Skocz do zawarto艣ci

Boston Celtics 18/19 - Mistrz Brad i jego uczniowie.

delfin

Rekomendowane odpowiedzi

2 uwagi czysto techniczne

Po 1 - wyb贸r kings nie jest niechroniony bo je艣li b臋dzie nr 1 to trafia do 76ers i wtedy Boston otrzymuje wyb贸r 76ers. Tam聽 w og贸le jest kombinacja lepszy z dw贸ch wybor贸w Kings-76ers

Po 2 - Boston ma jeszcze wyb贸r Memphis chroniony TOp8 za rok top6 w 2020 i niechroniony w 2021

Og贸lnie zgadzam si臋 ,偶e Smart nie jest wart 14 mln i og贸lnie Ainge raczej go pu艣ci ni偶 ukisi si臋 z du偶膮 umow膮

Do Baynesa i Larkina Boston nie ma praw Birda wi臋c maj膮 do艣膰 ograniczone mo偶liwo艣ci jego podpisania..

Baynes i Smart sa jacy s膮 ale to oni dali twardo艣膰 obronie Bostonu. Smart na dodatek jest bardzo sprytny. B臋d膮c kiepskim strzelcem potrafi艂 oszukiwa膰 p贸艂 ligi dokonuj膮c fa艂szywego wjazdu i po 艣kupieniu na sobie obrony podawa艂 na obw贸d. On daje du偶o energii . Du偶o walki o ka偶d膮 pi艂k臋. Zw艂aszcza takie bezpa艅skie. To nie przypadek, 偶e d艂ugo by艂 najlepszy w pluso minusach w Bostonie

Ale niew膮tpliwie skoro Lou dostaje tylko 8 to ci臋偶ko da膰 Smartowi nawet te 12 mln za sezon. Z drugiej strony rynku na niego nie b臋dzie. 60/4 nikt mu raczej nie da . Nawet 44/4 mo偶e by膰 nieosi膮galne na rynku

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Ely dzi臋ki za zwr贸cenie uwagi co do pick贸w, ju偶 poprawione :). Co do Smarta to w teorii jest po偶yteczny i sprytny. W praktyce widzisz wszystkie jego ceg艂y, rzuty na pa艂臋...no nie wiem. By艂 taki offseason chyba dwa lata temu, gdzie zapewnia艂 偶e poprawi艂 rzut, wrzuca艂 jakie艣 filmiki gdzie ciska jakie艣 rzuty z po艂owy boiska i trafia. Wtedy pomy艣la艂em sobie ok, mo偶e ch艂op faktycznie si臋 zmieni艂 i warto da膰 mu szans臋. Teraz wida膰 偶e znowu nie pyk艂o. Gdyby on jeszcze nie bra艂 tych akcji na siebie, ale on ma straszn膮 tendencj臋 do zamieniania si臋 w superhero, czytaj Wy si臋 tylko patrzycie, a ja tu ju偶 odwale ca艂膮 akcj臋 za Was. A 偶e rzut ma taki jaki ma, to p贸藕niej bior膮 si臋 te jego statystyki.

Odno艣nik do komentarza

艢miem twierdzi膰, 偶e w lidze jest tylko jeden, g贸ra dwa teamy kt贸re Wam nie zazdroszcz膮 sytuacji. Ainge przez lata odwali艂 kawa艂 dobrej roboty i naprawd臋 90% GM贸w da艂o by si臋 poci膮膰 za tak trudne decyzje do podj臋cia jakie ma Danny...

Trzeba 偶yczy膰 zdrowia i chyba czego艣 du偶ego pod kosz bo tam s膮 na ten moment najwi臋ksze braki. Tyle, 偶e nie bardzo widz臋 REALN膭 propozycj臋 czego艣, co by mog艂o by膰 w zasi臋gu wymian, rzuca艂o w miar臋 za 3pt i mia艂o m贸zg ( ostatnie obowi膮zkowe ).聽

Odno艣nik do komentarza

go艣膰 bij膮cy ju偶 powoli w sufit mo偶liwo艣ci a do tego w zamian go艣膰 idealnie wpasowuj膮cy si臋 w system nowoczesny i tani normalnie tacy gracze s膮 naprawd臋 drodzy i nie dziwi臋 si臋, 偶e Cuban wo艂a sporo聽

Odno艣nik do komentarza

A.davis nie jest czasem przymierzany do Celt贸w?

Za kt贸rego艣 z dw贸jki Hay-Irving by艂by to mega steal Dannyego

W sumie to chcia艂bym haya Tatuma i Davisa zobaczy膰 graj膮cych razem

go艣膰 bij膮cy ju偶 powoli w sufit mo偶liwo艣ci a do tego w zamian go艣膰 idealnie wpasowuj膮cy si臋 w system nowoczesny i tani normalnie tacy gracze s膮 naprawd臋 drodzy i nie dziwi臋 si臋, 偶e Cuban wo艂a sporo

hmm 21latek "dobijaj膮cy do sufitu"

Odwa偶na teza

Mo偶esz j膮 jako艣 obroni膰?

Edytowane przez josephnba
Odno艣nik do komentarza

Moim zdaniem Davis nie zrezygnuje 艣wiadomie z superhipermaxa od NOP. Dopiero jak Pelikany uznaj膮, 偶e mu go nie dadz膮 (lub nie b臋dzie si臋 艂apa艂, je艣li to mo偶liwe) to mo偶e odejdzie. A Pels sami raczej go te偶 nie oddadz膮.

Odno艣nik do komentarza

Odwa偶na teza

Mo偶esz j膮 jako艣 obroni膰?

Irving obok Jrue? Nie czuj臋 tego.

A ta teza 偶e Brown dobija ju偶 do sufitu w wieku 21 lat to si臋 do 艂apu-capu nadaje, tyle 偶e nie mam jak dzisiaj wrzuci膰 bo laptop w biurze zosta艂.

Odno艣nik do komentarza

Odwa偶na teza

Mo偶esz j膮 jako艣 obroni膰

藕le to uj膮艂em, bo na my艣li mia艂em ofensywnych mo偶liwo艣ci聽

uwa偶am tak po prostu bo nie widz臋 w nim jakiego艣 ofensywnego polotu i wida膰, 偶e z wypracowanych klepek idzie mu dobrze ale wypchni臋ty poza stref臋 komfortu ju偶 ma problem do tego jakim艣 wirtuozem krecji rzutu te偶 nie zostanie czyli po prostu elite two-way guard;聽

Odno艣nik do komentarza

Ch艂opak ma 21 lat!

Lebron w tym wieku napierdalal niedolory z ft! A by艂 w lidze d艂u偶ej od jalena!

I oczywi艣cie nie twierdz臋 zebrown to b臋dzie p贸艂ka lebrona, 偶eby nie by艂o

Ale brak walki o Butler teraz ma sens, bo Brown ju偶 w tej chwili niewiele ust臋puje Jimmyemu

Edytowane przez josephnba
Odno艣nik do komentarza

Od 3 lat Celtics 艣ci膮gaj膮 Davisa, tylko jako艣 Pels nie chc膮 go odda膰. Albo chc膮 Tatum, Brown, pick i co艣 jeszcze. Wtedy sknera Ainge dostaje drgawek, 偶e kto艣 chce by膰 bardziej pazerny od niego i odk艂ada s艂uchawk臋.

Ainge to pewnie chcia艂by odda膰 Smarta, pick (najlepiej Bostonu) i jaki艣 szrot. I jest zdziwiony, 偶e w Nowym Orleanie kto艣 z 艣miechu spad艂 z krzes艂a.

Przyda艂by si臋 center, ale pewnie sko艅czy si臋 na trejdzie Smarta, zostawieniu Baynes. Ewentualnie Smart za max 10, Baynes za 8 i 偶adnych wi臋kszych zmian.

Odno艣nik do komentarza

Wiecie dlaczego Aigne nie wymieni Browna na 偶adnego Bambe? Bo Brown to 21 lat i +- 20ppg w tegorocznych PO. A Bamba to 20 lat i filmiki z gry w Texasie. Ja wiem, 偶e typek do nas pasuje, ale p贸ki co nie wiadomo czy to b臋dzie Gobert z tr贸jk膮, czy Noel z gorsz膮 defensyw膮. Tutaj rzuci艂bym inne nazwisko, cho膰 nie wiem jak ten Pan sobie teraz radzi i czy by艂by wart Browna: Myles Turner.

Odno艣nik do komentarza

Wiecie dlaczego Aigne nie wymieni Browna na 偶adnego Bambe? Bo Brown to 21 lat i +- 20ppg w tegorocznych PO. A Bamba to 20 lat i filmiki z gry w Texasie. Ja wiem, 偶e typek do nas pasuje, ale p贸ki co nie wiadomo czy to b臋dzie Gobert z tr贸jk膮, czy Noel z gorsz膮 defensyw膮. Tutaj rzuci艂bym inne nazwisko, cho膰 nie wiem jak ten Pan sobie teraz radzi i czy by艂by wart Browna: Myles Turner.

Sytuacja nigdy nie wiadomo jak si臋 potoczy tylko kogo艣 takiego jak Bamba jeszcze nigdy nie by艂o. Go艣膰 b臋dzie mia艂 rekordowa rozpi臋to艣膰 ramion jak ju偶 wejdzie do ligi dodatkowo jest du偶a szansa na to i偶 b臋dzie du偶o lepszym obro艅ca na obwodzie ni偶 Gobert. W systemie Brada to powinna by膰 bestia i wzmocnienie ju偶 w 1 roku. Ja bym postawi艂 pytanie inaczej czy kto艣 chcia艂by bra膰 Browna za Bambe? Ale to chyba zale偶y od tego kto ma jakie sk艂onno艣ci do ryzyka ;)

Edytowane przez MMM2121
Odno艣nik do komentarza

Ja tam max co widz臋 to Boston oddaje pick SAC + Roziera + jaki艣 Guershon贸w za pick w tym drafcie. Brown? Bez 偶art贸w.

Ciekawym pomys艂em jest Wendell Carter (rok m艂odszy od Bamby a ju偶 艣wietny w Duke) vel Al Horford 2.0 :D

Prawie pykn臋li艣cie Brona z jednym Horfordem, to mo偶e z dwoma si臋 uda :)

Odno艣nik do komentarza

Ja tam max co widz臋 to Boston oddaje pick SAC + Roziera + jaki艣 Guershon贸w za pick w tym drafcie. Brown? Bez 偶art贸w.

Ciekawym pomys艂em jest Wendell Carter (rok m艂odszy od Bamby a ju偶 艣wietny w Duke) vel Al Horford 2.0 :grin:

Prawie pykn臋li艣cie Brona z jednym Horfordem, to mo偶e z dwoma si臋 uda :smile:

Ale przecie偶 plotki m贸wi膮 o ofercie Brown +27 wyb贸r co Mavs wy艣mia艂o

Dallas chce Tatuma

Wi臋c ja bym si臋 wstrzyma艂 z pisaniem o 偶artach bo jest du偶o plotke, 偶e Ainge jednak tego Browna oferuje

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.