Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się, że Hart w pierwszej piątce, po tym co wyczynia rzutowo w ostatnich miesiącach (wiem, że narzeka na kolano, ale tego slumpu rzutowego chyba nie da się tylko tym obronić), nie ma racji bytu.

Antidotum na rozwiązanie problemów prostego nie ma, szczególnie wobec braku Lonzo, ale ja coraz bardziej skłaniałbym się do wariantu radykalnego i jeśli dałoby się pozyskać centra, to poszedłbym chyba w tę stronę, że zrzuciłbym Chandlera, w kontekście którego co rusz pojawiają się informacje o kontuzji szyi/pleców i którego kiepska forma od jakichś 2 miesięcy zwiastuje, że ten problem jest na tyle poważny, że być może dla pełnego wyleczenia przydałaby mu się dłuższa przerwa od gry/treningów. W rotacji na tej pozycji miałbym wtedy powiedzmy Jordana(realnie Gortat/Monroe w ostateczności)/McGee/Muscala, a na zwolnione miejsce wziąłbym tego Melo, który mógłby dać może jakieś punkty z ławki.

Obejrzałeś sześciominutowy filmik na Youtube i się mądrujesz bo., wszystko wiesz i jeszcze pewnie 100% rozumiesz.,Ja oglądałem w czwartek cały program NBA on TNT od 8P do 1A , ale pewnie ja mam language difficulties a Ty i tak lepiej rozumiesz kto co mówił Pajacu 

Nie. Oglądałem całe studio przed meczem, halftime i postmach. Dałem fragment z YT bo oczywiste jest, że na necie nie będzie 3h z TNT. Nie słyszałem żeby po za  Barkleyem ktoś przebąkiwał o sędziowaniu pod Lakers. I nie wyzywaj mnie za to, że wyśmiewam twój spisek. Ty twierdzisz, że Foster to drukarz i liga chce wciągnąć Lakers do PO na gwizdkach. Ja twierdzę, że Foster to sędzia z odchyłami (jak wielu w tej lidze) i 30 teamów uważa, że on sędziuje pod rywala. W meczu z Rockets nie było nic wielkiego z jego strony, a wczoraj w Memphis to Lakers byli pokrzywdzeni decyzjami w końcówce. Nie wiem ile oglądałeś spotkań Lakers, ale raczej beneficjentami "dobrych błędów" to oni w tym sezonie nie są delikatnie rzecz ujmując. Jak podczas tych 22 spotkań zobaczę chociaż namiastkę tego o czym z dumą pod lajki tutaj wypisujesz to przyznam Ci rację i przeproszę. Póki co dyskusja #memed i nadal uważam, że NBA nie jest fixed nawet w 1%.

Edytowane przez ttr

Nie. Oglądałem całe studio przed meczem, halftime i postmach. Dałem fragment z YT bo oczywiste jest, że na necie nie będzie 3h z TNT. Nie słyszałem żeby po za  Barkleyem ktoś przebąkiwał o sędziowaniu pod Lakers. I nie wyzywaj mnie za to, że wyśmiewam twój spisek. Ty twierdzisz, że Foster to drukarz i liga chce wciągnąć Lakers do PO na gwizdkach. Ja twierdzę, że Foster to sędzia z odchyłami (jak wielu w tej lidze) i 30 teamów uważa, że on sędziuje pod rywala. W meczu z Rockets nie było nic wielkiego z jego strony, a wczoraj w Memphis to Lakers byli pokrzywdzeni decyzjami w końcówce. Nie wiem ile oglądałeś spotkań Lakers, ale raczej beneficjentami "dobrych błędów" to oni w tym sezonie nie są delikatnie rzecz ujmując. Jak podczas tych 22 spotkań zobaczę chociaż namiastkę tego o czym z dumą pod lajki tutaj wypisujesz to przyznam Ci rację i przeproszę. Póki co dyskusja #memed i nadal uważam, że NBA nie jest fixed nawet w 1%.

Jebał pies Fostera i jego gwizdki.,Jeżeli twierdzisz ,że Liga nie pomaga Lakersom.To wytłumacz jakim cudem z ostatnich 11 meczy RS Lakers zagrają 8 w Staples Center w tym ostatnie 4 mecze u siebie ? Było jakieś losowanie? Loteria ? Czy tak wyszło z grafika ? Czy to po prostu przypadek bo akurat tylko ich hala była w tym terminie dostępna?, albo kolejna moja teoria spiskowa? Jak mi to wytłumaczysz to nie tylko przeproszę za "Pajaca" ale jeszcze wejdę pod stół i odszczekam

Jebał pies Fostera i jego gwizdki.,Jeżeli twierdzisz ,że Liga nie pomaga Lakersom.To wytłumacz jakim cudem z ostatnich 11 meczy RS Lakers zagrają 8 w Staples Center w tym ostatnie 4 mecze u siebie ? Było jakieś losowanie? Loteria ? Czy tak wyszło z grafika ? Czy to po prostu przypadek bo akurat tylko ich hala była w tym terminie dostępna?, albo kolejna moja teoria spiskowa? Jak mi to wytłumaczysz to nie tylko przeproszę za "Pajaca" ale jeszcze wejdę pod stół i odszczekam

nets w '15 na 12 ostatnich spotkań aż 9 zagrali u siebie. liga im pomagała?

k****, a co w tym dziwnego :grin: ? Na ostatnie 11 meczy zagrają 7 w domu bo technicznie rzecz ujmując to jest wyjazd z Clippers. Czyli tyle samo ile Minessota też 11 ostatnich gier to 7 w domu. Tacy Clippers na ostatnie 13 gier 9 w Staples Center !! Te ostatnie mecze Lakers to Clippers, GSW, Utah, Portland faktycznie spacerek. No, a jakim cudem mają np jako jedyni 5 game road trip (Chicago,Toronto,Detroit,Knicks,Bucks) w samej końcówce ? NOLA następny team 13 last gier 9 u siebie z czego 5 z rzędu, OKC last 11 gier 7 u siebie z czego 5 z rzędu i nawet mi się nie chce sprawdzać dalej. W tym terminarzu nie ma kompletnie nic dziwnego, a patrząc na rywali i sympatie do Lakers to mają wręcz przejebane.

https://news.cgtn.com/news/3d3d674d7749444e79457a6333566d54/share_p.html

Edytowane przez ttr

Ale dojebal do pieca z tym ustawionym terminarzem hahahaha

No gratuluje przebiegłości, ze tez udało ci się zwęszyc taki spisek, a nam nie...

Mam nadzieje ze lebron się ogarnie i zagra koniec sezonu tak żeby nie było watpliwosci czy potrzebował ligi do awansu do PO. Ale jak mu się dalej nie bedzie chciało w obronie to macie lipę Lakers.

Panowie, co wy z tym Rondo w pierwszej piątce? Gość jest ostatnio dramatyczny poza meczem w Bostonie i w tym momencie już lepiej byłoby grać Caruso.

Generalnie żadne mieszanie w rotacji raczej nie pomoże, gdy nie ma chemii.

Ja bym spróbował. Czasami jedna mała zmiana robi dużo dobrego.

Masz rację, że Rondo jest ostatnio dramatyczny ale jak wychodził w pierwszej piątce wyglądał o wiele lepiej.

Po świetnym meczu w Bostonie dostał w nagrodę banicję na ławkę bo przyszedł Bullock.

Już nie wspomnę że to właśnie od momentu wstawienia Bullocka do S5 wszystko się do reszty posypało.

Dla mnie powinien wchodzić jako wsparcie z ławki.

Nie twierdzę że manewr z Rondo wypali ale nie robienie niczego to nie jest dobre rozwiązanie Jendras.

To już przerabialiśmy w styczniu. Po przegranej z CLE z piątki wyleciał beznadziejny Hart, w Jego miejsce wszedł KCP i od razu gra wyglądala lepiej.

wiem lepiej, wiec moge obrazac

Obejrzałeś sześciominutowy filmik na Youtube i się mądrujesz (...)i tak lepiej rozumiesz kto co mówił Pajacu 

jak sie okazalo, ze ciezko cos znalezc na potwierdzenie swojej tezy "jebac fostera", poszukajmy innej teorii spiskowej

Jebał pies Fostera i jego gwizdki.,Jeżeli twierdzisz ,że Liga nie pomaga Lakersom.To wytłumacz jakim cudem z ostatnich 11 meczy RS Lakers zagrają 8 w Staples Center w tym ostatnie 4 mecze u siebie ?,(...) Jak mi to wytłumaczysz to nie tylko przeproszę za "Pajaca" ale jeszcze wejdę pod stół i odszczekam

hey smartass!

lakers i clippers maja cos takiego jak grammy tour, staples center jest zajete na dluzszy okres czasu, wiec druzyny te wyjezdzaja na dluzsze tripy, glownie na wschodnie wybrzeze. czesto sie tak sklada, ze w koncowce sezonu graja wiecej u siebie. clipps np zagraja 12 z 18 ostatnich spotkan tego sezonu u siebie. czy liga tez im pomaga?!:)

w zwiazku z tym, poprosimy o jakis dowod, foto/filmik, jak wchodzisz pod stol, odszczekujesz i przepraszasz za PAJACA (ktorym to ty jestes na te chwile) i prosilbym modow moze o jakies ostrzezenia za wycieczki personalne, bo slabo to wyglada.

powracajac do tematu:

rondo gra fatalnie i ewidentnie cos pozaboiskowego jest problemem. jestem za caruso!

liga przyznala sie do bledu 8sec w koncowce:D

a jak to sie ma do meczu, skoro lakers przegrali wieksza iloscia punktow? qrwa, przeciez to logiczne, ze gdy jest minuta do konca a zespol remisuje, to mecz moze sie potoczyc zupelnie inaczej niz wtedy gry jest -2 czy -4.... LOL

W sytuacji, w której trener traci szatnię praktycznie każda zmiana jest dobra. 

Wiadomo, że to jest tymczasowe rozwiązanie.

Jeżeli chodzi o wywalenie Waltona to jestem zawsze i wszędzie ZA tym pomysłem.

Tylko nie na łysego kolegę, który siedzi na ławce obok.

Raczej nie. Dwa poprzednie teamy zanotowały monstrualny progres po jego zwolnieniu.

Dwóch monster ogarniętych asystentów od Xs i Os, Lakers mają tonę kasy by w taki sposób miażdżyć konkurencję, a w sztabie mimo wszystkich klątw na Waltona jest najlepszy, lol. Poważnie - Shaw to kolejny śmierdziel z showtime cartelu, a Mermuys i Kieoff czy jakoś tak to nie wiem za co kasę pobierają.

Ale Vogel za czasów Indiany robił całką dobrą robotę z D. Może to by pomogło.

Albo dawać mi tu Kobiego na trenera. Pobudka o 3:30, 800 rzutów i nakaz dla Balla aby grał w normalnych butach a nie w crocsach.

to se LeBron Legacy spierdolił na koniec kariery

jeśli latem nie zrobią czegoś dużego... 

to będzie powtórka z last dance Kobego Bryanta.

Wiadomo było, że ten roster jest słaby i kiepsko dopasowany

LeBron wydawał się jednak nadczłowiekiem, który z ostatniego teamu wschodu robi contendera... tymczasem jak u każdego grajka po 30 przychodzi taki moment, gdzie sam już nie daje rady ciągnąć wózka... 

Co do Magica...

Wiedziałem że oddanie Russella za Mozgova to nie jest dobry deal... od razu mowiłem. :D

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.