Skocz do zawartości

Szał zmian i wymian offseason 2018

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Indiana jedyny błąd który popełnia to jednak powinni pójśc w dwuletnią umowę

Ja wiem ,że będą mieć za rok kase na 2 maxy ale to oznacza że za rok Tyreke będzie trzeba dać 18 mln bo będzie ocean kasy a zawodników mało.

Powtórka z 2016 się szykuje... Indiana to wciąż nie jest tuz i sam Oladipo nie skusi wielkich nazwisk

Szkoda, szkoda, szkoda...

Liczyłem, że Sixers zaatakują Tyreke - wówczas moglibyśmy mówić o dużym sukcesie offseason. 

Ponoć Sixers obawiali sie, że zabraknie im pieniążków na backup C i nie chcieli całości wrzucać w Guarda... Nie wiem, ale uważam, że to duży bład odpuszczenie go.

Indiana jedyny błąd który popełnia to jednak powinni pójśc w dwuletnią umowę

Ja wiem ,że będą mieć za rok kase na 2 maxy ale to oznacza że za rok Tyreke będzie trzeba dać 18 mln bo będzie ocean kasy a zawodników mało.

Powtórka z 2016 się szykuje... Indiana to wciąż nie jest tuz i sam Oladipo nie skusi wielkich nazwisk

A jak oceniasz McDermotta na umowie 21/3?

Chyba najbardziej niespodziewana umowa tego offseason.

Niektorzy - jak ja - ciagle wierza (ludza sie?) w skok jakosciowy Turnera :(

Ciągle siedzę w bandwagonie!

Edytowane przez MarcusCamby

Szkoda, szkoda, szkoda...

Liczyłem, że Sixers zaatakują Tyreke - wówczas moglibyśmy mówić o dużym sukcesie offseason. 

Ponoć Sixers obawiali sie, że zabraknie im pieniążków na backup C i nie chcieli całości wrzucać w Guarda... Nie wiem, ale uważam, że to duży bład odpuszczenie go.

Czy jest jeszcze ktos (oprocz teoretycznie Leonarda, jak wiadomo) kogo nie chcielibyscie odpuscic w te lato?

Cały rocznik 2015 poza Porzingisem stoi w miejscu i w zeszłym sezonie nikt się nie rozwinął a niektórzy chyba nawet lekko się cofają w rozwoju ..

Oczywiście pamiętam casus Portera i tego jak sie rozwinął w 4 roku więc czekam jeszcze ale jak na razie draft 2015 wygląda słabo

Co do umowy McDermotta to nie wiem czemu akurat od niego zaczęli lato ale ogólnie to jest to sensowna umowa jak na młodego gracza

Plus on w Mavs rzucał za 3 z 49% skutecznością i to nie rzucał mało powiedzmy sobie

On może być lepszą wersją Bogdanovica w ofensywie.. Ogólnie Pacers mając Colisona , Dipo i Turnera mogą mieć jednego słabego obrońcę jak Doug zwłaszcza jeśli będzie trafiał 1,5 trójki na mecz z ponad 42% skutecznością..

W dzisiejszej NBA nie istnieje coś takiego jak za mało strzelców za 3

Indiana ma szanse namieszać..już w tym roku byli najbliżej wyrzucenia lebrona z tronu wschodu przypominam. Dodali tyreke i mcdermott, tj leaf powinien się rozwinac a stracili tylko lance jak narazie..

Co

Do turnera pisałem już nie raz - on nie będzie nigdy wymiataczem w statach ani liderem ale 16-10-3bl powinien robic kurczę, taki bosh tylko z lepsza obrona pomalowanego. Solidna 3cia opcja jak najbardziej, sidekick do Oladipo chyba nie..