Eld Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Do poprawy na pewno ten shottaking. Za dużo rzutów z półdystansu w pierwszej kwarcie. W Oklahomie ani PG ani Westbrook nie są w tym dobrzy. Więcej zagrywek. I jakieś ogarnięcie obrony obwodu, bo liczba Open rzutów Spurs przeraża. Gdyby tylko trafiali byłoby po nas. Siedziało im ostatnio, a w naturze zawsze musi być równowaga. Widać było rękę Popa, ale na szczęście skończyło się dobrze. Player alert: Abdel Nader. Koleś od 10 meczy dostaje coraz poważniejsze i co najważniejsze, regularne minuty za co się odwdzięcza trójką na poziomie 50% ( fakt, że raptem dwie próby na mecz ) ale TS 65,2% i eFG 63,6% to wow. Czyżby brakujący element do naszej układanki? No i kurde koleś się nieźle w obronę wpisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mecz nierówny wyszedł. Widzę ze masz nadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mecz nierówny wyszedł. Widzę ze masz nadera Nierówny to był ten z dwoma dogrywkami. Tam też powinniście przegrać. A o Naderze to nie ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tam powinnismy spokojnie wygrać w 48 minut a tu po wyraźnym prowadzeniu i lepszej grze ogólnie spurs spuchnelo bo miało więcej meczów ( pierwszy był b2b) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tam powinnismy spokojnie wygrać w 48 minut a tu po wyraźnym prowadzeniu i lepszej grze ogólnie spurs spuchnelo bo miało więcej meczów ( pierwszy był b2b) Tam to mieliście chorą i niespotykaną skuteczność za 3 pkt, musieliście mieć carrier high LMA i dwie dogrywki aby dać radę OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bo OKC wielka drużyna jest! Tam Grant robi mega robotę. I to jeszcze topowa D Wrzucić jej ponad 150 punktów to nie przelewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bo OKC wielka drużyna jest! Tam Grant robi mega robotę. I to jeszcze topowa D Wrzucić jej ponad 150 punktów to nie przelewki Musisz kiedyś wydać jakiś tomik. Takie coś a la ś.p Szymborska. Jak by się to jeszcze rymowało to było by zajebiście. Ale i tak jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bo gra OKC ostatnio to poezja Młody Jacek Soplica to RW Ksiądz Robak Adams PG to Pan Tadeusz role model Mi w dwumeczu ze spurs się podobali. Ale spurs bez Gaya to ćwierć jakisci mniej Niestety to jest wentyl bezpieczeństwa i strefa komfortu co pokazywały mecze w grudniu Młodzi są fajni w spurs ale na chwile. W kontekście całego sezonu liczą się wyjadacze a tych ma OKC więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Numer Nicka Collisona zostanie zastrzeżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Numer Nicka Collisona zostanie zastrzeżony Mieszane uczucia mam co do tego. Niby fajnie bo uznanie za wierność, tylko kurde to jest jak by zastrzeżenie numeru również w imieniu SuperSonics bo tam zaczął i grał 4 sezony a w OKC 10. To ja poproszę również o zastrzeżenie 20 jak już mamy coś zastrzegać "na siłę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Mieszane uczucia mam co do tego. Niby fajnie bo uznanie za wierność, tylko kurde to jest jak by zastrzeżenie numeru również w imieniu SuperSonics bo tam zaczął i grał 4 sezony a w OKC 10. To ja poproszę również o zastrzeżenie 20 jak już mamy coś zastrzegać "na siłę". No nie wiem czy na siłę. Wiadomo że to nie był specjalnie utalentowany zawodnik. Właściwie był tylko dobrym obrońcą i rebounderem. Ale był duszą tej drużyny, chyba nawet najlepszym przyjacielem Westbrooka. Nie raz czy to Steven czy to Russ mówili jak wiele dla nich znaczy jego obecność. A sam fakt że przy jego wejściu na parkiet była owacja na stojąca, a każdy jego punkt był nagradzany niesamowitym aplauzem. Serio trzeba to tłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 No nie wiem czy na siłę. Wiadomo że to nie był specjalnie utalentowany zawodnik. Właściwie był tylko dobrym obrońcą i rebounderem. Ale był duszą tej drużyny, chyba nawet najlepszym przyjacielem Westbrooka. Nie raz czy to Steven czy to Russ mówili jak wiele dla nich znaczy jego obecność. A sam fakt że przy jego wejściu na parkiet była owacja na stojąca, a każdy jego punkt był nagradzany niesamowitym aplauzem. Serio trzeba to tłumaczyć? Nie trzeba ale mam trochę inne podejście do zastrzegania koszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie trzeba ale mam trochę inne podejście do zastrzegania koszulek. Jordan ma "23" zastrzeżoną w Heat... Collison przynajmniej grał w Seattle/OKC, a Jordan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jordan ma "23" zastrzeżoną w Heat... Collison przynajmniej grał w Seattle/OKC, a Jordan? A o tym to szkoda wspominać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wiadomo kiedy wraca Roberson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wiadomo kiedy wraca Roberson? Info sprzed paru godzin: Andre Roberson (left knee) still not close Gdzieś marzec najbliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wiadomo kiedy wraca Roberson? Miał początkowo za tydzień ale to była info z grudnia. A Thunder spokesman has announced that Andre Roberson has experienced another setback in his rehab. Following a workout Thursday, an MRI found a small avulsion fracture in Roberson's left knee. Roberson will be re-evaluated in six weeks. Według trenera jesszze dodatkowy czas. Myśle ze po ASG niestety Minimum 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 I missed you Andre, return pretty boy Jednocześnie mam wciąż mieszane uczucia, nie wierzę by mógł nawiązać do swoich najlepszych momentów (aka bronienie każdego superstara). Choć już raz (w poprzednim sezonie) się pomyliłem cd. jego oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Jak będą zastrzegane numery graczy typu Collison to w pewnym momencie zaczną wybierać od 100-tki albo nastąpi koniec koszykówki heheszki Btw nie mam nic do tego, ale wystarczyłoby nazwisko gracza z numerem w którym grał pod kopułą jako wyraz szacunku i docenienie, a sam numer powinien być nadal dostępny. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jak będą zastrzegane numery graczy typu Collison to w pewnym momencie zaczną wybierać od 100-tki albo nastąpi koniec koszykówki heheszki Btw nie mam nic do tego, ale wystarczyłoby nazwisko gracza z numerem w którym grał pod kopułą jako wyraz szacunku i docenienie, a sam numer powinien być nadal dostępny. Podaj przykład gracza takiego jak Nick, później zastanów się co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi