Baptizia Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Zaczynamy fun: MVP im Jamesa Hardena - użytkownik, który wnosi mnóstwo do tematów, fajnie i rzeczowo pisze, słowem najlepszy DPOTY im Rudiego Goberta - potrafi 'wybrnąć' z każdej sytuacji i zawsze umie sensownie obronić swoje zdanie, z naciskiem na sensownieROTY im Bena Simmonsa- wiadomo, najlepszy z żółtodziobów, z zadatkami na zajebistego usera MIP im Viktora Oladipo - ktoś, kto zanotował największy progres w ostatnim czasie. Może to być osoba, która ma nieco większy staż niż newcomer - chodzi o to,, aby nam się nie pokryło z Rookie of the YearSixth Man im Lue Williamsa - osoba pisząca nieregularnie ale za to bardzo wartościowoTroll of the Year im Draymonda Greena - wiadomo Beat Post Award Rusella Westbrooka - nabijacz postów, który niewiele wnosi do tematów, poza ilością postów oczywiscie Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - wiadomo Signature Master Award im Paula George'a - wiadomo Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - wiadomo Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - wiaodmo BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - user, który sporo wnosił do forum ale z jakiegos powodu już go nie ma Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - wiadomo Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - wiadomo Największy Homer Award - fanatyk, ultras, który oddałby za klub życie i dla którego najgorszy wafel w drużynie jest godną kartą przetargową w walce o gracza z najwyższej półki. Do dziś wspominam... Award - jesli dobrze rozumiem to osoba, która często przywołuje starsze czasy w NBA lub często porównuje dzisiejszą ligę z dawniejszą --- All-E-NBA Team - najlepszych pięciu userów All-E-NBA Defensive Team - pięciu najlepszych defensorów All-E-ENBA Troll team - Wiadomo Głosy oddajemy do północy 12.07. Miłej zabawy! Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - Zdzich DPOTY im Rudiego Goberta - ignazzROTY im Bena Simmonsa- Vice-kontorezerwowe MIP im Viktora Oladipo - Borys, ostatnio pizgnął jakiegoś posta, jest improvement Sixth Man im Lue Williamsa - Zdzich, jak widać z ławki można być MVPTroll of the Year im Draymonda Greena - ViceBeat Post Award Rusella Westbrooka - BTPH Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Cardi, a co Signature Master Award im Paula George'a - jamalcegłacrowford Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - ? Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Rodman91 BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Batalion Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - vasquez Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - memento i kibice Lakers Do dziś wspominam... Award - julekstep --- All-E-NBA Team - Zdzich, Alonzo, Jendras, redaktorzy kucio i Orliński All-E-NBA Defensive Team - ignazz, SlaKB, darkonza, lorak, Mirwir All-E-ENBA Troll team - DaFlooou, fani Lakers Nie prowadzę statystyk, wiele wyborów na podstawie ostatnich tygodni, gdy coś szczególnie rzuciło mi się w oczy Proponuję się nie spinać, skoro tu ma być fun Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) jeszcze moze bede edytowal ;] MVP im Jamesa Hardena - BMF DPOTY im Rudiego Goberta - JendrasROTY im Bena Simmonsa- dapunk20MIP im Viktora Oladipo - pg13 Sixth Man im Lue Williamsa - mistrzBeatkaTroll of the Year im Draymonda Greena - daflouBeat Post Award Rusella Westbrooka - daflou Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - julekstep Signature Master Award im Paula George'a - Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Rodman91 BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - BiałaCzekolada Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - ely3 Największy Homer Award - Do dziś wspominam... Award - josephnba --- All-E-NBA Team - BMF, january, Jendras, fluber, Reikai All-E-NBA Defensive Team - lorak, Mirwir, mistrzBeatka, MarcusCamby, All-E-ENBA Troll team - DaFlooou, Rodman91, kcp71, Rappar, ptak Edytowane 28 Czerwca 2018 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - Lorak Trochę za zasługi, bo już zdecydowanie zbyt wycofany, ale swego czasu to był niekwestionowany numer jeden. Trochę tylko zepsuł swoje legacy, kiedy powiedział, że Curry over LeBron...Będzie mu to zawsze pamiętane DPOTY im Rudiego Goberta - Alonzo Biedny Alonzo, często jest w opozycji w swoim zdaniu, ale z spokojem i dobrymi argumentami potrafi prowadzić dyskusje. Całkiem nieźle orał Jendrasa, potencjalnego usera do nagrody nawet MVP. ROTY im Bena Simmonsa- pg13 W sumie nie kojarzę go z opinii w dziale NBA, ale podczas mundialu jest aktywny i sensownie się wypowiada. MIP im Viktora Oladipo - Eld W sumie nie wiem co o Nim sądzić. Czasem pisał takie pierdoły w dziale NBA, że myślałem jakby dopiero z onetu przyszedł albo był bardzo młody. Ostatnio jakby się wyrabia i w innych działach widać, że ma coś ciekawego do powiedzenia. Sixth Man im Lue Williamsa - Karpik Potencjał na corocznego MVP, ale zbyt leniwy Ogromna wiedza i wysoka kultura osobista, dobrze że chociaż na PW można z Nim podebatować, chociaż szkoda, że odwrócił się od wielkiego Melo. Widać nawet najlepsze w nadmiarze się nudzi Troll of the Year im Draymonda Greena - Chytruz Zdecydowanie król złośliwości i trollowania, mimo sporej wiedzy w ostatnich latach to już stawia bardziej na trollowanie i szyderkę. Beat Post Award Rusella Westbrooka - julekstep Zdecydowanie w ilości postów do ich potencjalnej jakości ma ujemne ratio Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Leszczur Signature Master Award im Paula George'a - w ogóle nie czytam tego co tam się znajduje. A nie coś kojarzę, że ktoś ma wpis "zdechłe ryby płyną z prądem". To ten typuje, ale nie wiem nawet czyj. Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - Nie wiem Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Nie mam typu BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Kily Na forum często to był puchacz-napinacz, zwłaszcza jak stawał ze mną w szranki, ale ogólnie po spotkaniu na zlocie stwierdzam, że ogromna wiedza i bardzo szkoda, że się nie wypowiada. Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz W sumie nie wiem czy to kwestia interpunkcji, ale połowy jego postów nie rozumiem przez styl pisania Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - fluber Jak ostatnio odkrył świat liczb w NBA to nie przestaje Nas nimi przerzucać w każdym poście. Do annałów wpisze się jak przekonywał mnie, że Pels wygrali z Blazers w PO, bo Jrue Holiday wychodził na SF wg statystyk co oczywiście nie miało miejsca. Wyróżnienie dla Ely3, bo też kiedyś królował w tym i czasem dochodził do absurdalnych wniosków. Największy Homer Award - ely3 Ciężki wybór między January, Van i Ely3, ale w ostateczności stawiam na fanatyka Jazz. Do dziś wspominam... Award - josephnba Chyba jedyna rzecz w jakiej się zgadzamy i lubimy sobie powspominać jak to kiedyś było lepiej --- All-E-NBA Team - Lorak, Jendras, January, Karpik, BMF All-E-NBA Defensive Team - Alonzo, dannygd, ely3, karl, Ficko All-E-ENBA Troll team - julekstep, Rappar, January, Chytruz, Przemek Orliński Edytowane 29 Czerwca 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - Ely DPOTY im Rudiego Goberta - Marcus ROTY im Bena Simmonsa- dapunk20 MIP im Viktora Oladipo - pg13 Sixth Man im Lue Williamsa - lorak Troll of the Year im Draymonda Greena - daflou Beat Post Award Rusella Westbrooka - daflou Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - julekstep Signature Master Award im Paula George'a - joeseph Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - brak Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Rodman91 BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - BiałaCzekolada Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle - brak Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - ely Największy Homer Award - january Do dziś wspominam... Award - ely --- All-E-NBA Team - BMF, ely, marcus, fluber, chytry All-E-NBA Defensive Team - lorak, Mirwir, ely, marcus, orzeł , All-E-ENBA Troll team - DaFlooou, Rodman91, kcp71, Rappar, darkoza Edytowane 29 Czerwca 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - Rappar Jaki Rappar jest, każdy widzi Można go nie lubić, można się kłócić i nawet wyzywać, ale jedno trzeba mu oddać; świetnie się go czyta. Wielka wiedza i bardzo merytoryczny facet. Rzadko się zdarza, by ktoś w internecie wyrobił sobie taką markę, żeby jego zdanie było opniotwórcze w danym temacie. Dla mnie Rappar taki status osiągnął. Szacunek. runner-up; Jendras ---------------------------------------------------------------------------- DPOTY im Rudiego Goberta - Jendras Uwielbiam czytać dyskusje jendrka z antyfanami Lakers. Zawsze merytoryczny, trafiający w punkt. Chyba najbardziej opiniotwórczy z fanów Lakers. Innymi słowy; gdy czytam ploty różnej maści, to dopiero gdy pojawia się post Jendrasa skupiam swoją uwagę, wiedząc że będzie merytorycznie i na jego wiedzy można bazować. runner-up; Van ---------------------------------------------------------------------------- ROTY im Bena Simmonsa - BRAK Nikt mi nie wpadł w oko. ---------------------------------------------------------------------------- MIP im Viktora Oladipo - dannygd W ostatnich tygodniach/miesiącach zacząłem odnotowywać jego pozytywną obecność na forum. ---------------------------------------------------------------------------- Sixth Man im Lue Williamsa - lorak Rzadko się udziela, a szkoda... Swoją drogą jeszcze kilka miesięcy temu bezsprzecznie MVP tego forum, ale jakby coraz bardziej kontrowersyjne (?) opinie nt niektórych graczy podburzyły jego pozycję. Tak czy inaczej jeden z niewielu naprawdę prawdziwych ekspertów NBA na tym forum. ---------------------------------------------------------------------------- Troll of the Year im Draymonda Greena - Rappar Dobrego trolla poznasz po tym, że potrafi Cię wkur*ić swoim komentarzem. On to robi jak nikt inny [to komplement] ---------------------------------------------------------------------------- Beat Post Award Rusella Westbrooka - BRAK ---------------------------------------------------------------------------- Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - joseph Bo to ostatni z Ojców Forum z niezmiennym od lat avkiem! ---------------------------------------------------------------------------- Signature Master Award im Paula George'a - BRAK ---------------------------------------------------------------------------- Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - BRAK ---------------------------------------------------------------------------- Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - BRAK Bo nawet jeśli ktoś Was wkur*ia, to czemu miałoby go tutaj nie być? A tak serio; nikt mi taki nie rzucił się w oczy ostatnimi czasy. ---------------------------------------------------------------------------- BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - BiałaCzekolada, Elwood Właśnie! Gdzie Wy kur*a jesteście!!! Postów tych panów brakuje mi najbardziej!!!! ---------------------------------------------------------------------------- Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle - BRAK ---------------------------------------------------------------------------- Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - BRAK ---------------------------------------------------------------------------- Największy Homer Award - january O tak! January i jego d'Angelo Tę kategorię uznaję akurat za pozytywną; tak fajnie zakreceni ludzi, jak January są potrzebni żeby forum żyło. Inna sprawa, że gość zawsze ma coś fajnego do powiedzenia, napisania, nawet jeśli jest to zdanie, z którym nie do końca się zgadzasz. ---------------------------------------------------------------------------- Do dziś wspominam... Award - BRAK ----------------------------------------------------------------------------All-E-NBA Team - Rappar, Lorak, Jendras, Przemek_Orliński, Józek (dla Przemka zabrakło miejsca w ww kategoriach, tu wynagradzam te braki ) All-E-NBA Defensive Team - Lorak, Jendras, Chytruz, Van, january All-E-NBA Troll team - rappar, memento, Józek, dapunk, jendras Edytowane 30 Czerwca 2018 przez kore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 MVP im Jamesa Hardena - BMF* Czemu z gwiazdką jak mistrzostwa Duranta i LBJ? Bo nie ma awatara z najebanym Vlade. Jak awek wróci, to gwiazdka zniknie jak PG13 z Lakers :] A na poważnie, to zawsze się czyta z przyjemnością. Krótko, rzeczowo i czasami z nutką kąśliwości. DPOTY im Rudiego Goberta - Alonzo. Trzyma całe Miami na własnych barkach i jak ktoś mu zaczyna bruździć to trafia do dołu z wapnem pod Skierniewicami. ROTY im Bena Simmonsa- BRAK. MIP im Viktora Oladipo - BRAK Sixth Man im Lue Williamsa - Karpik. Wincyj! Troll of the Year im Draymonda Greena - Mac Mistrz świata i okolić i ŻODYN nie jest nawet blisko jego poziomu. Beat Post Award Rusella Westbrooka - kcp78 Wiadomix. Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Julek. Sam na siebie nie mogę zagłosować. Użytkownik (o ile dobrze pamiętam) Mikrofalówka miał kiedyś Carlosa Boozera z trofeum i to był GOAT level avatarów. Ale skan zdjęcia Jokica, tej pulchnej, pyzatej mordeczki jest tak słodki, że nie mogę na niego popatrzeć bez szczerego uśmiechu. Dopisz jeszcze Julek kwotę maxa dla niego w opisie, żebym się szczerzył jeszcze bardziej :] Signature Master Award im Paula George'a - Lewe Biodro Smoka Jakieś podwórkowe mądrości + Comic Sans zawsze w cenie :] Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - BadBoys2 Macie czasami tak, że coś czytacie i zastanawiacie się czemu tu nie ma dużych liter? No właśnie :] Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Ptak. Koneksje rodzinne, koneksjami rodzinnymi, ale nie ten tego, no. BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Biała Czekolada. Moje sources mówią, że Elwood niedługo wróci na salony, zatem zostaje tylko Mareczek :] Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Rozumiem jazdę samochodem i pisanie jedną ręką postów na telefonie, ale come on! :] Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - Lorak Niestrudzony i nawet jeżeli nie rozumiem 98% podawanych przez niego liczb to i tak szacunek :] Największy Homer Award - Jokiciowcy, LakersNation, January :] Przeproś Kristapsa! Do dziś wspominam... Award - Josephnba Wygoniony z kolejki do Pewexu chętnie opowie jak to było w czasach kiedy podkoszowi żuli gwoździe i napierdalali się z nosorożcami na gołe klaty :] --- All-E-NBA Team - BMF, Chytruz, Karpik, Lorak, LAF :] All-E-NBA Defensive Team - Alonzo, Jendras, Mirwir, ely3, Marcus Camby All-E-ENBA Troll team - Mac, RappaR, Julek, Rodman91, rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - ely3 DPOTY im Rudiego Goberta - RapparMIP im Viktora Oladipo - ZdzichSixth Man im Lue Williamsa - karpikBeat Post Award Rusella Westbrooka - Vice Signature Master Award im Paula George'a - LBS BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - BC Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - january i jego miłość do Lakers --- All-E-NBA Team - karpik,january,ely3,Tomek9248,julekstep All-E-NBA Defensive Team - Rappar,Alonzo,mac,josephnba,Mirwir Edytowane 1 Lipca 2018 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - BMF DPOTY im Rudiego Goberta - JendrasROTY im Bena Simmonsa- dapunk20MIP im Viktora Oladipo - fluberSixth Man im Lue Williamsa - matek/ karpikTroll of the Year im Draymonda Greena - MVPrzemekBeat Post Award Rusella Westbrooka - Dnc Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - julekstep Signature Master Award im Paula George'a - Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - ptak BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - BiałaCzekolada Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - ely3 Największy Homer Award - january Do dziś wspominam... Award - Rodman91 --- All-E-NBA Team - BMF, january, karpik, fluber, Orliński, All-E-NBA Defensive Team - Jendras, Mirwir, lorak, MarcusCamby, LeweBiodroSmoka Edytowane 2 Lipca 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 MVP im Jamesa Hardena - BMF, dla mnie bezdyskusyjnie DPOTY im Rudiego Goberta - Jendras ROTY im Bena Simmonsa- dapunk20 MIP im Viktora Oladipo - kucio/Przemek Orliński za airballa Sixth Man im Lou Williamsa - Elwood Troll of the Year im Draymonda Greena - julekstep Beat Post Award Rusella Westbrooka - RappaR Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Przemek Orliński Signature Master Award im Paula George'a - julekstep, choć nie wiem, czy nie powinien go dostać na spółę z autorem:) Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - ta kategoria jest bez sensu... Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - wszyscy, którzy zasłużyli dostali bana, więc nie mam zastrzeżeń BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Biała Czekolada Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - vasquez Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - kcp78, bo nie wiem którego fana Lakers wyróżnić, zwłaszcza że ich grono mocno się dziś powiększyło Do dziś wspominam... Award - josephnba --- All-E-NBA Team - BMF, ely3, lorak, january i Raven2156 za robienie typera All-E-NBA Defensive Team - Jendras, Chytrus, dannygd, lorak, wiLQ All-E-ENBA Troll team - julekstep, vasquez, RappaR, Przem, mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - BMF DPOTY im Rudiego Goberta - MarcusCamby. Czasami, a nawet często, nie zgadzam się z jego postrzeganiem koszykówki i wielu zawodników, ale pomimo tego zawsze w wyważony sposób broni swojego zdania nie dając się ponieść emocjom w dyskusji. ROTY im Bena Simmonsa- chyba brak. Może przez rzadsze i bardziej pobieżne zaglądanie do działu NBA coś przegapiłem, ale wydaje mi się, że niestety nie.MIP im Viktora Oladipo - Może to przez beGM, ale wydaje mi się, że ostatnio zwiększyła się aktywność Qcina w dziale NBA i dobrze się to czyta zawszeSixth Man im Lue Williamsa - Wydaje mi się, że Zdzich zalicza się do osób piszących nieregularnie, ale jak już machnie jakąś dłuższą tyradę to bardzo przyjemnie się zapoznaćTroll of the Year im Draymonda Greena - Rappar, bo podejrzewam, że metodą prób i błędów każdego jest w stanie wyprowadzić z równowagi Beat Post Award Rusella Westbrooka - nic negatywnego, bo lubię te humorystyczne wstawki, ale czasem jak się julek rozkręci to sypie żarcikami i docinkami po całym forum Co oczywiście nie znaczy, że nie dostrzegam też tych merytorycznych postów! Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Na siebie proszę Nie no, Rachel, znaczy Przemek_O, minimalnie przed grubym Jokiem od Julka. Signature Master Award im Paula George'a - julekstep via ten koleś, który to napisał Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - "Tssssssssso?" - Franciszek Smuda Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Shadow86 BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Eldwood, chociaż jak na złość napisał ze 2 posty od startu FA Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - Wojt1. Choć jest więcej także pozytywnie zakręconych użytkowników, z których chciałbym wyróżnić Memento. Czytając jego wpisy zawsze miałem wrażenie (nie wiem jak będzie bez LBJ) że on naprawdę jest w tych Cavs wpatrzony jak dziecko w witrynę z zabawkami. Pewnie przez mieszkanie w Ohio. To takie fajne dość. Do dziś wspominam... Award - Rodman91 ? --- All-E-NBA Team - BMF, ely, Raven, January, Karpik All-E-NBA Defensive Team - pas, nie wczytuję się w dyskusje na zasadzie "kto ma rację?!" więc wymienić 5 to dla mnie za dużo Edytowane 3 Lipca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) MVP im Jamesa Hardena - January. Za to co odwalił podczas draftu na lifie airballa. Chapeau bas! No i oczywiście też za wiele więcej rzeczy, ale tym znokauował konkurencję. DPOTY im Rudiego Goberta - MarcusCamby. Żadnych bezczelnych docinek, czego nie można powiedzieć o innych ze "starszyzny". ROTY im Bena Simmonsa- pg13. Takiej świeżej krwi tu trzeba! MIP im Viktora Oladipo - RappaR, bo zrobił postęp ograniczając swoje jednozdaniowe prowo, ale i tak pewny spot w all e-nba troll team. Sixth Man im Lue Williamsa - Zdzich. Za rzadko pisze! Ale jak wpadnie to wow. Troll of the Year im Draymonda Greena - julekstep "badum tsss" . Odbieram tą kategorię pozytywnie, więc i nominowany taki musi być . Beat Post Award Rusella Westbrooka - ciężki wybór, bo kandydatów dość sporo, ale niech będzie że dostrzegam nowych DaFlooou Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - julekstep. Nie ważne jak zje***y dzień bym miał. Rzut oka na avatar julka zawsze banana na gębie wywołuje. Signature Master Award im Paula George'a - ignazz. I podpis, i baner jest to po prostu piękne, mimo tego co Khawi odwalił. Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - ignazz. Tutaj komentarz zbędny, choć za to, że rozpoczął używanie przecinków dostał już nominacje do łapu-capu Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - Vice. Wincyj by się znalazło, ale na razie mocno odsadził konkurencję. BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - miał być Elwood, ale spartolił mi plany do nominacji swoimi całymi dwoma postami więc niech będzie...( publika wstrzymuje oddech )....RajonRondo25! Jak ja bym chciał teraz poczytać co sądzi o Rondo w Lakers . Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz. Pani od polskiego musi być dumna Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - badboys2. Ten jak się czasami rozkręci w temacie Lakers to człowiek nie wie czy on tak na serio, czy trolluje, czy się śmiać, czy płakać, ale jedno jest pewne. Robi to z miłości do klubu. Do dziś wspominam... Award - moja Laska, Josephnba ----------------------------------------------------------------------------------------------------- All-E-NBA Team - ely3, Zdzich, January, MarcusCamby, Alonzo. ely3 za wyważony fanatyzm dotyczący Utah Jazz. Zawsze się przyjemnie go czyta. Zdzich, za merytorykę. January - MVP musi być w All-E-NBA Team. MarcusCamby-DPOTY też musi być w teamie . Alonzo za to co robi w temacie Heat, za styl pisania. Honorable mention: Raven, Mirwir, Przemysław ( wiem, że nie lubisz Przemysław ) Orliński. Jak byśmy wybierali dwie piątki, na pewno bym ich tam umieścił. Przemka za airballa. Mirwira za tysięcznego lajka jakiego dostałem na tym forum, za zainspirowanie mnie do napisania tematu o Hawks w zeszłym roku no i spoko posty. Raven za to co wyrabia z for-fun typerem zasługuje na najwyższe uznanie na tym forum i dla takich ludzi organizujących jakieś zabawy, powinna być osobna nagroda od nas wszystkich! All-E-NBA Defensive Team - Jendras, matek, lorak, LeweBiodroSmoka, Alonzo All-E-ENBA Troll team - RappaR ( MVP tej kategorii ), DaFlouu, Vice, shadowy86, Rodman91 Edytowane 4 Lipca 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) MVP - RappaR DPOTY - JendrasROTY - BMF MIP - Eld Sixth Man - KosiTroll of the Year - julekstepBeat Post Award - ignazz Best Avatar Award - matek Signature Master Award - mam wyłączone, więc nie wiem Boję się Caps Locka Award - ignazz Czemu on jeszcze nie ma bana Award - nie wypowiadam się BŁAGAM Wróć Award - Bastillon Interpunkcji używają tylko słabi Award - ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - Alonzo Do dziś wspominam... Award - Rodman91 --- All-E-NBA Team - RappaR, Jendras, lorak, january, ely3 All-E-NBA Defensive Team - Jendras, lorak, RappaR, fluber, wiLQ All-E-ENBA Troll team - julekstep, mac, Chytruz, Przem, rw30 Edytowane 11 Lipca 2018 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 MVP im Jamesa Hardena - Raven 2156- za to jak robił typera. Za jego podcasty. Może nie jest najczęściej piszących użytkownikiem ale wnosi wiele nowych klimatów. Trudno poszukać słaby jego wpis za to dużo rozsądnych. DPOTY im Rudiego Goberta - właściwie każdy prędzej czy później traci chłodną głowe i przestaje sensownie argumentować ale ostatecznie nagroda idzie do Alonzo - brak wsparcia bo fani Heat wyparowali z tego forum. Musiał bronić przegranych tematów bo ciężko bronić politykę kadrowa Heat ale jednak robił to bez obrażania . Tworzył sensowne argumenty a to że zawodnicy mu nie pomogli swoją grą to i nie przekonał oponentów. Niemniej nagroda idzie do Alonzo.ROTY im Bena Simmonsa- tu sobie założyłem ,że to ma być ktoś funkcjonujący od 12 miesięcy ... I choć technicznie wychodzi mi BMF to ja jednak jako fan Jazz głosuje na real rookie i nagrode otrzymuje Eryko.MIP im Viktora Oladipo - Shaodwy 86 - zaczynał od jednozdaniowców i oczywistych wrzutek . OStatnio każdy wpis to kilka zdań. Mniej lub bardziej sensowna analiza. Duży postęp.Sixth Man im Lue Williamsa - Zalias - rzadko się udziela ale zazwyczaj sa to bardzo wartościowe wpisy.Troll of the Year im Draymonda Greena - Julekstep -- chyba jedyny użytkownik , który wchodzi tylko po to by prowokować.. Ba odnosze wrażenie ,że mu to sprawia przyjemność i jest zły jak jego zaczepki są ignorowane.Beat Post Award Rusella Westbrooka - RappaR - duża aktywnośc polegająca głównie na jednozdaniowcach o zerowej merytoryce. W dziale NBA przeszedł droge odwrotną od Shadowego czyli z dłuższych wypowiedzi przeszedł na jednozdaniowce.. Co nie przeszkadza mu wskakiwać do każdego tematu i się wypowiadać. Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Eld za jego ostatni avatar. Signature Master Award im Paula George'a - moim zdaniem chyba nic nie jest wybitne by zasługiwało na wyróżnienie. Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - brak Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - powołuje się na klauzule sumienia - mogę tylko dodać ,że są 3 nazwiska na liście oczekujących ale z zasady jest przeciwnikiem dawania banów. BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Barcalover - przez te 3 lata aktywności miał chyba największą liczbę postów. Dużo wnosił. Nakręcał kilka wątków. Szkoda ,że zniknął całkowicie. Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz- i nie chodzi nawet o samą interpunkcję ,ale o gramatykę, Jego posty charakteryzują się tym, że podmiot i orzeczenia swobodnie się zmieniają. Że nie wiadomo o co chodzi autorowi .. Że albo autokorekta w komórce mu robi psikusa albo sam autor zmienia koncept w trakcie pisania... Czasem muszę przeczytać kilkanaście razy a i tak nie mam pojęcia o czym jest mowa. Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - DannyGd - używa często i gęsto dowolnej statystyki jako argumentu Największy Homer Award - ja wiem ,że ostatnio jest moda na Januarego i fanów Lakers ale to nic w porównaniu z fanami 76ers. Noel to był gracz na poziomie Goberta. Okafor świetnym ofensywnym graczem, który był wart w wymianie TOP 10 wyboru z mocnego draftu. Hinkie to bóg. Embiid to TOP5-10 ligi... itd. cięzko wyróżnić całą społeczność więc nagroda idzie do twarzy tejże a więc do Juliusa Do dziś wspominam... Award - Rodman 91 - właściwie chyba nie ma wypowiedzi ,w której by się nie odnosił do przeszłości --- All-E-NBA Team - Raven, BMF, Fluber, Jendras, Mirwir All-E-NBA Defensive Team - Alonzo, Ignazz, Jendras, BMF, Marcus Camby All-E-ENBA Troll team - Julekstep, Mac, RappaR, Vice-kontorezerwowe, Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 MVP im Jamesa Hardena - BMF. Zawsze przygotowany. No nie zagniesz, nawet jakbyś mocno chciał. DPOTY im Rudiego Goberta - Fluber. Bardziej za BeGM i temat o polityce, ale za NBA też, choć tam jest bardziej oszczędny w opiniach. ROTY im Bena Simmonsa- nie mam pomyslu MIP im Viktora Oladipo - Shadowy Sixth Man im Lue Williamsa - Karpik Troll of the Year im Draymonda Greena - Julek Beat Post Award Rusella Westbrooka - brak(bywało gorzej z takimi userami, teraz nikt tragedii nie robi) Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Eld Signature Master Award im Paula George'a - brak Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - brak Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - raczej czyszczone na bierząco BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Biała Czekolada Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - Ely Największy Homer Award - badboys Do dziś wspominam... Award - josephnba --- All-E-NBA Team - BMF, Orzeł, Jendras, Elwood, Raven All-E-NBA Defensive Team - Fluber, Ely, January, BadBoys, Julius All-E-ENBA Troll team - Julek, Rappar, Prze?, a pozostali sie mi nie wyróżnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 na początek zaznaczę, że czytam tylko działy NBA i Inne, wiec nie oceniam działalności użytkowników w innych działach MVP im Jamesa Hardena BMF - rzeczowość, wiedza, zdolności polemiczne, kultura osobista, runner-up - ely3 DPOTY im Rudiego Goberta Ely3 - zagorzały ale i kulturalny obrońca swojego klubu, koneser obrony, runner-up JendrasROTY im Bena Simmonsa- Sratek - patrzac na ostatni sezon klasa draftu nie była zbyt wybitna, jedyny user który sie wyróżnia, z tych sophomore BMF i dapunkMIP im Viktora Oladipo - Kore - ostatnio mocno poprawił poziom i merytorykę wypowiedzi, runner up RavenSixth Man im Lue Williamsa - MVPrzemek, jak juz cos napisze..., runner up WyparłoTroll of the Year im Draymonda Greena - Vice runnner up darkonzaBeat Post Award Rusella Westbrooka - Dafloou Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa -MVPrzemek Signature Master Award im Paula George'a - nie wiem Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - kcp78, do tego te znaki interpunkcyjne, akapity, wygląda jak kod Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - nie wiem, nie jestem zwolennikiem banowania BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - jedyna(?) kobieta ktora sie tu udzielała - Sachs chyba? brakuje tez barcalover, Elwood sie ukazał na szczęscie Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - dannyg Największy Homer Award - jest kilku ale najbardziej ujmujący jest LAF Do dziś wspominam... Award - rodman91 runner up josephnba --- All-E-NBA Team - BMF, Ely3, Zdzich, Chytruz, wilQ All-E-NBA Defensive Team - Ely3, Jendras, BMF, lorak, Alonzo All-E-ENBA Troll team - dannyg, Vice, kuzyn Kolandżero, darkonza, rodman91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Ja już nie czytam i nie bywam tyle co kiedyś, więc chciałem tylko zagłosować na MVP na BMFa, który ma najlepszą kombinację pisania z sensem + pisania w miarę często. Kategorie powinny być lepiej doprecyzowane, bo "największy homer" to raczej jednoznacznie negatywna cecha, a tu wygląda jakby niektóre głosy szły dla "najbardziej oddanego kibica". Podobnie z defensive - "pięciu największych betonów" i "pięciu najlepiej argumentujących swoje stanowisko" to trochę nie to samo. Edytowane 12 Lipca 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Disclaimer!!!! - Wszystkie nagrody są 'pozytywne', ew. z przymrużeniem oka. Mógłbym dać jakiś team kasztanów na koniec - ale po co.MVP im Jamesa Hardena: Winner: lorak - bardzo sensowny user - jedyna czarna karta to pobudzenie vasqueza do intensywnej twórczości jakiś czas temuRunner up: BMF - lorak lite + nie bardzo kojarzę go z tematów spoza NBA (gdzie lorak też się sensownie udziela)Honourable mention: MVPrzemek - jeśli podzielić liczbę lajków przez ilość postów to zapewne byłby GOATem. Cyfry nie kłamiąDPOTY im Rudiego Goberta:Winner: Rappar - każdą metodą stara się osiągnąć cel. Włącznie z zamęczeniem 'przeciwnika' (w sumie to głównie tak )Honourable mentions: Jendras i Alonzo - w sumie to nie czytam, ale często widzę jak potrafią ciągnąć jakieś mało znaczące wątki (Miami Heat - wtf?) przez kilka stronROTY im Bena Simmonsa:Winner: dapunk20 - sensowne posty, ale za dużo emocji. Konkurencja mała.MIP im Viktora Oladipo:Winner: Raven - niech ma na zachętęSixth Man im Lue Williamsa:Winner: Zdzich - kłopot z tą kategorią, ale niech maTroll of the Year im Draymonda Greena:Winner: MVPrzemek - GOAT.Runner-up: Chytruz - szans z GOATem nie miał, ale trzeba docenić trud.Beat Post Award Rusella Westbrooka:Winner: Rappar - jest wszędzie: od anime (lol) przez rap na filmie i książce skończywszy (czasem zahaczy o NBA). Ponoć wiedzą o nim nawet kilkuletnie córki innych userów. Damn.Runner-up: fluber - głosi słowo Boże gdzie się da (ojciec Szustak approves!)Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa:Winner: MVPrzemek - Gortat w chustce jest kozakiemHonourable mention: rw30 - by wygrał, ale zmienił Signature Master Award im Paula George'a:Winner: Przemek_Orliński - autodiss zawsze na propsieBoję się Caps Locka Award im JJ Barei & Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee (dla mnie to jedna nagroda ):Winner: ignazz - forumowy YodaCzemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa:Winner: matek - wiadomoHonourable mentions: ely3, BorysBŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha:Winner: bialaczekolda - zazwyczaj pisze głupoty, które się nijak nie sprawdzają...ale jak to robi... - serio powinien zarabiać pisaniem, zdecydowanie najlepszy styl na forumMam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award:Winner: lorak - wiadomkaRunner-up: BMF - też wiadomkaNajwiększy Homer Award:Winner: january - no tutaj konkurencja jest wielka, ale w momencie kiedy dowiedziałem się, że za śmieszkami z Lakers stoją LEWACY to wiedziałem, że nie mogę wybrać inaczejRunner-up: ely3 - gdyby nie przeziębienie Favorsa to Utah by w tym sezonie walczyła o skończenie 3peatuHonourable mentions:badboys2 - bardzo długo myślałem, że on sobie taką szyderę z Lakers robi - serioLAF - no tutaj to jest GOAT, tylko że od przejścia CP3 to wygląda to jak Jordan w WizardsDo dziś wspominam... Award:Winner: niech będzie josephnba - bo jest stary!All E-NBA:1. lorak2. BMF3. fluber4. wilQ (za roto)5. SlaKB (za simke)All Def1. lorak2. BMF3. Rappar4. Jendras5. AlonzoAll-Troll:1. MVPrzemek2. Chytruz3. darkonza4. ai3 (!!!!)5. macdrużynówek mi się nie chce uzasadniać Edytowane 12 Lipca 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) na początek zaznaczę, że czytam tylko działy NBA i Inne, ale oceniam praktycznie tylko działalność w NBA MVP im Jamesa Hardena BMF - konkretny gość i chyba nawet trochę się zna DPOTY im Rudiego Goberta eee nie wiem, serio, mało dyskutujęROTY im Bena Simmonsa- przepraszam ale trochę mi się zlewają ci nowi userzy, i dopóki sam z kimś nie podyskutuję o czymś [a dyskutuję mało] to trudno mi wyróżnić. Dlatego, dapunk20, bo jakoś ostatnie 2-3 dni widziałem kilka sensownych postów, ale jakbym dłuzej pomyślał to łatwo mogłoby się zmienićMIP im Viktora Oladipo - nie wiemSixth Man im Lue Williamsa - Wyparło, głównie za xywki i ogólnie pisanie takie że chce się czytać. honorable mention, chytruz, rzadko piszeTroll of the Year im Draymonda Greena - Red. Orliński, honorable mention: GOAT trollingu MVPrzemek, który wygrałby na luzie gdyby pisał częściejBeat Post Award Rusella Westbrooka - bothteamsplayedhurd/daflouuu Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa -rw30 Signature Master Award im Paula George'a - nie wiem Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - nie wiem Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - ci co mieli dostać chyba już dostali BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - białaczekolada, + multiple honorable mention: ***wilQ choć on chyba za dużo nigdy nie pisał, dodatkowo ***Elwood + Karpik. ***Jendrasa też bym poczytał chętnie w tematach innych niż o Lakers [którego do pocz. lipca 2018 praktycznie nie otwierałem], ale on od paru lat pisze prawie wylącznie tam. ***Nie wiem też czy miszczaBeatkę dać tutaj czy do 6th man, zostawiam tutaj Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignazz Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak Największy Homer Award - mogę zrozumieć że ktoś jest homerem Lakers [bo tam jest ciepło, są fajne laski na plaży i prędzej czy później zbuduje się w miarę sensowny team], Chrisa Paula [bo to całkiem sensowny grajek] albo coś w tym stylu. Nie potrafię natomaist zrozumieć jak można być homerem źle zarządanego klubu ze środka stawki z drugiego końca świata albo stawiać na szali swój zdrowy rozsądek [vs podejrzenia o jego brak], dlatego nagroda idzie ex equo dla alonzo & Rappara Do dziś wspominam... Award - rodman91 --- All-E-NBA Team - BMF, Lorak, mirwir, kucio, ely3 All-E-NBA Defensive Team - nie wiem All-E-ENBA Troll team - Vice kontorezerwowe, sratek [za nick!], julekStep, MVPrzemek, red. Orlinski Edytowane 15 Lipca 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 MVP im Jamesa Hardena - BaMFF DPOTY im Rudiego Goberta - Jędras jędrula, od zawsze pierwszy Artest jezioranów ROTY im Bena Simmonsa- dla mnie RAven jest wciąż "żółty" - chwilami posty wskazujące na "tabelkowe" postrzeganie ligi, spory zapał i duża knaga i tak naprawdę to jest 100% rookie. Simmons też był "przeterminowany" MIP im Viktora Oladipo - fluber - z czlowieka, przez którego dział "inne" stał się typowym stołem biesiadnym w urodzinowy wieczór, do człowieka, który wraz z Lechem skakał przez płot. umnie ciekawie pisać o koszykówce, wie co to spalony, robi zacne pierogi Sixth Man im Lue Williamsa - ja, who-yeah Troll of the Year im Draymonda Greena - julekstep, taki forumowy KAwhi, zaraz wyciągnie wujka z szafy Beat Post Award Rusella Westbrooka - tu nagroda wspólna oznaczona opcją "ignoruj". Best Avatar Award im Karla Anthony Townsa - Jennifer Aniston Signature Master Award im Paula George'a - Bronisław Komorowski Boję się Caps Locka Award im JJ Barei - nie wiadomo Czemu on jeszcze nie ma bana Award im Demarcusa Cousinsa - LBS, tak dla zasady za kibicowanie brylakom BŁAGAM Wróć Award im Chrisa Bosha - Buła. Springer. CWebb. Kosi. Krzemyk.Bastilion. Jak dobrze, że Was już k**** nie ma. Wskazałbym AF9, ale on podobno zmienił płeć, wyznanie i zainteresowania. Więc zostaje August Ames. Interpunkcji używają tylko słabi Award im Javelle McGee - Ignacy "drugie miejsce na świecie w martwej grze" Mam tu statystykę i nie zawaham się jej użyć Award - lorak bawił się słupkiem, zanim to było jeszcze modne Największy Homer Award - kcp78, ten to zamiast krwi ma kofeinę w płynie Do dziś wspominam... Award - nie, nie wspominam --- All-E-NBA Team - BMF, January, ely, Kucio, Lo All-E-NBA Defensive Team - Józef, Jędras, Lo, julekstep, Raper All-E-ENBA Troll team - kcp78, julekstep, kontorezerwowe, ptak, rw30(milimetrów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi