.medium.com/max/550/1*RxmPeSybIUtxea4Vh98y2g.jpeg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Tak, wrzuć jeszcze mema. Podniesie to znacznie Twój autorytet. Przy aktualnym składzie nie widzę lepszej alternatywy niż Melo w S5. Oświećcie mnie wielcy znawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 To trochę smutno zabrzmi, ale na prawdę oni mają mało opcji po odejściu Arizy i Bałamute. Ennis/Tucker? Turbo small-ball z Gordonem w s5? Tam serio s5 Carmelo jest realną groźbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Tak, wrzuć jeszcze mema. Podniesie to znacznie Twój autorytet. Przy aktualnym składzie nie widzę lepszej alternatywy niż Melo w S5. Oświećcie mnie wielcy znawcy. to latwe obejrzyj thunder i masz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thony Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Tak, wrzuć jeszcze mema. Podniesie to znacznie Twój autorytet. Przy aktualnym składzie nie widzę lepszej alternatywy niż Melo w S5. Oświećcie mnie wielcy znawcy. Znawca ze mnie zaden, anyway Ennis/Tucker to dodatek przy raku jakim jest stary melo. W RS jakos sie moga bujać, co pokazal wczesniejszy sezon, me7o w PO jest gorszym graczem, w obecnej formie psychicznej to nonfactor, cancer i bob budowniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 to latwe obejrzyj thunder i masz odpowiedz Boże jak ja się cieszę że go już nie ma w OKC. Będzie tylko lepiej. PG13 inaczej nastawiony. RW0 w Prime. Adams. Schroeder z ławy. Niech tylko jeszcze Noel odpali i zajmujemy miejsce Rockets w WCF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ok, biorąc pod uwagę defensywę czy transition offense to rzeczywiście Melo wypada słabo w porównaniu z Ennisem czy Tuckerem. Natomiast będąc w drugim składzie powinien dać kopa ofensywnego. Pytanie czy on jest gotowy na to aby grać z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ja tam zawsze uważałem, że takie wpisy nie mają w większości znaczenia, jak już kolesie trafiają do jednego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt1 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Wróbelki ćwierkają, że Rakiety rozpoczną sezon piątką Paul, Harden, Gordon, Tucker, Capela. Melo na ławie. Zamordują swoim small ball- em 3/4 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 28/29 to na moje oko jest [licze w pamieci] ok 97%, to znacznie wiecej niz 3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt1 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 28/29 to na moje oko jest [licze w pamieci] ok 97%, to znacznie wiecej niz 3/4 Po prostu nie chciałem być brutalny na pierwszej randce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Wróbelki ćwierkają, że Rakiety rozpoczną sezon piątką Paul, Harden, Gordon, Tucker, Capela. Melo na ławie. Zamordują swoim small ball- em 3/4 ligi. Zobaczymy czy bedzie kop z ławki bo z tym może być tym razem słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt1 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) Melo, MCW, Ennis, Nene, Green, Knight, czy ten drugi pojeb z Suns , który przy Hardenie i Paulu ma szansę stać się drugim Capelą. Kolejność przypadkowa. Pokaż mi inny zespół NBA, którego ławka odstaje in plus od wyżej wymienionej.( Bo z tego co mi wiadomo Lebron bez względu na sytuację, będzie zaczynał w pierwszej piątce ). Zresztą to już kolejny sezon z rzędu na E - NBA, gdzie ławka Rockets ma ssać... Edytowane 27 Września 2018 przez Wojt1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) ić pan z tym Nene. Prawda jest taka że ta ławka to niesprawdzona torchę [MCW / Ennis] a pod koszem to nie ma nic, bo ten Nene już po drugiej stronie od dobrych 2 lat. Jest sporo lepszych ławek w innych teamach. Edytowane 27 Września 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Jak patrze na te lawke to nie widze tego kopa jaki byl wczesniej...chcialbym sie mylic, ale ten uklad to idealnie do Lakers pasuje a nie do ekipy, ktora tej lawki w walce o najwyzsze cele potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Melo, MCW, Ennis, Nene, Green, Knight, czy ten drugi pojeb z Suns , który przy Hardenie i Paulu ma szansę stać się drugim Capelą. Kolejność przypadkowa. Pokaż mi inny zespół NBA, którego ławka odstaje in plus od wyżej wymienionej.( Bo z tego co mi wiadomo Lebron bez względu na sytuację, będzie zaczynał w pierwszej piątce ). Zresztą to już kolejny sezon z rzędu na E - NBA, gdzie ławka Rockets ma ssać... Schroder/Felton-Abrines/Diallo-Luwawu/Ferguson-Grant/Patterson-Noel Wg mnie OKC w tym sezonie moze skleic kilka calkiem calkiem lineupow z lawki. Zobaczymy w praniu. Oprocz Thunder dobre lawki maja na papierze jeszcze: Boston (Rozier, Smart, Ojeleye, Morris, Baynes), Nuggets (Thomas, Malik, Juancho, Lyles, Plumlee), GSW oczywiscie, Clippers moga miec niezla (SGA, Lou, Thornwell, Mbah-a-Moute, Harrell), Lakers (Ball, Hart, Lance, Kuzma, Wagner/Zubac), Sixers (McConnell, Fultz, Korkmaz, Wilson, Muscala), Spurs (Mills, Lonnie, Belinelli, Bertans, Poeltl), Raptors (FVV, Delon, CJ Miles, Siakam, Ibaka), Jazz (Exum, Allen, Thabo, Crowder, Udoh). Generalnie nic szczegolnego ta rezerwa Rockets imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 nie wiem czy dojście IT zrobiło w Denver dobrą ławkę, bo zazwyczaj była ona minusowa jak tylko się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 nie wiem czy dojście IT zrobiło w Denver dobrą ławkę, bo zazwyczaj była ona minusowa jak tylko się dało Dlatego napisalem, ze "na papierze" - tak samo przeciez lawke Houston oceniamy na papierze, bo rok temu wygladala ona jednak inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 To jest najlepsze ustawienie Mavs w zeszłym sezonie. 19.4 netrtg na plusie w 231 minut w druzynie 24-58. A na papierze kupa. Wiec takie wyliczanki to raczej średnio mają sie do rzeczywistości. Ważniejsze jest to co wymysli trener i jak zawodnicy są w stanie to wykonać. Takie sztukowanie supergwiazdy do 4 rolesów też podnosi statystyki D. Nowitzki, .D. Harris, .J. Barea, .D. Powell, .Y. Ferrell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Rockets ponoć mocno zainteresowani Butlerem Jakby nie patrzeć mogą dac więcej niż Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi