jack Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 ładnie wyglada ten Aminu jak na kogoś z poza top150 ;] Ten w opasce co błyszczał we wczorajszym meczu to Harkless nie Aminu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Z tego urywka najbardziej dziwi mnie tylko 84% Kantera na C. Oni próbują grać nim na PF?? A Aminu jest zajebisty, jeśli nie dogadają się z Millsapem to dawać go do Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Z tego urywka najbardziej dziwi mnie tylko 84% Kantera na C. Oni próbują grać nim na PF?? nie jestem pewien, ale on gra czasem z Collinsem i wtedy Zach jest traktowany jako C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 nie jestem pewien, ale on gra czasem z Collinsem i wtedy Zach jest traktowany jako CTylko tu Zach ma under 50% jako Center wpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tylko tu Zach ma under 50% jako Center wpisane grali razem 12' Cunter grał ogólnie 77' kalkulator w ruch i mamy 16% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Zawsze piszę, żeby nie przeceniać graczy jak Adams czy Jordan, i wiem, że Jugol jest mocno chimeryczny, ale na dosyć zajebisty poziom wskoczył Nurkić po średnim starcie sezonu, od końcówki grudnia robi te 17-10-4-2 na 61%ts przez 28 minut, i to dając obronę na poziomie ~top5 wśród centrów. Ale to Nurkić, więc pewnie za rok przez 1/3 sezonu znowu będziemy się zastanawiać, czy czasem Zach Collins nie powinien być starterem Blazers, ale kolo jest drugim najlepszym graczem ~50W teamu, więc daję mu trochę miłości. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Zawsze piszę, żeby nie przeceniać graczy jak Adams czy Jordan, i wiem, że Jugol jest mocno chimeryczny, ale na dosyć zajebisty poziom wskoczył Nurkić po średnim starcie sezonu, od końcówki grudnia robi te 17-10-4-2 na 61%ts przez 28 minut, i to dając obronę na poziomie ~top5 wśród centrów. Ale to Nurkić, więc pewnie za rok przez 1/3 sezonu znowu będziemy się zastanawiać, czy czasem Zach Collins nie powinien być starterem Blazers, ale kolo jest drugim najlepszym graczem ~50W teamu, więc daję mu trochę miłości. ;] I gra za śmieszny pieniądz. Bośniacki Dzik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Blazers z tureckim dysydentem już 5:0 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Mam nadzieje ,że ta kontuzja McColluma to nic poważnego. Upadek jak upadek a tu podobno czuje mocny ból i dyskomfort. Byłem zaskoczony, że on się nie pdonosi Bez niego Portland mogą się zsunać bo znowu walka o pozycje będzie do samego końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Mam nadzieje ,że ta kontuzja McColluma to nic poważnego. Upadek jak upadek a tu podobno czuje mocny ból i dyskomfort. Byłem zaskoczony, że on się nie pdonosi Bez niego Portland mogą się zsunać bo znowu walka o pozycje będzie do samego końca. Spokojnie, pogra wreszcie Curry, może w końcu jakieś minuty dostanie Simons. CJ nie jest niezastąpiony, to nie Lillard. Z resztą osunięcie się na 7 pozycję może być całkiem korzystne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) del Edytowane 17 Marca 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nurkić przed chwilą otwarte złamanie. koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nurkić przed chwilą otwarte złamanie. koniec sezonu. Pytanie czy tylko tego sezonu. Btw. Ten durny sedzia jeszcze kopnal go/ potknal sie o te zlamana noge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Szkoda Nurka. Portland znów kończyć będzie w I rundzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ogromny pech dla niego bo nawet dziś swoją obroną wyciągnął mecz dla Portland. Bez niego tam nie ma kto bronić... grał bardzo dobrze i to po obu stronach parkietu. Portland już pewne nie straci 4miejsca ale są bardzo osłabieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie tylko obroną. Sterroryzował Nets pod tablicami. Ogólnie teraz reszta zachodu będzie polować na matchup z Blazers w 1st round, chyba Jazz faworytami do tego. Straszna kontuzja, jak fluber napisał - nie tylko w kontekście tego sezonu, Blazers tracą ogromnie, bo Nurkić był ich 2 najważniejszym graczem i bez niego to muszą liczyć na przyspieszony rozwój Collinsa + mpg Kantera i Meyersa... W tym Oregonie nie ma szczęścia. Kto wie czy to nie koniec tej ekipy dziś właśnie. Hassan jest do wyjęcia latem. Chcieli go jak podpisywał maxa z Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nurkic nie miał łatwo, bo gracze Nets obchodzili się z nim bez pardonu, zwłaszcza Dudley i Caroll po zejściu Allena. No nic, takie życie, oby chłopak szybko wrócił. Emocjonujacy mecz. Russell pięknie "zamknął" spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jezu, nie zawsze było mi z Nurkiem pod drodze, ale to jest tragedia totalna, zwłaszcza po tak kapitalnym sezonie Wracaj szybko bośniacki dziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Strasznie to wyglądało. Dobrze chociaż, że jest na kontrakcie więc może się w spokoju rehabilitować. Nie ma potrzeby by się spieszyć. Blazers jeszcze w przyszłym sezonie są w dupie z zapchanym salary więc zastępcy trzeba szukać przede wszystkim w Collinsie. Nie spodziewam się, żadnej rewolucji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi