ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Boston Celtics - Isaiah Hartenstein @Principe Brooklyn Nets - Trevon Duval @kolader Philadelphia76ers - Gary Clark @Tecu Denver Nuggets - Rawle Alkins @LeweBiodroSmoka Utah Jazz - Jevon Carter, Kostas Antentokuompo, Bonzie Colson @polishllama69 Los Angeles Clippers - Anfernee Simmons @BMF Sacramento Kings - Melvin Frazier, Raymond Spalding @shevcu Stashed player do których trzeba podjąć decyzje. Przypominam, że czas jest tylko do KOŃCA III TURY FA, potem ich podpisanie staje się kosztowniejsze. Edytowane 2 Września 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @Wooden ma Kurucsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja podpisałem dawno Boldena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, january napisał: Tam się pozmieniało, kto kogo ma, ale według regulaminu naszego stash, to oni lądują na FA jak nie zostaną podpisani do wtorku? Nie, po prostu mogą potem podpisani tylko casusem Bogdanovica czyli oferta pełnego MLE i minimum trzy lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, january napisał: 3.6 STASH - Zawodnik stashowany w RL NBA może być podpisany przez ekipę wcześniej, jednakże "liczyć" się będzie w grze (a nie w salary) jedynie na zasadzie swej gry w NBA. Zawodnika, który nie został stashowany w RL NBA (podpisał umowę i jest w ekipie NBA) GM stashować może jedynie przez rok od startu debiutanckiego sezonu gracza w NBA - później albo go podpisuje podczas następnego FA (najpóźniej wraz z końcem 3 tury) , albo musi się zrzec do niego praw A to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Dobra - jak mogę maksymalnie podpisać za minimum Kurucsa? 1+TO? Jeśli tak to tak podpisuję. Jeśli mam inne opcje, proszę o info. Edytowane 1 Września 2019 przez Wooden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 22 minuty temu, Wooden napisał: Dobra - jak mogę maksymalnie podpisać za minimum Kurucsa? 1+TO? Jeśli tak to tak podpisuję. Jeśli mam inne opcje, proszę o info. Ja tu widzę 2+TO z full MLE @january @MarcusCamby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Niby można tylko po co? I tak po dwóch latach jest RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nie no - jakie full MLE? Ja tu chcę minimum dać, dopiero teraz mogę jeśli dobrze ogarniam? Wcześniej miałem info że jeszcze nie mogę podpisać jego (i Okpali). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, Wooden napisał: Nie no - jakie full MLE? Ja tu chcę minimum dać, dopiero teraz mogę jeśli dobrze ogarniam? Wcześniej miałem info że jeszcze nie mogę podpisać jego (i Okpali). No tak, ale bez cap space'u i full mle możesz podpisać go na 1+TO po czym jest RFA albo na 2+TO z full mle co da ci dodatkowy bonus(znowu RFA po 2 latach, lub UFA po 3). Wszystko to minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Podpisuje obu stash graczy z cap space jezeli moge to 3+TO a jak nie mogę to 2+TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 6 godzin temu, january napisał: Yup. + Wooden i tak jest już w non-tax MLE po Looneyu jak coś. Czyli daję mu minimalny kontrakt 2+TO z użyciem części MLE. To się zgadza? BTW z tym MLE dla Looneya - nie żeby miało to ogromne znaczenie w mojej sytuacji ale dostałem od członka rady bardzo wyraźne info że mam do niego Early Birda dzięki czemu mogę go na takim kontrakcie podpisać nie używając MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ja tak miałem z Lenem wiec nie wiem czy ten Carroll z MLE był nieprawidłowy gdy 3 letni Chętnie usłyszę wytłumaczenie tych zależności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 45 minut temu, ignazz napisał: Ja tak miałem z Lenem wiec nie wiem czy ten Carroll z MLE był nieprawidłowy gdy 3 letni Chętnie usłyszę wytłumaczenie tych zależności To zależy od rodzaju MLE Jak room to 2. Jak full to do 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Podpisuję Simonsa za minimum 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kostas u Elda jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 To @Eld Kostas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: To @Eld Kostas Mogę go na two-way? Albo ung? Czy tylko 1+1TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Mogę go na two-way? Albo ung? Czy tylko 1+1TO? Na two way chyba nie. Raczej tylko 1+TO @MarcusCamby @january @karpik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Two-way nie, ale z cap space możesz dać mu dłuższy kontrakt. Mimo to RFA będzie po dwóch sezonach, więc 1+1TO jest optymalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi